Cara Benchmark Akun Iklan Amazon Sampeyan

Laporan Patokan Pariwara Amazon

Asring kita kepengin weruh, minangka para pemasar, kepiye cara mbuwang iklan yen dibandhingake karo pengiklan liyane ing industri utawa ing saluran tartamtu. Sistem benchmark dirancang kanggo alesan iki - lan Sellics ngluncurake laporan standar gratis kanggo Akun Iklan Amazon kanggo mbandhingake kinerja karo wong liya.

Iklan ing Amazon

Iklan Amazon nawakake cara kanggo para pemasar kanggo nambah visibilitas kanggo para pelanggan nemokake, browsing, lan toko produk lan merek. Iklan digital Amazon bisa dadi kombinasi teks, gambar, utawa video, lan katon ing endi wae saka situs web menyang media sosial lan konten streaming. 

Pariwara Amazon nawakake pilihan akeh kanggo pariwara, kalebu:

  • Merek sing Disponsori - Iklan biaya per klik (CPC) sing nampilake logo merek sampeyan, judhul khusus, lan macem-macem produk. Iklan kasebut ditampilake ing asil blanja sing relevan lan mbantu ndorong merek sampeyan ing antarane para pelanggan blanja produk kaya sampeyan.
  • Produk sing Disponsori - Iklan biaya per klik (CPC) sing promosi dhaptar produk ing Amazon. Produk sing disponsori mbantu nambah visibilitas produk individu kanthi iklan sing ditampilake ing asil telusuran lan ing kaca produk
  • Tampilan sing Disponsori - solusi iklan tampilan swalayan sing mbantu sampeyan ngembangake bisnis lan merek ing Amazon kanthi nggawe pembeli ing lelungan tuku, ing Amazon lan ing njaba.

Tolok ukur Iklan Amazon

Sampeyan bisa entuk wawasan sing apik banget kanthi menehi benchmark babagan kinerja pariwara Amazon karo wong liya ing industri sampeyan. Ing Sellics Benchmarker nganalisa kinerja sampeyan ing Produk sing Disponsori, Merek sing Disponsori, lan Tampilan sing Disponsori lan nuduhake persis ing lokasi sing apik lan ing endi sampeyan bisa nambah.

Metrik pelaporan benchmark utama sing dibandhingake yaiku:

  • Format Iklan sing Disponsori: Apa sampeyan nggunakake kabeh format sing cocog sing ditawakake Amazon? Saben wong duwe strategi lan kesempatan sing unik. Analisis Produk sing Disponsori, Merek sing Disponsori & Tampilan sing Disponsori
  • Skor Rinci: Ngerti manawa sampeyan kalebu 20% paling dhuwur - utawa ngisor
  • Bandingake biaya dodolan Pariwara (ACOS): Apa persentase dodolan langsung sing digawe saka kampanye iklan sing disponsori kanggo mbandhingake karo pengiklan rata-rata? Apa sampeyan konservatif banget? Ngerteni dinamika untung ing kategori sampeyan
  • Benchmark Biaya Saben Klik (CP) C: Pira sing dibayar wong liya kanggo klik sing padha? Sinau babagan cara nemokake bid sing sampurna
  • Tumbas Tingkat Klik-Liwat (RKT): Apa format iklan sampeyan ngluwihi pasar? Yen ora, sinaoni carane nambah kemungkinan entuk klik
  • Nambah Tingkat Konversi Amazon (CVR): Sepira cepet para pelanggan ngrampungake tumindak tartamtu sawise ngeklik iklan. Apa produk sampeyan luwih dituku tinimbang liyane? Sinau babagan cara ngalahake pasar & ngyakinake konsumen

Data Benchmarker Sellics didhasarake panelitian internal Sellics kanthi conto sing nuduhake luwih saka $ 2.5b ing penghasilan iklan tahunan Amazon gabungan. Sinau kasebut saiki adhedhasar data Q2 2020 lan bakal diupdate kanthi rutin. Saben kluster pasar, industri, format kalebu paling ora 20 merek unik. Rata-rata minangka tokoh rata-rata teknis kanggo ngetrapake wong njaba.

Benchmark Akun Pariwara Amazon

Demo Laporan Patokan Pariwara Amazon

penjual laporan benchmark pariwara amazon

Sanggahan: Aku afiliasi saka Sellics.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.