Basecamp Nggawe Cithakan Proyek

template proyek

Umume sing kita lakoni minangka pemasar repetitif ... wiwit riset lan nulis postingan blog, nganti riset lan ngrancang infographic, nyunting lan nerbitake video, nganti nggawe lan nglakokake kampanye pemasaran. Basecamp bubar nambah Cithakan Proyek kanggo aplikasi.

Ing cithakan proyek, sampeyan bisa priksa dhaptar wong-wong lan dhaptar tugas kanggo nambah proyek kanthi luwih cepet.
sunting template proyek

Banjur, sampeyan mung bisa miwiti proyek kanthi mbukak template proyek lan sampeyan lagi aktif!
miwiti proyek template

Kita nggunakake Basecamp saben dina karo agensi. Siji-sijine alat sing dakkarepake yaiku dhaptar Tugas universal sing bisa dadi prioritas ing kabeh proyek tinimbang mung nggarap masing-masing.

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nuduhake Doug! Iki ana karo versi lawas Basecamp,
    nanging kayane mung dirilis kanggo versi anyar. Sing yaiku
    sampeyan nggunakake? Ora weruh akeh umpan balik sing apik babagan versi anyar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.