Keuntungan Program Kasetyan Pelanggan

kasetyan pelanggan.png

Malah ing B2B, agensi kita ndeleng kepiye cara nyedhiyakake regane klien ngluwihi kewajiban kontrak. Cukup ora cukup mung ngirim asil maneh - perusahaan kudu ngluwihi pangarepan. Yen bisnis sampeyan transaksi dhuwur / regane murah, program loyalitas pelanggan pancen penting lan teknologi kanggo ngatur.

  • Ana 3.3 milyar anggota program loyalitas ing AS, 29 saben kluwarga
  • 71% pelanggan program loyalitas ngasilake $ 100,000 utawa luwih setaun
  • 83% pelanggan setuju yen program kasetyan nggawe dheweke luwih bisa terus bisnis
  • 75% perusahaan AS kanthi program loyalitas ngasilake ROI positif

Sawetara solusi sing luwih populer yaiku Ganjar Gigi Manis, Base Spark, Singa Kasetyan, S Kasetyan, Antavo, Loyalis, Lan 500 kanca.

Apa Program Kasetyan Pelanggan?

Program loyalitas pelanggan minangka hubungan antarane merek lan pelanggan. Perusahaan nawakake produk, promosi, utawa rega eksklusif; baline, pelanggan setuju kanggo "terus stabil" karo bisnis liwat tuku mbaleni utawa keterlibatan merek. Darren DeMatas, selfstartr

Priksa manawa maca kabeh kursus Pandhuan Wiwitan Kanggo Program Kasetyan Pelanggan saka selfstartr - pancen lengkap:

  • Apa program kasetyan pelanggan lan apa pengaruhe ing dhasar merek sampeyan
  • Jinis program loyalitas pelanggan
  • Cara ngrancang program hadiah sing narik jinis pembeli sing bener
  • Cara paling apik kanggo ngluncurake, promosi lan ngukur program kasetyan sampeyan

Pandhuan Wiwitan kanggo Program Kasetyan Pelanggan

Keuntungan Program Kasetyan Pelanggan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.