Amarga kayane sampeyan nyoba!

SamanYa! Ya! Ya! Amarga "Katon kaya kowe nyoba ”, Seth nyerat. Kanca sing dak tresnani wis ora ketemu karo organisasi babagan posisi sing apik kanggo dheweke. Aku padu, njaluk tulung, lan njaluk tulung supaya nganggo klambi. Posisi miturut setelan sing cocog lan cocog karo gaji sing ditawakake. Aku nyoba kabeh ... ora mundur.

"Aku ora cocog", jarene.
"Sampeyan kudu!", Ujarku.
"Aku takon lan jarene kabeh nganggo jins", jarene.
"Dadi apa !?", ujare aku.

Dheweke ora nganggo klambi.

Saiki diwenehake, dheweke kemungkinan bakal entuk tawaran kasebut. Aku ora mangu babagan katrampilan sing luar biasa uga kepribadian, dorongan, lan dedikasine. Aku rumangsa 'sekolah lawas' menehi dheweke nganggo klambi. Aku lan dheweke makarya ing perusahaan sing wis klambi lan santai. Ora mesthi kaya ngono, aku kerja ing perusahaan sing saben dinane dasi. Aku ora preduli… nggawe aku rumangsa penting. Pancen, aku kudu ngakoni. 🙂

Aku ora duwe wangsulan sing apik kanggo dheweke, nanging aku yakin manawa setelan kasebut bakal menehi tawaran sing luwih apik, opsi sing luwih apik, luwih apik! Mbok mung minangka penghormatan tambahan. Setelan iku mung investasi sampeyan dhewe. Nganggo klambi, golek awis… lebokake ing dryers nganti mbesuk. Kepiye ambruk? Ora ana sing ngguyu karo wong lanang sing nganggo setelan kasebut. Nanging dheweke bisa ngguyu karo pria jins kasebut.

Biyen, aku dhewe wis njupuk keputusan ora nyewa wong amarga kode busana lan kebersihane. Apes banget ... nanging aku ngliwati dheweke sanajan dheweke duwe bakat banget. Ngopo Aku ora nate mikir babagan iki, nanging Seth nyabet ing sirahe ... amarga dheweke ora nyoba. Wong lanang (utawa gal) sing nganggo setelan kasebut yaiku nyoba. Dheweke nganggo kaos sikil sing mewah, mencorong sepatu, ngikat Windsor kaping 3, nyelehake pin kerah ing ... banjur njupuk lan mateni jaket kaping 3 supaya ora kerut. Lara tenan! Nanging dheweke nindakake. Ngopo Amarga dheweke nyoba!

Apa salah iku? Apa aku wis tuwa?

Muga-muga aku wis maca entri iki sawetara minggu kepungkur, mula aku bisa mangsuli. Kaya Seth ngomong babagan Balon Pemasaran ing panggonan Penjualan Otomatis, miturut setelan kasebut sampeyan katon kaya nyoba.

2 Komentar

  1. 1

    Aku setuju tenan Doug. Aku malah bakal nambah potongan rambut lan sepatu sing apik kanggo campuran kasebut. Kanggoku yen wong kasebut ora peduli kanggo menehi kesan sing apik. Apa sing nggawe sampeyan mikir yen dheweke bakal cukup peduli karo tugas sing apik utawa cukup peduli karo perusahaan sampeyan. Ora mesthi bab kemampuan lan otak. Akeh wong sing pinter. Pancen babagan semangat lan drive.

  2. 2

    Uga setuju. Aku biyen bangga ora nate nganggo klambi (mung siji ing dina kelulusan, mung conto). Nanging wiwit miwiti perusahaanku dhewe, lan wis rapat karo sawetara klien, aku wis ngerti (lan ora mung ditampa) manawa ora ana gunane. Iki minangka cara kanggo ujar manawa sampeyan serius babagan apa sing sampeyan lakoni. Sampeyan ngormati klien sampeyan. Sampeyan mikir babagan apa sing sampeyan lakoni.
    Ing rapat mengko (utawa, kanggo kanca sampeyan), sampeyan mesthi ora trima. Nanging aja nganti santai maneh yen klien!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.