Kesempatan Pemasaran Beacon

app suar swirl

Kita wis nuduhake informasi babagan Sistem pemasaran beacon seluler Swirl sadurunge. Infographic saka Swirl iki nggambarake kekuwatan konten lan tawaran sing dipicu beacon ing babagan daya tarik konsumen lan potensial kanggo pengaruhe keputusan tuku ing toko.

Titik data kunci sing kalebu ing infographic kalebu

  • 72% konsumen ujar manawa tawaran seluler sing relevan dikirim menyang smartphone nalika blanja ing toko bakal pengaruhe sacara signifikan kemungkinan tuku.
  • 79% konsumen sing nampa kabar push ing smartphone sajrone nem wulan kepungkur paling ora digawe siji tuku minangka asil.
  • 80% konsumen bakal nggunakake aplikasi seluler luwih asring nalika blanja ing toko yen aplikasi kasebut ngirim kabar sales lan kabar sing relevan. Enom puluh loro persen bakal nggunakake aplikasi ing toko luwih asring yen nyedhiyakake konten sing ana gandhengane karo minat lan lokasi toko ing toko.

Pemasaran Beacon

One comment

  1. 1

    Menarik.

    Data sing didhasarake - apa data nglaporake kanthi eksklusif, utawa analisis data panggunaan aplikasi bebarengan karo anané ing toko?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.