Dadi Merek Pilihan

Depositphotos 19735551 s

Ing kiriman anyar, Seth Godin takon pitakon penting sing dakkira saben pamilik bisnis kudu mangsuli: Napa Kowe? Napa Saiki?

Ayo ngadhepi kategori produk, nanging mesthine kanggo layanan internet, kita duwe pilihan. Nalika nerangake panyedhiya Email, host web, lan piranti lunak manajemen hubungan pelanggan, pamilik bisnis sing cerdas kudu takon sumber potensial: Kanthi akeh pilihan, kenapa aku kudu milih sampeyan?

Nalika miwiti bisnis, aku entuk rega paling murah, umume pamilik bisnis nindakake. Nanging sawise sawetara interaksi karo panyedhiya biaya murah, biasane yen ana kesalahan, aku ngerti wektu duwe regane. Dadi, saiki, nalika ngevaluasi alat lan sumber online, aku duwe sawetara kritéria sing luwih penting tinimbang rega.

  1. Apa produk isi my requirement. Nalika ana sawetara alat CRM sing kasedhiya saiki, aku nggunakake AlamatKaloro, amarga dirancang dening wong sing duwe bisnis kaya mine. Judhul, lapangan, organisasi dashboard lan wenehake kanggo aku.
  2. Apa aku bisa ngerti cara kerjane tanpa maca bagean instruksi sing dawa, utawa ana wong sing ngliwati aku. Aku ora duwe wektu kanggo demo dawa ing wayah awan. Lan sanajan aku bisa maca (sejatine pancen bener) aku ora pengin mbutuhake wektu kanggo maca instruksi kasebut. Piranti lunak minangka layanan, kudu mandhiri. Antarmuka pangguna kudu intuisi. Aku bakal gelem nandur modal wektu kanggo fitur canggih, nanging menehi dhasar. Conto favorit antarmuka pangguna sing paling gampang:  Kontak pancet. (Aku kabeh babagan lokal, lan aku sengit karo kasunyatan manawa aku ora bisa nyengkuyung perusahaan e-mail adhedhasar Indianapolis, nanging aku durung nemokake sing gampang digunakake)
  3. Dhukungan Teknis Wong Powered. Nalika aku arep ndhaptar alat online, salah sawijining prekara sing daklakoni, sadurunge menehi kertu kredit, diarani garis dhukungan. Aku pengin ngerti pirang-pirang urutan 2,3,2,1,1,1,1,1 # Aku kudu entuk sadurunge entuk wong urip. Lan nalika aku ngerti, apa dheweke nggawe skrip, kanthi sawetara pitakon tartamtu, utawa apa dheweke bisa ngrungokake tambang? Telpon tukang bentuk online'sFormstack dhukungan teknis utawa Provim lan sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing dakkandhakake. Wong asli, kanthi katrampilan mangertos pitakon sampeyan. Nalika GoDaddy dadi luwih apik, ngenteni isih dawa banget, lan jumlah informasi sing kudu diduweni mung kanggo njaluk wangsulan asring ora wajar.

Iki duweke “Kenapa kowe, kenapa saiki”Kriteria. Mungkin aku dudu target pelanggan. Yen ora, wenehake pendapatku. Nanging aja nganggep sampeyan ngerti kriteria keputusan kanggo pelanggan. Luangake wektu kanggo takon marang pelanggan kenapa dheweke milih sampeyan, lan nambah pangiriman sampeyan babagan aspek kasebut lan regane bakal meh ora relevan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.