Bearish ing Blog

Depositphotos 26743721 s

News.com - bearish ing blog

Forbes.com - Gelembung MySpace

Sawetara cathetan menarik babagan bledosan blog. Kaya dene 'gelembung', wong-wong wis ngomong babagan 'bledosan' kasebut. Kepenginanku dhewe yaiku Nick Denton ora 'bearish ing blog', dheweke dadi bearish ing blog ala minangka sumber penghasilan. Blog bakal terus dikembangake kanthi suwe lan nggabungake ing saben aspek web. Nanging, kaya situs web apa wae, konten kudu dadi raja. Yen sampeyan ora nulis luwih apik tinimbang wong liya, wong bakal bosen lan lunga.

Kanggo perusahaan kaya Pak Denton sing nggunakake blog minangka sumber penghasilan, iki tegese saben entri blog kudu dadi pembunuh. Ana risiko gedhe babagan penghasilan judi kanggo konten - luwih-luwih yen ana milyaran kaca konten ing kana.

Aku ora blog kanggo dhuwit (aku ora mangan yen mangan). Nanging, aku blog kanggo komunikasi karo kanca, kulawarga, lan profesional industri liyane. Iki minangka papan kanggo aku nuduhake pikirane lan ngrembug pikirane wong liya. Menehi kula pajanan lan njaluk saran saka wong-wong sing aku hormati.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.