10 Mupangat Program Kasetyan & Ganjaran Pelanggan

Poin Program Ganjaran Kasetyan

Kanthi masa depan ekonomi sing durung mesthi, penting banget yen bisnis fokus karo penylametan pelanggan liwat pengalaman pelanggan sing luar biasa lan hadiah amarga setya. Aku kerja bareng layanan pangiriman panganan regional lan program hadiah sing dikembangake terus nggawe pelanggan bola-bali.

Statistik Kasetyan Pelanggan

Miturut Experian's Whitepaper, Nggawe Kasetyan Merek ing Jagad Salib:

  • 34% pedunung AS bisa ditegesi minangka loyalist merek
  • 80% loyalist merek negesake ora tuku merek sing ora dingerteni mung kanggo ngirit dhuwit
  • Loyalists nampani ide anyar lan nanggapi tikel tarif transaksi ing kampanye sing nyoroti bathi program kasetyan anyar
  • Loyalists nyedhiyakake tarif klik sing luwih dhuwur babagan survey lan panjaluk panjaluk, uga undhangan kanggo dadi penggemar merek ing situs media sosial

Sejatine pancen ngganggu manawa umume perusahaan nawakake diskon kanggo pelanggan sing mentas entuk banjur ora nggatekake pelanggan sing tetep setya lan menehi pengaruh paling gedhe ing perusahaan kasebut. Keuntungan program penghargaan kesetiaan kabukten:

75% perusahaan AS kanthi program loyalitas ngasilake laba investasi. Iki minangka mupangat sing paling penting kanggo bisnis sing nandur modal dolar kanggo program kasetyan.

Experian

Infographic iki saka Zinrelo, 10 Mupangat Program Program Ganjar Kasetyan, nggambarake mupangate program penghargaan kesetiaan:

  1. Dorong Baleni Sales - iki bisa ditindakake kanthi menehi hadiah kanggo saben jinis kegiatan, kalebu nggawe akun, langganan email, ngetutake media sosial, upload foto, rujukan, lan liya-liyane. Iki uga minangka cara sing apik kanggo ngobong maneh pangguna sing ora aktif utawa nambah penjualan karo para pelanggan saiki.
  2. Tambah Rata-Rata Nilai Pesenan - Pelanggan sing setya tuku luwih asring lan uga luwih mbayar saben transaksi.
  3. Biaya Akuisisi Pelanggan sing luwih murah - Tambahake rujukan menyang program hadiah supaya pelanggan nyebar kabar babagan produk lan layanan sampeyan. Rekomendasi tembung tutuk nggawa ton bobot kanggo konsumen.
  4. Nambah Lengket Marang Kompetisi - Yen pelanggan duwe sawetara hadiah sing disimpen, mesthine dheweke bakal ngilangi merek sampeyan ... sanajan pesainge luwih murah.
  5. Ngurangi Diskon kanggo Pelanggan - Apa sampeyan duwe produk sing kudu dipindhah? Aja nganti diskon kanthi cepet kanggo kabeh wong, nawakake opsi sing luwih dhuwur kanggo pelanggan sing setya.
  6. Tambah Tarif Konversi - Tampilake jumlah poin sing bakal entuk pelanggan nganggo kranjang sing saiki ... lan bisa uga nggunakake luwih akeh kanggo entuk poin liyane.
  7. Pilihan Produk Pengaruh - Gunakake multiplier kanggo nggawe produk wates sing luwih larang kanggo para pelanggan setia.
  8. Mbangun Profil Panganggo Kaya - Perlu informasi luwih lengkap kanggo babagan sing luwih apik lan nggawe pribadi komunikasi pemasaran sampeyan? Titik hadiah kanggo ngrampungake profil lan mindhai kuitansi kanggo tuku offline.
  9. Nambah Konten sing Digunakake Panganggo - Reward pelanggan kanggo nulis ulasan, njawab pitakonan, lan ngunggah foto.
  10. Nambah Partisipasi Media Sosial - Menehi poin loyalitas pangguna kanggo nuduhake sosial lan pembelaan.

Zinrelo uga nyedhiyakake sawetara formula babagan ngetung efektifitas saben strategi hadiah kasebut ing infographic.

10 mupangat infographic program loyalitas

Babagan Zinrelo

Zinrelo nawakake modern, platform ganjaran kasetyan sing nggedhekake dodolan baleni lan penghasilan saben pelanggan liwat keterlibatan pelanggan 360 derajat. Zinrelo nyengkuyung macem-macem dimensi kasetyan kalebu transaksional, sosial, rujukan, keterlibatan lan kasetyan prilaku. Ndhukung panyebaran saluran omni sing ana ing toko desktop, seluler lan fisik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.