Sellics Benchmarker: Cara Benchmark Akun Iklan Amazon

Laporan Patokan Pariwara Amazon

Kadhangkala kita kepengin weruh, minangka pemasar, kepiye carane mbuwang iklan dibandhingake karo pengiklan liyane ing industri kita utawa ing saluran tartamtu. Sistem benchmark dirancang kanggo alasan iki - lan Sellics duwe laporan pathokan lengkap lan gratis kanggo sampeyan Akun Iklan Amazon kanggo mbandhingake kinerja sampeyan karo wong liya.

Iklan ing Amazon

Iklan Amazon nawakake cara kanggo para pemasar kanggo nambah visibilitas kanggo para pelanggan nemokake, browsing, lan toko produk lan merek. Iklan digital Amazon bisa dadi kombinasi teks, gambar, utawa video, lan katon ing endi wae saka situs web menyang media sosial lan konten streaming. 

Pariwara Amazon nawakake pilihan akeh kanggo pariwara, kalebu:

  • Merek sing Disponsori - Iklan biaya per klik (CPC) sing nampilake logo merek sampeyan, judhul khusus, lan macem-macem produk. Iklan kasebut ditampilake ing asil blanja sing relevan lan mbantu ndorong merek sampeyan ing antarane para pelanggan blanja produk kaya sampeyan.
  • Produk sing Disponsori - Iklan biaya per klik (CPC) sing promosi dhaptar produk ing Amazon. Produk sing disponsori mbantu nambah visibilitas produk individu kanthi iklan sing ditampilake ing asil telusuran lan ing kaca produk
  • Tampilan sing Disponsori - solusi iklan tampilan swalayan sing mbantu sampeyan ngembangake bisnis lan merek ing Amazon kanthi nggawe pembeli ing lelungan tuku, ing Amazon lan ing njaba.

Tolok ukur Iklan Amazon

Kanggo ngluwihi kompetisi, sampeyan kudu ngerti. Lan iki sing ndadekake alat Sellics Benchmarker luwih apik tinimbang apa wae ing pasar: bakal sijine kinerja menyang konteks lan menehi sampeyan wawasan sing bisa ditindakake kanggo nggawe sampeyan pengiklan sing luwih nguntungake ing Amazon. Ing Benchmarker Sellics nganalisa kinerja sampeyan ing Produk sing Disponsori, Merek sing Disponsori, lan Tampilan sing Disponsori lan nuduhake persis ing lokasi sing apik lan ing endi sampeyan bisa nambah.

Metrik pelaporan benchmark utama sing dibandhingake yaiku:

  • Format Iklan sing Disponsori: Apa sampeyan nggunakake kabeh format sing cocog sing ditawakake Amazon? Saben wong duwe strategi lan kesempatan sing unik. Analisis Produk sing Disponsori, Merek sing Disponsori & Tampilan sing Disponsori
  • Skor Rinci: Ngerti manawa sampeyan kalebu 20% paling dhuwur - utawa ngisor
  • Bandingake biaya dodolan Pariwara (ACOS): Apa persentase dodolan langsung sing digawe saka kampanye iklan sing disponsori dibandhingake karo pengiklan rata-rata? Apa sampeyan konservatif banget? Ngerteni dinamika untung ing kategori sampeyan
  • Benchmark Biaya Per Klik Panjenengan (CPC) Pira sing dibayar wong liya kanggo klik sing padha? Sinau babagan cara nemokake bid sing sampurna
  • Tambah Tingkat Klik-Tambah (CTR): Apa format iklan sampeyan ngluwihi pasar? Yen ora, sinaoni carane nambah kemungkinan entuk klik
  • Nambah Tingkat Konversi Amazon (CVR): Sepira cepet para pelanggan ngrampungake tumindak tartamtu sawise ngeklik iklan. Apa produk sampeyan luwih dituku tinimbang liyane? Sinau babagan cara ngalahake pasar & ngyakinake konsumen

Adhedhasar data sing makili $2.5B ing asil iklan ing 170,000 produk lan 20,000 kategori produk, Benchmarker Sellics minangka alat kinerja iklan paling kuat ing pasar. Lan iku gratis. Saben pasar, industri, kluster format kalebu paling ora 20 merek unik. Rata-rata minangka tokoh rata-rata teknis kanggo ngetrapake wong njaba.

Benchmark Akun Pariwara Amazon

Miwiti Laporan Benchmarker Sellics

Sawise sampeyan sijine ing panjalukan ing situs web Sellics, sampeyan bakal nampa laporan gratis sajrone 24 jam. Nalika mbukak laporan, sampeyan bakal weruh lencana kinerja ing pojok tengen ndhuwur menehi skor akun sakabèhé. Langsung, sampeyan entuk ringkesan sing apik babagan cara sampeyan nindakake lan apa sing sampeyan lakoni potensial tuwuh punika. 

Laporan Benchmarks Amazon saka Sellics

Lencana sing beda-beda nggambarake status umum akun sampeyan kanthi cara ing ngisor iki:

  • Platinum: Top 10% saka kanca-kanca
  • Emas: Top 20% saka kanca-kanca
  • Silver: Top 50% saka kanca-kanca
  • Bronze: Ngisor 50% saka kanca-kanca.

PRO TIP: Gunakake tombol telpon buku kanggo ngobrol gratis karo salah sawijining pakar iklan Amazon Sellics. Dheweke bisa mbantu sampeyan napsirake sampeyan Benchmarker Sellics lapor utawa ngandhani luwih akeh babagan carane sampeyan bisa nggunakake Sellics kanggo ngoptimalake kampanye iklan.

Benchmark Perbandingan Iklan Amazon

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake bagean ringkesan, sing nuduhake kinerja sakabèhé lan Indikator Kinerja Utama sing paling apik lan paling awon (KPIs) kanthi sekilas. Sampeyan bisa nggunakake tombol ing sisih tengen ndhuwur kanggo milih apa sampeyan pengin mbandhingake kinerja sampeyan karo pathokan sing cocog utawa kinerja wulan sadurunge.

Ngerti owah-owahan ing KPI Iklan Amazon sampeyan 

KPI tingkat dhuwur kaya ACoS dipengaruhi dening macem-macem faktor, bisa uga angel ngerti apa sing nyebabake owah-owahan ing kinerja. 

KPI Amazon - Corong Kinerja

Corong kinerja apik amarga

  1. Sampeyan bisa ndeleng kabeh metrik ing sak panggonan.
  2. Corong nuduhake carane saben faktor metrik menyang KPI, ngidini sampeyan gampang ngenali apa sing nyebabake owah-owahan.

Ing conto laporan demo ing ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng manawa ACoS wungu amarga mbuwang iklan luwih akeh tinimbang dodolan iklan. Salajengipun, aku bisa ndeleng penurunan tingkat konversi lan nilai pesenan rata-rata (AOV) nahan dodolan iklan.

Priksa manawa klik ing Owah-owahan Wulan-liwat-Wulan tombol ing ngisor corong kanggo nglacak kinerja sampeyan saka wektu. 

Ngenali Produk Amazon Kanthi Dampak Paling Gedhe (Positif utawa Negatif)

Kanthi Analisis Impact Driver, sampeyan bisa kanthi cepet ndeleng produk endi sing nyumbang paling akeh-loro positif (ijo) lan negatif (abang)-kanggo owah-owahan kinerja saben wulan kanggo kabeh KPI utama, kalebu belanja iklan lan ACoS.

Amazon Bechmarks - Produk Kanthi pengaruh paling positif lan negatif

Analisis Impact Driver bakal mangsuli pitakon utama, kayata:

  • Kenapa Penjualan Iklan saya tambah / suda?
  • Produk endi sing nyebabake penurunan / kenaikan ing ACoS, dodolan iklan?
  • Ngendi BPK saya mundhak saka sasi kepungkur?

Nggunakake salah siji saka telung grafik alat iki (waterfall, treemap, utawa tabel produk), sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang ngenali pemain sing paling kuat lan kesempatan paling gedhe kanggo optimasi. 

Iki minangka alat sing penting kanggo pengiklan!

Benchmark Akun Pariwara Amazon

Entuk Deep-Dive Kanggo Top 100 ASIN Panjenengan

Bagean Analisis Produk minangka bagean favorit saka alat kasebut amarga menehi data kinerja tingkat ASIN. Kaya corong kinerja, desain kasebut ngidini sampeyan nindakake analisa kanthi gampang, lan sing paling penting, gampang dingerteni.  

Gambar 6

Kaping pisanan, aku seneng nggunakake filter-filter tombol kanggo nyaring kanggo jumlah minimal mbuwang iklan. Kanthi cara iki, aku ngerti yen aku ngoptimalake produk sing duwe pengaruh sing signifikan marang kinerja sakabèhé. 

Banjur karo produk sing isih ana, aku ndeleng bunderan warna ing jejere KPI kanggo ndeleng apa ana ing ndhuwur utawa ngisor benchmark sub-kategori. Sistem kode warna dianggo kaya ing ngisor iki: 

  • Ijo: sampeyan ana ing ndhuwur 40% = proyek apik
  • Kuning: sampeyan ana ing tengah 20% = sampeyan kudu nambah
  • Abang: sampeyan ana ing ngisor 40% = sampeyan duwe kesempatan gedhe kanggo tuwuh.

Amarga ACoS dhasar ditemtokake dening tingkat klik-tayang (CTR), tingkat konversi (CVR), lan biaya saben klik (CPC), aku biasane nggoleki titik abang banjur kuning ing jejere CTR, CVR, utawa CPC, banjur miwiti ngoptimalake sing karo Piranti lunak Sellics.

Nalika sampeyan ora perlu piranti lunak Sellics kanggo entuk laporan Sellics Benchmarker gratis, Aku mesthi menehi rekomendasi! Dheweke duwe otomatisasi lan fitur AI sing nggunakake kekuwatan data gedhe kanggo nindakake kabeh beban sing abot kanggo sampeyan. 

Benchmark Akun Pariwara Amazon

Strategi Kampanye Tingkat Dhuwur 

Internet kebak saran babagan carane ngoptimalake KPI, nanging mung sawetara wong sing bakal ngerti carane sampeyan kudu nggawe kampanye iklan. Kajaba yen sampeyan mbayar dhuwit akeh, yaiku. 

Iki wilayah liyane kang Benchmarker Sellics menehi nilai luar biasa. Bagean Struktur Akun menehi tampilan sakabèhé babagan carane akun diatur lan mbandhingake karo akun kinerja dhuwur liyane.

Benchmarker Sellics - Yayasan Kinerja (Kata Kunci, ASIN, Kampanye, Grup Iklan)

Alat kasebut ngitung telung metrik sing beda: grup iklan / kampanye, ASIN / kampanye, lan tembung kunci / kampanye. Banjur menehi "biji" sing gampang diwaca kanggo saben. Sistem grading dianggo kanthi cara ing ngisor iki:

  • ijo: apik
  • kuning: nimbang nggawe sawetara owah-owahan
  • abang: sampeyan mbokmenawa kudu ngatur maneh kampanye.

Kajaba sampeyan minangka pengiklan sing duwe luwih saka $10,000 kanggo mbuwang iklan saben wulan, iki sawetara pedoman umum sing disaranake alat kasebut.

  1. Grup iklan/Kampanye: Nduwe grup iklan sing luwih sithik saben kampanye bakal menehi kontrol luwih akeh babagan anggaran sampeyan. 
  2. ASIN/Grup Iklan sing Diiklanake: Kanggo umume pengiklan, nganti 5 ASIN sing diiklanake saben grup iklan bakal cocog.
  3. Kata Kunci/Grup Iklan: Kanggo umume pengiklan, antarane 5 lan 20 tembung kunci saben grup iklan bakal paling apik.

Format Iklan Amazon Deep-Dive

Kanggo pengiklan sing nglakokake Produk Sponsor lan Tampilan Sponsor, format iklan jero-nyilem mbokmenawa salah siji bagéan paling apik saka laporan Sellics Benchmarker

Grafik nampilake distribusi belanja iklan dibandhingake karo patokan kategori, supaya aku bisa ndeleng kanthi gampang yen aku kudu nimbang nandur modal luwih utawa kurang ing jinis iklan. 

Amazon Ad Spend vs Category Benchmark

Nggulung mudhun, sampeyan bisa entuk biji KPI tingkat format iklan lan Tolok ukur. Yen sampeyan ngeklik tombol "+" ing jejere KPI, sampeyan bakal bisa nindakake analisis tingkat ASIN kanggo ASIN sing sampeyan pariwara nganggo Produk Sponsor. 

Produk Sponsor Amazon

Salah sawijining aspek paling gedhe saka Benchmarker Sellics yaiku sawise sampeyan ndhaptar laporan pisanan, sampeyan bakal entuk laporan saben 30 dina sing ngemot data saka wulan sadurunge. Kanthi cara iki, sampeyan bisa terus ngoptimalake lan nyempurnakake akun kanggo nggayuh tujuan pariwara Amazon.

Nilai sing ditawakake alat iki luar biasa. Entuk laporan Benchmarker Sellics gratis dina iki kanggo njupuk pariwara menyang tingkat sabanjure lan ngalahake kompetisi.

Benchmark Akun Pariwara Amazon

Sanggahan: Aku afiliasi saka Sellics.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.