Mupangate Strategi Pemasaran Konten sing Apik

8 Wuku Pemasaran Konten

Napa kita kudu content marketing? This is the question that so many people in this industry don't answer well. Companies must have a robust content strategy because the majority of the purchase-decision making process has shifted, thanks to online media, before the prospect ever reaches for the phone, the mouse, or the front door to our businesses.

In order for us to influence the purchase decision, it's imperative that we ensure our brand is present, we're identified as a solution, and our company is seen as an authority. If the right content is present at the right time and with the right message, we can build trust earlier in the buying cycle and make the short list of companies to choose from.

Bisnis saka macem-macem industri ing arena B2B lan B2C gumantung karo macem-macem jinis konten lan pendekatan pemasaran konten. Media sosial, artikel, buletin lan blog tetep dadi taktik pemasaran konten paling dhuwur sing digunakake dening akeh bisnis kaya sing ditampilake ing tabel ing ndhuwur. Wangun konten liyane uga entuk popularitas ing antarane para pemasar kalebu infografis lan video antara liya. Jomer Gregorio, Pemasaran Digital CJG

8 Mupangate Ora Entuk Entuk Entuk Pemasaran Konten

  1. Pemasaran konten ngasilake luwih akeh lalu lintas mlebu menyang situs sampeyan.
  2. Pemasaran konten tambah akeh keterlibatan karo pamirsa sing ditarget.
  3. Pemasaran konten ngasilake liyane ndadékaké.
  4. marketing isi mundhak sales.
  5. Pemasaran konten tambah akeh popularitas link alami.
  6. Konten pemasaran dibangun kesadaran merek.
  7. Pemasaran konten nggawe sampeyan minangka pimpinan panginten.
  8. Pemasaran konten yaiku luwih murah tinimbang bentuk pemasaran tradisional.

Hmmm… that last one requires tweaking. While content marketing may be less expensive in the long run, it does require quite a bit of effort and momentum to grow the audience you need, establish the authority you want, and actually begin driving leads. I won't give up on other marketing investments until the leads are flowing!

8-Entuk-Hard-kanggo-nglirwakake-Konten-Marketing-Wuku

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.