One comment

  1. 1

    Pemasaran email wis dadi salah sawijining bentuk pemasaran online sing paling akeh digunakake, lan uga salah sawijining cara sing paling efektif kanggo bisnis. Spam saiki wis umum lan bakal terus kedadeyan.

    Sing kudu dingerteni dening pamilik bisnis yaiku spamming bakal ngrusak merek ing jangka cendhak, amarga iki ora ono gunane lan ora menehi asil akeh tinimbang dhaptar sing dipilih.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.