Merek sing Bisa Dipercaya

branding sing bisa dipercaya apa jinis olahpesen merek sing tuku konsumen dadi potongan

Wingi ngobrol luar biasa karo Shel Israel ing ngendi dheweke ngumumake buku anyar sing ditulis karo Robert Scoble (nonton pengumuman ing Forbes minggu ngarep). Aku mikir topik kasebut cukup relevan karo infographic iki saka Iklan MDG. Shel ngrembug babagan kepiye para pemasar ndeleng media sosial minangka kesempatan kanggo adol ... nalika target media sosial kanggo konsumen durung mesthi padha.

Rungokake Wawancara kita karo Shel Israel

Ing balapan kanggo menang pelanggan lan menang kompetisi, merek saiki nggawe konsumen mbanjiri pesen merek lan iklan. Apa konsumen percaya yen pesen branding pemasaran massal iki wis dadi misteri. Nganti saiki. Laporan Nielsen anyar babagan tingkat kapercayan ing saindenging jagad kanthi pesen merek lan pariwara nggawe inspirasi MDG Advertising kanggo nggawe infographic informatif kaya ing ngisor iki.

branding sing bisa dipercaya saka jinis olahpesen merek sing tuku konsumen

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.