Apa Fon Paling Apik kanggo Email? Apa Fon Aman Email?

Font Email

Sampeyan kabeh wis ngrungokake keluhanku amarga kurang ana dhukungan email sajrone pirang-pirang taun, mula aku ora bakal ngenteni (kakehan) wektu kanggo ngrampungake. Aku mung pengin ana siji klien email (app utawa browser) sing gedhe, bakal ngilangi paket kasebut lan nyoba ndhukung HTML lan CSS versi paling anyar. Aku ora sangsi manawa puluhan yuta dolar sing digunakake dening perusahaan kanggo nyetel email.

Makane apik banget yen perusahaan kaya Monik Email sing tetep dadi ndhuwur kabeh aspek desain email. Ing infographic paling anyar iki, Tipografi ing Email, tim mbukak sampeyan liwat tipografi lan macem-macem font lan karakteristik sing bisa digunakake kanggo ngatur email. 60% klien email saiki ndhukung font khusus sing digunakake ing desain email sampeyan kalebu AOL Mail, Native Android Mail App (dudu Gmail), Apple Mail, iOS Mail, Outlook 200, Outlook.com, lan email adhedhasar Safari.

Ana 4 Kulawarga Font sing Digunakake ing Email

  • serif - Fon Serif duwe karakter kanthi mekar, titik, lan wujud ing pucuke stroke. Dheweke duwe tampilan resmi, karakter sing jembar lan jarak garis, nambah luwih gampang diwaca. Fon sing paling populer ing kategori iki yaiku Times, Georgia lan MS Serif.
  • Tanpa Serif - font Sans serif kaya jinis sing mbrontak sing pengin nggawe kesan dhewe-dhewe lan mula ora duwe 'hiasan' sing apik. Dheweke duwe tampilan semi-formal sing ningkatake kepraktisan tinimbang tampilan. Fon sing paling populer ing kategori iki yaiku Arial, Tahoma, Trebuchet MS, Open Sans, Roboto lan Verdana.
  • Monogram - Diilhami saka font mesin tik, font iki duwe blok utawa 'papan' ing pungkasan karakter. Sanajan arang digunakake ing email HTML, umume email teks kosong 'fallback' ing email MultiMIME nggunakake font iki. Maca email nggunakake font iki menehi raos administratif sing ana gandhengane karo dokumen pamrentah. Kurir minangka font sing paling umum digunakake ing kategori iki.
  • Kaligrafi - Niru huruf tulisan ing jaman mbiyen, sing mbedakake font iki yaiku gerakan sing ditindakake saben karakter. Fon iki cukup nyenengake yen diwaca ing medium sing nyata, nanging maca ing layar digital bisa uga rumit lan bisa mripat. Dadi font kaya biasane digunakake ing judhul utawa logo kanthi gambar statis.

Fon aman ing email kalebu Arial, Georgia, Helvetica, Lucida, Tahoma, Times, Trebuchet, lan Verdana. Fon khusus kalebu sawetara kulawarga, lan kanggo klien sing ora ndhukung, sampeyan kudu kode ing font fallback. Kanthi cara iki, yen klien ora bisa ndhukung font sing disesuaikan, bakal bali menyang font sing bisa didhukung. Kanggo tampilan sing luwih jero, priksa manawa maca artikel Omnisend, Fon Aman Email vs. Fon Khusus: Apa Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Dheweke.

Tipografi ing Email Infographic

Priksa manawa klik-liwat yen sampeyan pengin sesambungan karo infographic.

2 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas, artikel sing nyenengake lan nyenengake kanggo diwaca. Aku takon babagan "60% klien email saiki ndhukung font khusus sing digunakake ing desain email sampeyan". Apa ana proyek utawa teknologi anyar sing ana saiki sing nggawe 100%?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.