Keuntungan Marketing Afiliasi

Depositphotos 37577351 s

Forrester prédhiksi manawa belanja pemasaran afiliasi bakal tuwuh nganti $ 4 milyar ing taun 2014, mundhak ing tingkat pertumbuhan senyawa tahunan 16%. Salah sawijining keputusan sing digawe sadurunge CircuPress yaiku supaya saben pangguna dadi afiliasi. Mangkono, nalika dikirim email, yen maca ndaftar sawise ngeklik link sing didhukung, wong sing ngirim email bakal entuk hadiah. Iki minangka strategi sing monet karo platform kaya DropBox… Ing ngendi pangguna diwenehake luwih akeh ruangan nalika kanca mlebu.

Mbayar komisi kanggo sekumpulan afiliasi kanggo ngiklanake merek sampeyan kanthi independen - kadhang kala ora dingerteni manawa ana kesempatan pemasaran online. Nanging kanggo sing ngerti, pemasaran afiliasi, kanthi kaluwihan unik, minangka bagean penting saka strategi pemasaran online sing efektif.

Minangka ilustrasi infographic, keuntungan paling gedhe saka afiliasi pemasaran yaiku risiko sing murah, mbayar strategi pemasaran kinerja. Kepiye sampeyan nggunakake marketing afiliasi ing upaya sampeyan?

Keuntungan Pemasaran Afiliasi

One comment

  1. 1

    Aku seneng amarga aku kesandung ing blog sampeyan amarga aku kepengin banget golek pitulung supaya bisa adol ing niche afiliasi. Wis pirang-pirang taun aku nindakake iki nanging situsku wis mati. Muga-muga bisa nambah situs afiliasi. Matur nuwun kanggo sampeyan! Muga-muga bisa maca tips afiliasi liyane saka sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.