5 Cara Pemasaran Berbasis jarak bakal mengaruhi Tuku Pelanggan

beaconstream

Teknologi iBeacon minangka tren paling anyar ing pamasaran adhedhasar seluler lan jarak. Teknologi kasebut nyambungake bisnis karo pelanggan ing sacedhake liwat pemancar energi rendah Bluetooth (beacon), ngirim kupon, demo produk, promosi, video utawa informasi langsung menyang piranti seluler.
iBeacon minangka teknologi paling anyar saka Apple, lan taun iki saben taun Konferensi World Wide Developers, teknologi iBeacon minangka topik diskusi utama.

Kanthi Apple mulang ewonan pangembang babagan teknologi, lan perusahaan kaya BeaconStream nawakake aplikasi kanggo bisnis nggunakake teknologi lan kemampuan kanggo nggabungake menyang aplikasi sing wis ana, kita mung bisa ngarepake iBeacon tuwuh kanthi cepet lan kreatif.

Kanggo pemasar, iBeacons lan pemasaran adhedhasar jarak nawakake cara anyar lan langsung kanggo nyambung karo pelanggan, nambah kesadaran merek lan pengaruh tumindak tuku konsumen.

  • Nggawe wong menyang tuku langsung. Wis kliwat dina pemasaran surat langsung lan kode QR. Teknologi iBeacon menehi cara bisnis supaya bisa langsung nyambung karo calon pelanggan yen umume tuku - yen wis cedhak utawa ing toko. Bisnis bisa ngirim tawaran kanggo mbujuk tuku utawa kanggo nyengkuyung tuku tambahan liwat pesen lan kupon.
  • Menehi perusahaan a baris langsung menyang pelanggan. Ora kaya pemasaran liyane, pemasaran seluler adhedhasar jarak cedhak menehi merek cara sing ramah kanggo menehi pesen menyang tangan para pelanggan, kanthi harfiah. Nalika tandha promosi ing toko bisa diliwati lan ora digatekake, ngirim pesen langsung menyang telpon pelanggan nggawe keterlibatan sing luwih apik. Iki uga minangka cara unik kanggo nuduhake kepribadian merek lan nggawe hubungan merek sing kuwat karo pelanggan.
  • Titik tutul kaping pirang-pirang karo pelanggan sampeyan. Siji lokasi bisa duwe macem-macem beacon sing beda-beda, sing saben pesen beda. Iki nyedhiyakake macem-macem kesempatan kanggo sesambungan karo pelanggan lan supaya bisa tumindak. Nalika promosi sing dikirim langsung menyang omah pelanggan bisa uga ora digunakake utawa ngusir dheweke tuku barang tunggal, beacon ngidini bisnis ngirim pelanggan sawetara tawaran sing relevan kanggo mbujuk. Pasar Beacon menyang lokasi pelanggan, ngirim pirang-pirang promosi ing barang sing relevan karo kabutuhane, kabeh kanthi nyata.
  • Beacon menehi bisnis analytics konsumen sing unik. Nalika nggunakake teknologi liwat aplikasi kaya BeaconStream, bisnis duwe akses menyang live-time Analytics lan wawasan babagan tindak tanduk konsumen, lalu lintas sikil, tren lan prilaku blanja sing bisa mbantu luwih ngasah strategi pemasaran lan penjualan. Ing Analytics bisa mbantu perusahaan nemtokake promosi lan kampanye sing digunakake lan ngidini bisa nyetel kanthi cepet babagan wawasan kasebut.
  • iBeacon lan pemasaran adhedhasar jarak ora fad. Pemasar wis ngerti kekuwatan pemasaran seluler, lan teknologi iBeacon minangka tambahan strategi pemasaran sing komprehensif. Merek paling populer kayata Macys, Starbucks lan American Airlines wis akeh nandur modhal, lan ndeleng kekuwatan lan bathi pemasaran adhedhasar jarak kasebut. Kanthi pemain utama sing nyengkuyung teknologi kasebut, kita bakal luwih cepet bakal bisa ndeleng fitur sing ditambahake, kayata pembayaran seluler ing lokasi, nggawe para pelanggan luwih gampang lan luwih akeh adol kanggo bisnis.

Mangkene carane BeaconStream bisa digunakake

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku seneng sampeyan nuduhake iki! Ora ana sing ngomong babagan iki. Aku ora mikir manawa ana sing bener-bener maca pedoman anyar. Ing sudut pandangku, sampeyan ngrembug babagan sing apik babagan pemasaran adhedhasar jarak sing apik banget kanggo para pemasar internet. Matur nuwun kanggo kiriman apik iki.

  3. 3

    Matur nuwun kanggo postingan apik Chris. Paling anyar wis ana akeh gegayutan babagan kepiye pemasaran jarak bisa dadi salah sawijining alat sing paling efektif sing bisa mbantu bisnis ngasilake ROI sing luwih dhuwur kanthi gampang. Kasunyatane, ahli industri duwe pendapat manawa maju luwih becik bisnis cocog karo rencana strategi pemasaran jarak karo kebutuhan lan pilihan para konsumen. Nanging, amarga akeh pemasar ora ngerti babagan cara nggabungake beacon karo strategi seluler, sawetara uji coba beacon iki pancen nguciwani. Kita wis ngrembug sawetara rahasia sukses kampanye pemasaran jarak cedhak sing bakal mbantu para pemasar njupuk kampanye sabanjure ing kene: http://blog.mobstac.com/2015/01/4-tips-to-kickstart-your-proximity-marketing-campaign/

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.