BEE: Mbangun lan Download Email Responsif Ponsel Sampeyan Gratis

Editor Email responsif BEE Ponsel

Luwih saka 60% kabeh email dibukak ing piranti seluler miturut Kontak Konstan. Kaget banget yen sawetara perusahaan isih ngupayakake nggawe email sing responsif. Ana 3 tantangan nganggo email responsif:

  1. Panyedhiya Layanan Email - Akeh panyedhiya email isih ora duwe drag & drop kemampuan bangunan email, mula mbutuhake akeh pangembangan ing agensi utawa tim pangembangan internal kanggo nggawe template kasebut.
  2. Klien Email - Ora kabeh klien email padha lan umume nggawe email beda karo liyane. Asile, tes ing klien lan piranti email minangka industri.
  3. Development - Yen sampeyan ngerti HTML lan CSS, sampeyan bisa nggawe kaca web sing responsif kanthi gampang ... nanging nggawe pangecualian kanggo saben klien email bisa dadi ngipi elek. Sampeyan mbutuhake nggarap pangembang sing hebat, utawa nggarap template sing wis diuji lan dimodifikasi.

Saiki ana akeh papan online sing bisa ditemokake lan ndownload template email gratis sing responsif. Yen sampeyan cukup apik ing pangembangan, sampeyan biasane bisa ngganti elemen kasebut lan nggawe email sing apik. Ngedit kode mentah ing mburine email isih ora nyenengake,… lali gaya utawa kelas lan email sampeyan bakal katon elek.

Aku wis pengin nyetel newsletter babagan Martech Zone kanggo sawetara wektu saiki lan kita bener-bener duwe layanan email dhewe sing mlaku ing server dhewe sing regane duwit dolar dibandhingake karo panyedhiya liyane. Kanthi luwih saka 30,000 pelanggan, aku ora bisa mbenerake biaya saka panyedhiya layanan email, mula kita duwe dhewe!

BEE Mobile Responsive Email Builder

Nalika aku mriksa sawetara template ing web sing dakkarepake, aku kedadeyan ing BEE, perusahaan sing nggawe sawetara alat sing apik:

Sajrone sakjam, aku bisa nggawe email, ngapiki kanggo piranti seluler, ngirim test, lan ndownload kode… kabeh gratis!

Pisanan, aku milih template kosong banjur nggawe bagean sing dakkarepake lan nggunakake gambar placeholder. Aku bakal ngode iki Martech ZoneCithakan yen persis kaya sing dakkarepake.

Editor Email Responsif Lebah

Aku banjur pratinjau email kanggo desktop lan nggawe sawetara modifikasi sunting kanggo jarak lan bantalan.

Pratinjau Desktop Editor Email BEE Responsif

Aku pratinjau ing Seluler lan nggawe sawetara pangowahan tambahan. Editor nawakake kesempatan kanggo ndhelikake item ing desktop utawa seluler, supaya sampeyan bisa ngatur pengalaman seluler kanthi becik.

BEE Responsif Telpon Pratinjau Mobile

Aku banjur ngirim email langsung saka Editor BEE:

Kirim Email Email Responsif BEE

Penyunting uga ngidini sampeyan duwe latar mburi sing transparan sing apik banget yen sampeyan nggunakake Mode Peteng ing email sampeyan klien.

BEE Uji Gmail

Sawise kabeh sampurna, aku bisa ndownload file HTML lengkap lan gambar sosial sing ana gandhengane karo antarmuka. Dheweke duwe sawetara opsi saiki, yen sampeyan ndhaptar akun BEE Pro sing mbayar.

Pilihan Ekspor Tukang Email Responsif BEE

BEE sing golek newsletter sing dianyari saka Martech Zone!

Miwiti Nggawe Email Responsif Sampeyan Kanthi BEE

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.