Penghargaan Pilihan Blogging

Situsku nominasi Blog Pemasaran Paling Apik!Yen sampeyan seneng karo blogku, wenehana milih aku ing Bloggers Choice Awards!

Ana macem-macem kategori… sing ilang, yaiku Blog Minoritas Terbaik. Aku nulis lan dheweke ngandhani yen wis kasep banget, nanging dheweke bakal nyoba njaluk taun-taun ngarep.

Salah sawijining perkara sing ora bisa dingerteni yaiku milih wong sing mung ana ing siji kategori nalika wis nominasi pirang-pirang kategori. Katon pengin nambahake siji swara kanggo saben kategori sing dilebokake.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.