Benchmarks: Kepiye Luwih Apike Webinar Sampeyan?

benchmark webinar 2015 ing24

Kita mung ngrencanakake webinar sabanjure wingi lan ngrembug babagan sawetara tolok ukur babagan rawuh, promosi, lan durasi… banjur aku mung nampa dina iki! ON24 ngluncurake edisi 2015 saben taune Laporan Pathokan Webinar, sing nganalisa tren utama sing diamati ing webinar pelanggan ON24 sajrone taun kepungkur.

Pathokan Kinerja Webinar Temuan Kunci

  • Interaktivitas Webinar - 35% persen aplikasi media sosial terintegrasi webinar, kayata Twitter, Facebook lan LinkedIn, lan 24 persen webinar nggunakake polling minangka cara kanggo melu anggota pamirsa kanthi langsung. Q&A tetep dadi alat interaktivitas sing paling populer yaiku 82%.
  • Panggunaan Video Webinar - weruh munggah dramatis, saka 9% ing 2013 dadi 16.5% ing 2014, amarga evolusi teknologi video, nyuda biaya, lan kemampuan kanggo andal video tanpa kendala bandwidth.
  • Ukuran Penonton Webinar - Wis tambah akeh webinar gedhe. Ing 2013 mung 1% webinar sing narik luwih saka 1,000 pamiarsa, lan ing 2014 9% webinar lulus 1,000 tandha. Peningkatan iki nuduhake manawa webinar sing narik luwih saka 1,000 pamiarsa wis ora winates maneh karo acara sing dianakake merek perusahaan gedhe.
  • Ndeleng Duration - rata-rata wektu ndeleng webinar terus nolak tren industri ing sekitar cemilan konten sing narik kawigaten tumrap winates perhatian. Dibandhingake karo rata-rata 38 menit ing 2010, rata-rata ndeleng webinar langsung terus meningkat lan saiki tetep ing 56-menit tandha, nuduhake manawa webinar terus saya penting nalika para pembeli mandhiri nalika ngupayakake njupuk keputusan tuku.
  • Ndeleng Times - Webinar sing dianakake ing dina Rebo lan Kamis nduweni kehadiran paling dhuwur, sabanjure dina Selasa. Ing Amerika Utara, webinar sing dianakake jam 11:00 esuk PT / 2:00 pm ET wis paling dhuwur.
  • Kehadiran lawan Pendaftaran - Antarane 35% lan 45% pangguna kanggo webinar pemasaran melu acara langsung. Tingkat konversi iki tetep stabil nganti pirang-pirang taun.

Tolok ukur Webinar 2015

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.