Mesin Kecocokan Kecantikan: Rekomendasi AI Pribadi sing Ndhukung Penjualan Kecantikan Online

Intelijen Ponggawa ing E-commerce Kecantikan lan Eceran

Ora ana sing bisa nyadari efek apokaliptik COVID-19 sing bakal dialami saben dinane lan perekonomian lan ritel kanthi nutup akeh toko dalan gedhe sing misuwur. Wis digawe merek, pengecer, lan konsumen kabeh babagan masa depan ritel. 

Mesin Kecantikan Kecantikan

Mesin Kecantikan Kecantikan™ (BME) minangka solusi kanggo pengecer, e-tailor, supermarket, penata rambut, lan merek khusus kecantikan. BME minangka mesin personalisasi berbasis AI kanthi label putih inovatif sing prédhiksi lan nggawe pilihan produk sing bisa dituku para pelanggan. Uga bisa menehi rekomendasi produk BME nggawe kabeh spesialisasi lelungan online pelanggan wiwit didol nganti kaca kebangkrutan.

Minangka wirausaha teknologi, iki dudu pendiri Nidhima Kohlisolusi digital pertama. Nidhima uga pangadeg Pertandhingan Kaendahanku™ (MBM), didegaké ing 2015 lan wiwit saiki wis dadi rekomendasi produk kecantikan pribadi lan situs perbandingan rega sing dadi salah sawijining situs web kaendahan paling gedhe ing donya luwih saka 400,000 produk.

MBM wis kerja sama karo sawetara toko ritel lan merek sing paling apik kalebu Harrods, Harvey Nichols, Liberty, Look Fantastic, Clarins, Bobbi Brown, lan liya-liyane, saengga pelanggan bisa tuku kabeh saka siji situs web lan mbandhingake rega. Amarga sinau saka MBM, Kohli bisa njupuk data limang taun, nganalisis kabiasaan blanja konsumen lan ditrapake ing model bisnis BME sing anyar sing tujuane menehi wawasan lan alat prilaku sing ora bisa ditrapake kanggo B2B.

Kepiye Kepribadian AI Nggawe Konversi

Beauty Matching Engine bisa digunakake kanthi aktif, kanthi menehi konsumen ngetik informasi nggunakake Asisten Virtual ing endi wae online kanggo ngakses pitakon gaya diagnostik interaktif babagan jinis kulit, masalah kulit, masalah rambut lan awak, lan pilihan produk utawa aroma.

Asisten Kecantikan Digital

Data iki ngidini BME nggunakake AI lan data supaya bisa menehi rekomendasi produk sing bener kanthi cepet. Iki uga bisa digunakake kanthi pasif, kanthi ngamati tumindak tuku lan browsing. Kepemilikan wektu nyata kecantikan solusi ngowahi pengalaman pelanggan kecantikan kanthi ngaktifake keterlibatan pribadi lan unik ing saben titik tutul babagan lelungan blanja online wiwit didol nganti kaca kebangkrutan lan rekomendasi produk. 

Asisten Kecantikan Digital

Kanthi BME, konsumen entuk asisten toko siji-sijine kaya pengalaman online lan saka omah sing nyenengake. Amarga toko saiki wis dibukak maneh, BME uga bisa dileksanakake menyang touchpad toko ing toko kanggo nggawe strategi omnichannel sing efektif. Sing luwih dhuwur level saka personalisasi lan rekomendasi sing menehi pengecer kanthi kapinteran buatan tanpa kudu dibangun. 

Rekomendasi Asisten Kecantikan Digital

Lan, saiki luwih akeh tinimbang nalika transformasi ritel dipimpin dening pasca-COVID jagad anyar, mula ana kebutuhan kanggo sektor ritel kanggo ngetrapake platform BME kanggo nggayuh sukses lan sing paling penting kelangsungan bisnis ing jaman saiki iklim. 

Produk Kecantikan Upsells

  Iki pisanan, alat personalisasi digawe khusus kanggo industri kecantikan lan didhukung karo data pesaing sing sadurunge durung dingerteni sadurunge. 

Dadi Kepiye Cara BME?

Kanthi nggabungake AI kanthi intelijen khusus kecantikan lan uga intelijen pesaing 5 taun, BME ngetrapake algoritma pembelajaran mesin dinamis kanggo ngenali pola bernuansa ing dhata konsumen. Kanthi tembung liya, BME ngenali produk kecantikan sing disenengi miturut umur, masalah kulit lan pola tuku. Semono uga konsumen ngunjungi toko online, luwih akeh informasi babagan alat kasebut lan ngoptimalake kanthi otomatis. 

Mesin banjur nyuda pilihan pelanggan, prédhiksi produk sing paling bisa dituku, nambah sales, lan kasetyan. BME nggawe rekomendasi produk, produk pelengkap, email, kaca landas, lan liya-liyane supaya konsumen entuk pengalaman pribadi 360 derajat lengkap sing menehi kontribusi ngoptimalake konversi dodolan 30 nganti 600%.

BME wis ditrapake kanthi efektif ing Inggris karo Farmasi Prancis sing wis ndeleng kenaikan 50% AoV (Rata-rata Nilai Pesenan) lan kenaikan konversi konversi 400% ing sales. BME uga wis kerja sama karo merek kosmetik premium dening Terry lan salah sawijining pengecer Kecantikan paling gedhe Douglas.  

Adhedhasar studi kasus anyar, BME saiki wis menehi rekomendasi produk kecantikan 18m. Wis nambah nilai urutan rata-rata dening nyengsemaken 50% lan tambah tarif konversi kanggo adol kanthi 400% sing ora percaya. 

Mesin Pencocokan Kecantikan Proposisi Penjualan Unik

BME nggunakake pendekatan omnichannel efektif kanggo ritel nalika bisa digunakake ing online, aplikasi, email, lan ing toko. Sing paling penting, BME didhukung dening data pesaing lan data intelijen kecantikan saka ilmuwan kosmetik sing nggawe merek dagang BME kecantikan cocog ™ luwih akurat, asli, lan bisa dipercaya babagan asil pribadi. Lan, kecocokan kasebut entuk manfaat saka kebutuhan nyata konsumen wiwit menit mlebu, ora kaya platform liyane sing butuh wektu luwih suwe kanggo sinau kebiasaan konsumen. 

Saka perspektif bisnis, plugin mbutuhake klien mung 1-2 jam supaya ora duwe pengaruh gedhe ing bisnis dina lan minangka platform terpadu sing dioptimalake karo AI kanthi otomatis, klien bisa menehi pamitan sistem manual sing akeh wektu. 

Kepiye BME Beda?

Dibandhingake liyane platform personalisasi kecantikan ing pasar, BME ora mung menehi rekomendasi produk adhedhasar kuis nanging uga prédhiksi tumindak konsumen lan nggawe SETIAP titik sentuh kanggo SETIAP kategori kaendahan wiwit rambut nganti wangi kanggo perawatan kulit lan awak lan kuku. Iki minangka platform khusus khusus kecantikan sing mung menehi rekomendasi produk lan warna sing cocog kanggo saben kategori kecantikan saka perawatan kulit nganti rambut lan ora mung siji kategori sing paling cocog karo pelanggan. Kajaba iku, amarga didhukung dening 5 taun data, iki nggawe peningkatan kanggo klien lan pengalaman pelanggan wiwit dina 1.

Saiki ing pasar, ana akeh solusi personalisasi 360 derajat sing ora dioptimalake kanggo kaendahan amarga ora khusus kecantikan, mula ora bakal nambah 400% penjualan sing padha kaya nggunakake solusi khusus kaendahan utawa butuh wektu 3-6 wulan pancen nuduhake peningkatan lan cukup manual.

Beauty Matching Engine duwe pendekatan inovatif kanggo nggawe kabeh pengalaman blanja konsumen ing saben titik tutul kanggo mbantu para pelanggan nemokake Beauty Matches ™ liwat fitur Asisten Kecantikan Virtual utawa tanpa ing jagad COVID. Kita ngarep-arep kanggo nyepetake pangembangan kanthi nggawa jaringan lan keahliane ing industri kecantikan. 

Camille Kroely, Kepala Inovasi Terbuka & Layanan Digital

Tdheweke mbesuk digital lan sukses ritel kecantikan… .sing Beauty Matching Engine ™. 

Jadwal Demo

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.