Apa Elemen Aplikasi Kontes Facebook Paling Apik?

aplikasi kontes facebook sing sampurna

Dina iki aku pancen seneng - amarga diundang Jay Baer - nuduhake taco lan Margaritas karo tim kepemimpinan saka Singkir metu ing Jagad Pemasaran Media Sosial.

Aku nggawe manawa supaya tim kasebut bisa Singkir ngerti sepira anggone seneng karo sesambungan sing lagi ditindakake. Sara saka tim ShortStack wis menehi konten kanthi apik sawetara taun kepungkur lan target kanggo para pamirsa bisa dadi target. Yen sampeyan ngundang wong liya, sampeyan kudu nyathet saka wong kaya Sara, ing Jeng Propaganda saka ShortStack. Sara mesthi ngemot infographic kanthi nada nada uga sawetara cathetan sing gampang dakbagi. Mangkene sing diwenehake Sara kanggo infographic iki:

Babagan sing ditindakake umume para pemilik bisnis nalika pengin nambah keterlibatan lan Suka ing Kaca Facebook yaiku nggawe aplikasi kontes. Nanging akeh wong sing bingung ora mung karo aturan rumit Facebook, nanging cara nggawe aplikasi sing bener-bener nindakake apa sing dikarepake.

Nggawe aplikasi sing sampurna yaiku seni lan ilmu, SingkirInfographic anyar bakal mbantu sampeyan priksa manawa sampeyan wis entuk kabeh sing dibutuhake. Infographic iki digawe kanggo nuduhake apa sing sampeyan butuhake kanggo nggawe kontes babagan kontes. Uga kalebu sawetara tips babagan cara promosi aplikasi yen wis rampung.

Elemen Aplikasi Kontes Facebook sing Sempurna

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.