Alat Paling apik kanggo Pemasaran Email Woocommerce

Pamilik Toko Online - E-commerce

WooCommerce minangka plugin paling populer lan bisa dibantah minangka salah sawijining plugin eCommerce paling apik kanggo WordPress. Iki minangka plugin gratis sing gampang lan gampang kanggo nyiyapake lan digunakake. Temtunipun cara paling apik kanggo muter WordPress situs web dadi toko e-commerce sing fungsional!

Nanging, kanggo entuk lan njaga pelanggan, sampeyan ora mung butuh toko eCommerce sing kuat. Sampeyan butuh kuwat Strategi pemasaran email ing papan kanggo njaga klien lan dadi pembeli sing mbaleni. Nanging apa sejatine pemasaran email?

Pemasaran email nuduhake tumindak nggayuh konsumen liwat email. Email isih duwe ROI paling apik saka saluran pemasaran. Nyatane,  Asosiasi Pemasaran Langsung nglaporake manawa ROI pemasaran email $ 43 kanggo saben dolar sing digunakake, dadi saluran pemasaran sing paling efektif kanggo nyopir penjualan.

Pemasaran email digunakake ing e-commerce kanggo:

  • Survey pelanggan
  • Pelayan pelanggan sing durung siyap tuku
  • Adol menyang pelanggan sing siyap tuku.
  • Promosi produk wong liya (kayata pemasaran afiliasi)
  • Gawe lalu lintas menyang kiriman / blog anyar

Napa Woocommerce minangka Platform eCommerce Paling Dhuwur:

WooCommerce

  • WooCommerce bisa digunakake kanggo adol apa wae
  • WooCommerce gratis
  • Platform sing dipercaya lan aman
  • Macem-macem plugin sing bisa dipilih
  • Cepet & gampang disiyapake

Kanggo mbantu sampeyan nggawe strategi pemasaran email sing paling apik, kita bakal nuduhake 5 alat marketing email paling ndhuwur; sampeyan kudu ngupayakake pemasaran email. Dadi ayo miwiti!

5 Alat Paling Apik kanggo Pemasaran Email Woocommerce

1. Mailchimp

MailChimp

Iki minangka alat kanggo nyambungake situs sampeyan menyang Mailchimp, salah sawijining layanan pemasaran email paling populer sing kasedhiya. Alat iki ngidini sampeyan nggawe formulir, ndeleng analytics, lan liya-liyane. Mailchimp nawakake ritel e-commerce alat sing dibutuhake kanggo nulungi penjualan. Sampeyan uga ngidini sampeyan nyelarasake pelanggan lan data supaya bisa otomatis tugas lan ngirim kampanye sing dituju. Sisih paling apik? Gratis temenan! fitur tombol:

  • Gawe formulir pendaftaran khusus lan tambahake menyang situs WordPress
  • Nggabungake karo macem-macem macem-macem bentuk plugin lan plugin e-commerce
  • Deleng laporan rinci babagan kampanye sampeyan 
  • Kirim kabar otomatis nalika pelanggan anyar mlebu

Mlebu Kanggo Mailchimp

2. Jilt

E-commerce Email Gabungan

Jilt minangka platform pemasaran email kabeh-kanggo-siji sing dibangun kanggo kabutuhan toko WooCommerce. Kanthi bantuan platform iki, sampeyan bisa ngirim buletin, wara-wara penjualan, email tindak lanjut otomatis, kuitansi, kabar, lan liya-liyane! Sampeyan bisa fokus ing otomatisasi, pamisahan, lan email transaksional, kabeh tanpa ngorbanake kualitas desain. Fitur utama kalebu:

  • Nduwe integrasi WooCommerce.
  • Kirim pengumuman dodolan 
  • Tambah salib lan adol menyang email.
  • Segmen adhedhasar tuku kepungkur nggunakake mesin segmentasi canggih 
  • Pulihake penghasilan nganggo email kranjang sing ditinggal.
  • Metrik kinerja rinci kanggo saben email
  • Desainer email sing apik banget, kanthi modul drag-and-drop 

Miwiti Uji Coba Bersama

3. Tindak Tutur

Tindakake Tindakan kanggo WooCommerce

Follow-Ups minangka alat sing bakal mbantu sampeyan melu pelanggan kanthi nggawe kampanye netes kompleks adhedhasar kapentingan pangguna, lan riwayat tuku kanggo ndorong penjualan lan keterlibatan sing luwih dhuwur, kabeh duwe usaha sing kurang ing pirang-pirang saluran pemasaran. fitur tombol kalebu:

  • Tindakake tindak lanjut menyang kampanye
  • Lacak regane pelanggan
  • Kirim tweet menyang sampeyan prospek
  • Analisis rinci- (mbukak / klik / ngirim / lsp)
  • Gawe lan atur dhaptar mailing
  • Cithakan gratis lan khusus
  • Kupon sing dipersonalisasi
  • Integrasi analytics Google
  • Gawe pangeling

Download Plugin Follow-Ups

4. Omnisend

Omnisend

Omnisend minangka alat sing paling apik kanggo ngrancang email eCommerce otomatis lan manual. Tujuane kanggo mbantu bisnis eCommerce supaya pemasaran relevan karo ngirim pesen pribadi menyang wong sing bener, ing wektu sing tepat, nggunakake saluran sing bener. Fitur seret lan selehake nyelarasake produk sampeyan lan ngidini sampeyan nyelehake informasi produk ing buletin lan kampanye otomatisasi. Fitur utama kalebu:

  • Nduwe integrasi WooCommerce.
  • Nggabungake SMS, kabar push web, Facebook Messenger, lan liya-liyane menyang campuran pemasaran sampeyan
  • Kirim pesen sing bener menyang pelanggan sing bener ing wektu sing tepat, saben nggunakake otomatis.
  • Gawe segmen sing fleksibel adhedhasar kritéria sampeyan
  • Sampeyan bisa nyelarasake kontak saka basis data WordPress.
  • Gawe kaca kebangkrutan lan nyembul kanthi gampang.
  • Lacak kinerja penjualan liwat macem-macem saluran

Mulai Uji Coba Omnisend Sampeyan

5. MailPoet

Mailpoet

Mailpoet minangka alat sing bisa diukur kanthi versi gratis lan premium. Iki minangka platform pemasaran email WordPress pelopor sing ngidini sampeyan nindakake kabeh langsung saka dashboard WordPress. MailPoet ngaku ngirim email sing apik banget sing tekan kothak mlebu saben-saben lan nggawe pelanggan sing setya. Platform kasebut dirancang kanggo pamilik situs sing sibuk, ngewangi dheweke miwiti sawetara menit. Fitur utama kalebu:

  • MailPoet duwe plugin WordPress langsung.
  • Sampeyan bisa nggawe formulir langganan, lan masang ing endi wae sing disenengi ing situs sampeyan.
  • Mbangun email saka awal utawa nggunakake macem-macem template
  • Siapke macem-macem dhaptar pelanggan, lan atur ing WordPress
  • Kirim kabar otomatis mlebu lan email sambutan.

Mlebu kanggo MailPoet

Summing Up

Kanthi alat lan plugin marketing email sing bener, sampeyan bisa kanthi gampang ngatur kabeh aspek pemasaran email wiwit digawe saka formulir langganan, nggawe email, manajemen dhaptar, pelacakan analitik, lan liya-liyane - langsung saka situs web WordPress. Nggawe lan ngatur email otomatis ora gampang, amarga alat sing kasebut ing ndhuwur. Coba alat, deleng fitur lan rencana rega sadurunge milih alat sing pas kanggo sampeyan.

Disaranake sampeyan duwe tim ahli WordPress saka agensi sing bisa dipercaya Uplers sing bisa ngerti kerumitan bisnis online. Dheweke bisa mbantu nggawe toko eCommerce khusus uga mbantu nggabungake kabeh plugin pemasaran email sing dibutuhake. 

Pengungkapan: Kita nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.