Pandhuan Wiwitan kanggo Injeksi SQL lan Scripting Lintas Situs

AttackAku ora ing posisi sing kudu kuwatir banget babagan keamanan, nanging aku asring ngrungokake kerentanan sing bisa dilindhungi saka awake dhewe. Aku mung takon marang sawetara arsitek sistem cerdas lan dheweke ujar, "Ya, kita dijamin.", Lan banjur audit keamanan bali resik.

Nanging, ana rong 'hack' keamanan utawa kerentanan sing bisa sampeyan maca babagan internet ing jaman saiki, Injeksi SQL lan Skrip Lintas Situs. Aku wis ngerti kalorone lan wis maca sawetara buletin 'cerdas', nanging dudu dadi programmer sing sejatine, biasane ngenteni nganyari keamanan utawa priksa manawa masarakat sing bener ngerti lan aku bakal maju.

Kaloro kerentanan kasebut minangka hal sing kudu diwaspadai kabeh, sanajan para pemasar. Cukup ngirim formulir web sing gampang ing situs web sampeyan bisa mbukak sistem sampeyan nganti sawetara perkara sing ala.

Brandon Kayu wis nindakake tugas nulis Panuntun Wiwitan kanggo kaloro topik sing bisa dingerteni sampeyan utawa aku:

  • SQL Injection
  • Scripting Cross-Site

5 Komentar

  1. 1

    Wow, matur nuwun kanggo kirim Doug. Aku rumangsa diajeni… 🙂

    Masalah sing sampeyan jelasake ora ngerti carane ngerteni jinis kerentanan kasebut minangka masalah paling gedhe sing dakdeleng. Yen aku nuduhake programmer sing ora ngerti bab keamanan Piece saka kode lan takon wong-wong mau yen aman, mesthi padha bakal ngomong sing aman - padha ora ngerti apa lagi looking for!

    Tombol nyata ing kene yaiku ngajari pangembang babagan apa sing kudu digoleki, lan carane ndandani. Kuwi tujuane loro artikelku.

  2. 2

    Bisa uga dudu papan sing pas nanging teka kanggo menehi kabar babagan sing serius.

    PS: Aku pengin menehi kabar babagan risiko utama ing wordpress sing bisa ditemokake. Hack utama ing wordpress duwe risiko 7/10. Aku ora pariwara nanging ndeleng kirimanku html-injection-and-being -disusupi.Mangga diwenehi kabar babagan iki menyang blogger liyane.Aku wis ngobrol karo Matt(WordPress) babagan email babagan iki

  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Pemindai offline WordPress MySQL?

    Apa ana alat sing kasedhiya sing bisa mindai
    Tabel MySQL WordPress offline sing diekspor saka phpMyAdmin?

    Kita duwe database WordPress MYSQL sing katon duwe
    wis injeksi SQL.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.