Keuntungan Video kanggo Panelusuran, Sosial, Email, Dhukungan… lan Liyane!

video seo

Kita bubar ngembangake tim ing agensi kanggo nyakup videografer sing wis berpengalaman, Pelukis Harrison. Minangka wilayah sing kita ngerti yen kurang. Nalika skrip lan nglakokake video animasi apik tenan uga ngasilake podcast sing hebat, blogging video (vlog) ora ana.

Video ora gampang. Dinamika cahya, kualitas video, uga audio angel ditindakake. Kita ora pengin ngasilake video rata-rata sing bisa uga ora dingerteni, kita pengin dadi kekuwatan ing industri kasebut edutainmentvideo -style sing sampeyan kabeh seneng lan duwe mupangat tambahan saka sinau. Kita wis nyewa sawetara videografer sing apik tenan kanggo para klien, nanging kita pengin konsistensi anggota tim ing kene blog nggawe video sing apik tenan kanthi rutin.

Kita ora dhewekan. 91% pemasar ngrencanakake nambah utawa njaga investasi ing video ing taun iki. Kunci strategi video kita yaiku jangkoan saluran tambahan sing bakal disedhiyakake ing mesin telusuran lan telusuran platform video, apa maneh sambungan manungsa sing diwenehake video kasebut. Mupangate dudu rahasia:

  • 76% bisnis wis nemokake video sing ngasilake investasi sing apik
  • 93% nemokake manawa video nambah pangerten pangguna babagan produk utawa layanane
  • 62% ujar manawa nggunakake video nambah jumlah lalu lintas organik sing ditampa
  • 64% ujar manawa panggunaan video langsung nyebabake tambah akeh penjualan

Infographic iki saka Take1, Kepiye Video Sampeyan Bisa Dadi Kancane Best Search Engine, lumaku liwat akeh mupangate. Saka publisitas, dhukungan pelanggan, konversi, enggo bareng sosial, nganti malah ningkatake pemasaran email, video duwe pengaruh ing meh kabeh unsur upaya pemasaran digital.

Temokake ing infographic ing ngisor iki sing ngemot akeh informasi kalebu cara para pemasar saiki nggunakake video, cara kanggo nambah popularitas konten video lan nambah daya bareng (plus, akeh statistik sing nyenengake). Njupuk1

Njupuk1, layanan transkripsi, uga nggawe kasus sing menarik kanggo katrangan tertutup, transkrip lan nambah subtitle ing video sampeyan. Mangkene infographic:

Video kanggo Panelusuran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.