Komentar siji

  1. 1

    Pemasaran email wis dadi salah sawijining bentuk pemasaran online sing paling akeh digunakake, lan uga salah sawijining sing paling efektif kanggo bisnis. Spam wis umum saiki lan bakal terus kedadeyan.

    Apa sing kudu dingerteni para pamilik bisnis yaiku spamming bakal ngrusak merek ing wektu sing cendhak, dadi ora ana gunane lan ora menehi asil sing luwih akeh tinimbang karo dhaptar opt-in.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.