Autotarget: Mesin Pemasaran Prilaku kanggo Email

Depositphotos 86049558 m 2015

Pemasaran basis data kabeh diarani tumindak indeksasi, demografi lan prediksi Analytics ing prospek sampeyan supaya bisa masar kanthi luwih cerdas. Aku sejatine nulis rencana produk sawetara taun kepungkur kanthi statistik skor pelanggan email adhedhasar tumindak. Iki bakal ngidini para pemasar misahake bagean pelanggan adhedhasar sapa sing paling aktif.

Kanthi ngindeks babagan prilaku, para pemasar bisa nyuda olahpesen, utawa nyoba olahpesen beda, kanggo para pelanggan sing ora mbukak, klik-liwat, utawa tuku (konversi) saka email. Iki uga bakal ngidini para pemasar uga menehi hadiah lan target target pelanggan sing paling aktif. Fitur kasebut ora tau disetujoni kanggo nggawe produk karo perusahaan kasebut, nanging perusahaan liyane wis nambah level marketing database lan kecanggihan segmentasi, iPost.

iPost wis ngluncurake mesin penargetan prilaku sing kuat kanggo jajaran, sing diarani Target otomatisTM (klik kanggo nggedhekake gambar):

autotarget

Craig Kerr, VP Pemasaran iPost, nyedhiyakake informasi babagan produk iki:

AutotargetTM

Autotarget iPost ngidini para pemasar nambah asil kampanye pemasaran kanthi dramatis kanthi prediktif Analytics. Panganggone Autotarget wis ditampilake kanggo nambah bathi kampanye email paling ora 20 persen lan bisa nyuda diskon rega lan nambah tarif mbukak.

Contone, salah sawijining perusahaan wis nambah profitabilitas pemasaran email nganti 28%, nyuda diskon, sanajan ing pasar angel iki, 40% lan nambah tarif mbukak 90% sawise mung nggunakake sawetara Autotarget sawetara wulan. Autotarget ngilangi ramalan lan diganti nganggo metodologi otomatis sing wis kabukten, sing ngirim email sing bener menyang wong sing bener ing wektu sing tepat.

Akeh pemasar email bangga karo akehe dhaptar email. Lan padha, kanthi tradhisional, asring banget asring banget supaya akeh wong sing ana ing dhaptar email. Cara iki minangka sampah sumber daya lan cara sing ilang kanggo ilang pelanggan: Nalika sawetara pelanggan pengin nampa email komersial sing asring, wong liya kanthi cepet nganggep email minangka spam lan pangirim minangka spammer.

Teknologi analitik prediktif Autotarget sing kerja keras kanggo para pemasar kanthi nggunakake informasi kanthi otomatis sing wis dikumpulake babagan pelanggan? tumindak ing kabeh saluran. Lan, sing anyar nganggo versi paling anyar, Autotarget bisa digunakake karo panyedhiya layanan email (ESP).

Cara kerja Autotarget

Autotarget didhukung dening rong aliran data: pisanan, klik email liwat lan klik tampilan prilaku lan, liyane, prilaku tuku lintas-saluran. Autotarget kanthi otomatis lan terus-terusan entuk klik email lan ndeleng data prilaku langsung saka panyedhiya layanan email perusahaan saiki.

Data prilaku pelanggan historis kanthi otomatis dadi data sing bisa ditindakake

Autotarget ngakses data respons email saben dina lan nampilake visual nganti 125 personas pelanggan bebarengan karo 12 wulan? data ing tumindak kampanye email. Sawise personas iki ditetepake, Autotarget bisa kanthi cepet ngirim pesen email sing ditarget menyang pelanggan adhedhasar persona tartamtu, nambah kemungkinan reaksi positif.

Nggunakake metodologi sing wis kabukten kalebu analisis RFM

Komponen utama klompok persona yaiku analisis RFM (Recency of last interaksi, Frekuensi interaksi, lan nilai Moneter pelanggan). Autotarget minangka solusi email pisanan kanggo ngotomatisasi lan nganyari analisis RFM kanggo kampanye pemasaran email online.

Analisis RFM akeh digunakake ing jagad offline kanggo pamisahan pelanggan dadi klompok adhedhasar tanggapan prilaku menyang pesen tartamtu. Nilai analisis RFM yaiku wis dibuktekake pirang-pirang taun suwene kanggo prédhiksi prilaku pelanggan mbesuk adhedhasar tumindak sing biyene dhewe ing pirang-pirang saluran lan prilaku pelanggan liyane kanthi profil sing padha.

Apa sing dicritakake sel RFM babagan pemasaran lan diskon

Secara intuitif, pelanggan kanthi nilai sel RFM paling dhuwur luwih akeh melu merek, lan luwih bisa nanggepi tawaran lan mbutuhake diskon, luwih sithik utawa, bisa uga ora ana diskon. Grafik RFM Autotarget iPost nuduhake persis pinten pelanggan saben sel RFM sing bener-bener nanggapi (sing diklik, dideleng, lan dituku) menyang sembarang dhaptar surat sing dipilih. Bersenjata karo data iki, para pemasar bisa kanthi cepet lan gampang nggawe segmen pelanggan adhedhasar respons sel RFM kanggo pemasaran sing efektif.

Autotarget mbutuhake 5 menit kanggo digunakake

Ora ana survey utawa formulir sing dibutuhake, nanging 100% basis pelanggan profil karo Autotarget. Pelanggan ngasilake data saben-saben komunikasi karo pesen email utawa tuku ing sembarang kontak (situs web, POS, utawa pusat panggilan). Ringkesan, Autotarget minangka solusi sing kuat, nanging cepet lan gampang digunakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.