DESelect: Marketing Data Enablement Solutions kanggo Salesforce AppExchange

DESelect Marketing Data Enablement kanggo Salesforce AppExchange

Penting banget kanggo para pemasar nggawe perjalanan 1: 1 karo pelanggan kanthi skala, kanthi cepet, lan efisien. Salah sawijining platform pemasaran sing paling akeh digunakake kanggo tujuan iki yaiku Salesforce Marketing Cloud (SFMC).

SFMC nawakake macem-macem kemungkinan lan nggabungake multifungsi kasebut kanthi kesempatan sing durung rampung sadurunge para pemasar bisa nyambung karo pelanggan ing macem-macem tahapan perjalanan pelanggan. Awan Pemasaran, umpamane, ora mung ngaktifake pemasar kanggo nemtokake model data, nanging uga bisa nggabungake utawa ngunggah macem-macem sumber data, sing dikenal minangka ekstensi data.

Fleksibilitas gedhe sing ditawakake SFMC utamane amarga kasunyatan manawa akeh operasi ing Marketing Cloud ditindakake dening pitakon SQL. Kegiatan pemasaran kayata segmentasi, personalisasi, otomatisasi, utawa malah nglaporake mbutuhake query SQL sing kapisah ing Marketing Cloud kanggo para pemasar kanggo nyaring, nambah, utawa nggabungake ekstensi data. Mung sawetara pemasar sing duwe kawruh lan katrampilan nulis, nguji, lan debug pitakon SQL kanthi mandiri, nggawe proses segmentasi mbutuhake wektu (mula larang) lan paling kerep ngalami kesalahan. Skenario sing paling mungkin ing perusahaan apa wae yaiku departemen pemasaran gumantung marang dhukungan teknis internal utawa eksternal kanggo ngatur data ing SFMC.

DESelect duwe spesialisasi nyedhiyakake solusi ngaktifake data marketing kanggo Salesforce AppExchange. Solusi seret lan selehake pisanan, Segmen DESelect digawe khusus kanggo para pemasar sing ora duwe pengalaman coding, supaya bisa langsung nyebarake alat kasebut sajrone instalasi mung sawetara menit supaya bisa langsung diwiwiti kanthi segmentasi klompok target. kampanye. Kanthi DESelect Segment, pemasar ora kudu nulis query SQL siji.

DESelect Kapabilitas

DESelect duwe sawetara solusi sing siap kanggo nambah ROI ing Salesforce Marketing Cloud kanggo perusahaan:

  • DESelect Segmen nawakake fitur segmentasi sing intuisi nanging kuat liwat pilihan. Pilihan ngidini pangguna nggabungake sumber data lan ngetrapake saringan kanggo ngasilake segmen kanthi cara sing ora mbutuhake pitakon SQL. Thanks kanggo alat kasebut, pangguna bisa nindakake tugas segmentasi ing SFMC 52% luwih cepet lan miwiti kampanye nganti %23 luwih cepet, nalika terus nggunakake akeh kemungkinan sing diwenehake dening Marketing Cloud. DESelect mbisakake para pemasar nggawe segmen, target, lan nggawe pribadi komunikasi kanthi mandiri (tanpa mbutuhake pakar eksternal) lan kanthi kreatifitas luwih akeh tinimbang sadurunge.
  • DESelect Sambungake minangka solusi integrasi data pemasaran sing ngidini para profesional otomatisasi pemasaran ngirit wektu kanthi gampang nggabungake lan njaga sumber data apa wae liwat webhooks (API) menyang Salesforce Marketing Cloud lan/utawa Salesforce CDP lan bali, ora nggunakake fitur seret lan selehake. Ora kaya alat integrasi sing gedhe, DESelect Connect dibangun kanggo para pemasar sing cerdas, nggawe luwih lincah, kanthi rega sing luwih murah dibandhingake karo solusi liyane, lan gampang digunakake. Kaya kabeh produk DESelect, Connect ora mbutuhake downtime kanggo instalasi utawa persiyapan, sampeyan mung plug-and-play. Sing paling penting, ora mbutuhake hosting dhewe lan dirancang kanthi watesan SFMC babagan jumlah panggilan API.
  • DESelect Telusuri ora anyar, wis kasedhiya lan isih minangka Ekstensi Chrome kanggo mbantu para pemasar kanthi gampang nggoleki apa wae ing awan pemasaran. Bar telusuran sing terintegrasi kanthi lengkap ngidini sampeyan nggoleki Ekstensi Data, kalebu:
    1. Cithakan Email
    2. Pangguna Ngirim
    3. Content
    4. Otomasi
    5. Kegiatan Query
    6. Definisi Filter

Ing sasi iki, DESelect uga ngetokake Panelusuran ing AppExchange. Kaputusan kanggo nambah produk menyang pasar Salesforce amarga dikarepake populer saka pangguna sing kerja ing organisasi sing ora ndhukung ekstensi krom. Saiki, saben pangguna Marketing Cloud entuk manfaat saka alat sing ramah pangguna lan ngirit wektu iki.

  • mbusak telusuran 1
  • mbatalake asil panelusuran

DESelect Fitur Segmen

  • Gabung ekstensi data bebarengan - Pangguna bisa nggunakake seret lan selehake kanggo nggabungake ekstensi data kanthi gampang lan nemtokake hubungane. Admin bisa nemtokake hubungan kasebut.
  • Ngilangi cathetan - Kaya gabung karo ekstensi data, pangguna bisa nuduhake rekaman sing pengin diilangi saka pilihane.
  • Tambah sumber data – Iku gampang karo DESelect kanggo nambah kontak saka macem-macem sumber data bebarengan.
  • Aplikasi kritéria saringan - Pangguna bisa ngetrapake macem-macem saringan ing ekstensi data lan sumber, ndhukung kabeh format lapangan.
  • Nindakake petungan - Subkueri ngidini kanggo nglumpukake data lan nindakake petungan, kaya pira tumbas sing wis ditindakake pelanggan utawa pira sing wis ditindakake pelanggan.
  • Ngurutake lan matesi asil - Pangguna bisa ngurutake asil miturut abjad, tanggal, utawa cara liya sing logis. Dheweke uga bisa matesi jumlah asil yen perlu.
  • Nemtokake lan nggunakake dhaptar pilihan - Pangguna bisa nemtokake nilai lan label pilihan minangka admin, supaya tim bisa nyaring kanthi luwih yakin.
  • Setel nilai manual utawa basis aturan - Pangguna bisa nggawe pribadi asil, kanthi nyetel nilai manual utawa adhedhasar aturan, contone, Female dadi Miss lan lanang dadi Mister.
  • Deduplicate cathetan karo aturan – Cathetan bisa deduplicated liwat siji utawa akeh aturan, diwenehi prioritas tartamtu.
  • Gunakake segmentasi waterfall - Pangguna bisa ngetrapake aturan cascading kanggo nggunakake 'segmentasi grojogan'.

DESelect Kisah Sukses

Saiki, DESelect dipercaya dening merek global kaya Volvo Cars Europe, T-Mobile, HelloFresh, lan A1 Telekom. Kawicaksanan perusahaan kanggo njaga hubungan sing cedhak karo para klien ing ngendi latihan lan dhukungan khusus ing tahap wiwitan, sanajan app wis siyap wiwit tanggal instalasi, ngidini crita sukses terus.

Studi Kasus Jamrud: California-based Emerald minangka operator acara lan pameran dagang B2B langsung lan immersive kanthi skala gedhe. Didegake ing taun 1985, merek pimpinan pasar iki wis nyambungake luwih saka 1.9 yuta pelanggan ing 142 acara lan 16 properti media.

Emerald bubar wiwit nggunakake SFMC. Ora suwe sawise nggunakake awan, tim otomatisasi pemasaran nemokake manawa gumantung banget marang pitakon SQL sing ora ana solusi sing ramah pangguna kanggo para pemasar sing ora duwe keahlian SQL. Dheweke nemokake inefficiencies ing mbangun metu ekstensi data sakdurunge lan berjuang karo infleksibilitas kudu netepake kabeh lapangan ing advance.

Sadurunge nggunakake DESelect, pemasar Emerald ora duwe akses database, amarga tim pusate wis nggawe segmen sadurunge. DESelect mbantu Emerald supaya tim marketing bisa ngakses lan ngatur data kabeh nalika nggawe segmen kanthi efisien lan mandiri. Saiki, dheweke malah ngupayakake ngluncurake DESelect menyang para pemasar dhewe supaya bisa ngaktifake pangguna SFMC.

DESelect nambah efisiensi nganti 50%. Saiki luwih gampang nindakake apa wae sing ad-hoc.

Gregory Nappi, Sr. Director, Data Management & Analytics at Emerald

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan carane DESelect bisa mbantu organisasi sampeyan:

Dolan maring DESelect Jadwal DESelect Demo