Apa Obama minangka Vista Sabanjure?

vista mikrosoft

Iki bengi sadurunge pemilihan 2008 lan aku isih ora antusias babagan pilihan sesuk. Aku ora bisa mikir apa Barack Obama mung nggawe Vista maneh:

  • obama vistaAnggaran pemasaran sing gedhe banget.
  • Ditulis kanggo pangowahan.
  • Janji stabilitas sing luwih gedhe.
  • Apik keamanan.
  • Kompatibilitas lengkap.
  • Luwih larang regane.

Media lan ahli politik nyebutake menang kanggo Obama. Ing sawetara wulan, aku kepengin weruh apa Amerika pengin downgrade, utawa malah kesempatan kanggo ngalih menyang a Mac. (McCain, yaiku).

44 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    OpenMinded duwe sawetara poin sing apik. Nelpon dheweke kacang mung amarga sampeyan ora setuju pancen tandhane ora nggatekke. Aku ndeleng sampeyan mbusak tanggepane nanging bisa dibenerake. Wis rong taun maca ing kene Douglass, aku wis ngerti sethithik babagan sampeyan lan cara sampeyan milih sensor. Ora apa-apa sampeyan ninggalake komentar wong liya sing mung setuju karo sampeyan, nanging ngilangi komentar sing ora cocog lan nesu?

    Douglass sing dadi tuan rumah sing apik banget lan aku bakal luwih sithik maca blog ing mbesuk. Nuwun sewu

    • 4

      Hai Nick,

      Actually, I didn’t disagree with OpenMindedNut’s points at all. In fact, I agreed with all of them except for his personal attack that this was an ‘immature’ post. As well, I didn’t call him a Nut. He called himself a Nut. His second personal attack on me resulted in me taking down the chain of comments. Please read the comment policy, it’s not changed for many, many months.

      I would hate to lose you as a reader, but understand that I opened myself up for folks to go on the attack. I take some of the responsibility.

      Doug

      • 5

        Aku ora tuku Douglass. Sampeyan milih nggawe jinis guyonan adhedhasar jeneng pangguna. "Nut" bisa ateges akeh prekara. Sampeyan bisa uga dudu apa sing KOWE pikirake. Ngadhepi, sampeyan nggawe kesalahan sing ala tenan ing kene yen ora diadili. Konten kiriman kasebut nduweni bahan luwih akeh tinimbang kiriman blog sampeyan.

        Bapakku kelangan kerja wingi suwene 32 taun ing pabrik kasebut. Pengangguran tambah akeh ing negara iki. Aja ngolok-olok lan sambat babagan kahanan apa ora menehi solusi? Sampeyan minangka pria pemasaran kaya liyane. Keluhan minangka penyakit ing negara iki. Kajaba iku, sampeyan ujar manawa sampeyan nganggep Obama ora apik kanggo negara iki - sampeyan miwiti kiriman iki. Akeh sing maca wis maca bareng komentar sampeyan lan ngilangi pendapat saka wong liya.

        Mbok menawa wong kasebut nganggep jabatan sampeyan durung diwasa amarga kahanan saiki, lan yen moyoki utawa sambat babagan "apa sing bakal teka" minangka tandha durung diwasa. Bisa diwaca kanthi macem-macem cara.

        Saiki dudu wayah sing pas kanggo guyon babagan pemilihan. Ana wong ing kana sing kelangan kerja lan omah sing sampeyan kenal? Sampeyan bisa uga urip lan stabil, nanging mikirake 60% negara liya, yen dudu jagad sing nandhang sangsara amarga 2 wulan pungkasan kegagalan ekonomi.

        Aku pancen mikir manawa sampeyan ngidini ego sampeyan bisa ngganggu iki lan gagal maca ing antarane garis kasebut.

        • 6

          Kristen,

          You give OpenMindedNut the benefit of the doubt. I wish that you’d provide me the same benefit. If you’d like to discuss politics offline with me, I’m sure you’ll find my view quite different than how it’s being painted here in this post.

          It’s a very, very sad day in this country that someone can’t question one side or the other without people getting mean, angry and confrontational. Very sad, indeed.

          Doug

  4. 7

    Wow, aku mung maca tanggepan sampeyan marang OpenMinded. Tanggepan sing cukup sithik sing sampeyan wenehi lan komentar kasebut luwih elek. Aku ora bakal maca blog sampeyan maneh.

    • 8

      Sorry to hear that Trisha (seriously). I didn’t want this comment thread to turn into a left bashing or right bashing partisan crap that the rest of the Internet turned into.

      OpenMindedNut’s nickname is ‘OpenMinded’ and ‘Nut’. I didn’t make the nickname, he did. I simply reminded him of that. As well, his personal attack on the post as ‘immature’ violated the comment policy. His next attack was even more vile.

      Regards,
      Doug

  5. 9
    • 10

      Doug,
      Obrolan kita mesthi negesake manawa sampeyan independen dudu republik utawa demokrat. Nanging sampeyan milih nggawe analogi guyon babagan para demokrat. Sampeyan kudu ngerti saiki dheweke minangka partai "sensitif" lan dheweke nuduhake tanggapan kasebut. Wong - duwe apresiasi sethitik kanggo guyon dolanan!

  6. 11

    Uga, aku arep mbantah manawa saklar saka Vista menyang XP bakal dianggep minangka upgrade ... mung 2 sen. 🙂

  7. 12

    Aku ndeleng komentar kasebut dening OpenMindedNut. Kayane kiriman apik. Douglass, iki dudu wayah kanggo guyon babagan politik. Wong-wong ing AS lan internasional saya lara finansial, ilang kerjaan, omah-omah.

    Frankly, I didnt find anything wrong in his assessment. He had some very valid points. Why did you remove it? His attack was likely due to your attack on him, calling him a nut. That was a poor response from you.

    Ngerti manawa dheweke menehi komentar ing komentar lan ora ana garis siji, kenapa sampeyan ngusir dheweke? Nuwun sewu Douglass nanging aku ora setuju karo sampeyan ing kene. Milih dadi korban lan diarani "keji" minangka pratandha manawa sampeyan nyoba nutupi panemu dhewe.

    Kaya ngono, yen pamaca blog sampeyan rumangsa ora bisa nyebut tanpa sampeyan ngarani, mula ora ana sebab kenapa akeh wong sing menehi kontribusi ing kene.

    • 13

      Hai Jeremy,

      You make very valid points. By no means did I mean to censor OpenMindedNut (Nut WAS in his name). I do appreciate respectful banter here and hope you stick around.

      Thanks,
      Doug

  8. 14

    Aku ndeleng ijol-ijolan komentar… apa sing ala banget kanggo ngilangi kiriman kasebut? Apa sampeyan sensitif banget?

    Etik blog sing kondhang manawa sampeyan menehi katrangan kaya mengkene, ngarepake tanggepan sing bisa uga ora cocog karo sampeyan. Nanging ngilangi, miskin banget lan ujar yen sampeyan kudu ndhelikake. Yen sampeyan ora bisa menehi kritik (lan terus terang sampeyan miwiti), mula ora nulis. Pamaca sensor lan sensitivitas sampeyan akeh ujar babagan sampeyan.

    Kabeh sing ditulis OpenMindedNut iku kasunyatane. Rating persetujuan Bush paling murah ing sejarah. Mungkin sampeyan kudu Google sing. Umume negara ora seneng karo wong kasebut lan ora sabar ngenteni dheweke bisa metu. Kita pengin ndeleng pangowahan. Pengangguran uga saya dhuwur nganti dasawarsa. Apa sampeyan ora nggatekake? Utawa sampeyan mung metu saka daur ulang kanthi endhas ing sangisore watu sing ngarep-arep bisa owah?

    Aku Republik. Lan aku nggawe kesalahan kanggo milih Bush kanggo jangka kapindho. Ora menehi kesempatan kanggo Obama lan nulis ing jabatan kasebut UNAMERICAN. Bisa uga kenapa OpenMindedNut nggunakake tembung "durung diwasa"? Aku percaya sampeyan uga duwe konotasi sing salah saka tembung 'nut'. Dina iki pinggul ngundang wong liya amarga dheweke wis “ngerti” / ahli ing lapangane.

    Kanggo ngirit wajah, sampeyan kudu menehi komentar maneh lan supaya wong liya maca. Bener lan kadang-kadang kasunyatane nyengsarakke. Kita kabeh wong Amerika, apa kita kudu tumindak kaya ngono?

  9. 15

    Yikes! Ora wektu kanggo guyon babagan politik? Apa sampeyan mateni TV saben-saben SNL nyiarake sandiwara kasebut? Doug mung nuduhake pendapat sing durung mesthi babagan pemilihan mengko. Aku ora ngerti apa sing diandharake OpenMinded, nanging aku ngerti Doug kanthi becik lan ora mbayangake dheweke menehi sensor komentar wong amarga ora setuju karo pendapat. Kebijakan komentar dikirim lan Doug ngetrapake. Yen sampeyan ora setuju karo Doug, aja maca maneh. Lunga menyang papan liya, nanging apa bedane karo sing sampeyan ukum kanggo sampeyan dhewe. Sampeyan mutusake sensor sensor pajanan sampeyan dhewe menyang wong sing ora setuju karo sampeyan. Pendapatku yaiku saben wong duwe kebebasan bersuara ing negara iki, ora ateges dheweke duwe hak kanggo dirungokake utawa aku utawa wong liya kudu menehi platform. Aku yakin jabatane Doug kudu entheng. Wong kudu santai lan luwih entheng.

  10. 16

    Ayo aku njaluk hak iki ... nganti saiki aku durung diwasa, lemu lan kudu diet, bisu, ora duwe budi, pacangan Bush, sengit Obama, UNAMERICAN, Censor wong, ngina, ora empati kanggo wong-wong sing ' Aku wis ilang pegawean, aku guyon metu saka politik… lan aku wis stabil lan stabil.

    Kabeh amarga aku kepengin weruh apa Obama pancen kesepakatan nyata, utawa dheweke mung ngetokake asap kaya para politisi liyane sing aku wis milih utawa nglawan.

    Wah, kowe pancen kenal tenan karo aku!

    • 17

      Sampeyan sing maca ngerti apa sing sampeyan lakoni Douglass - sensor. Kiriman iki ora salah. Sampeyan nggawe ala dadi katon ala amarga ora setuju. Sampeyan sensitif banget!

      Kiriman paling anyar iki cukup nyenengake lan diwaca kaya sampeyan nyoba nyingkirake kaluputan saka awake dhewe kanthi guyon. Nuwun sewu, nanging iki pincang banget!

      • 18

        You’re absolutely right! OMG! Take a look at this page of comments – I’ve definitely CENSORED it to put me in a much better light. I’ve definitely removed all the opinions I didn’t agree with.

        Nice nyoba.

  11. 19

    Ngenteni - wong ireng kanthi gaya lan pesona yaiku Vista, lan dokter kewan lawas sing rapuh yaiku Mac? Wah, iku analogi paling mundur sing nate dakrungu.

  12. 22

    Sadurunge Aku Ngene Iki: Aku dudu pendhukung McCain utawa dudu pendukung Obama.

    Cathetan: Rating persetujuan Kongres luwih ala tinimbang peringkat persetujuan Bush saiki ... Apa sing kedadeyan rong taun kepungkur nalika masarakat mlumpat babagan owah-owahan kekuwatan ing kongres? Lan apa sing bakal kedadeyan yen John Kerry dadi presiden? Apa Partai Demokrat uga duwe kesempatan ing Gedung Putih?

    Siji wong ora tanggung jawab kanggo slope mudhun ing jagad! Mesthi dheweke nggawe sawetara keputusan sing ana pengaruhe, nanging mayoritas sing dialami negara kita bisa uga ana gandhengane karo penyalahgunaan kekuwatan lan campur tangan wong-wong kanthi Pamrentah Federal kanthi sakabehe.

    Sanajan wong ora setuju karo apa sing dikandhakake dening kalorone pihak, mula OpenMindedNut nglanggar kabijakan komentar kasebut. Blogger duwe hak kanggo sensor apa lan sing dikarepake. Sawise kabeh, sapa sing duwe situs web?

    Bapak, aku uga ora seneng banget babagan sesuk. Aku seneng banget nalika isih cilik babagan ide yen bisa milih… lan dadi pemilihan presiden kaping pisanan, aku bisa milih… kabeh katon ora nyenengake lan nguciwani. Kaya sing dicritakake ing buku Attention Deficit Democracy ... sedhih yen nyekseni akeh wedhus milih Sheppard ing Pimpinan sabanjure ... yaiku wedhus abang utawa biru.

    • 23

      Sampeyan ilang titik. OpenMindedNut ora nglanggar kabijakan komentar. Miturut keprihatinan aku, dheweke pancen ana ing njero lingkungan. Douglass babar blas salah interpretasi lan milih mileh amarga ora setuju karo kapercayan politik. Ora ana postingan sing salah. OpenMindedNut ujar "durung diwasa", apa iki ala banget? Douglass kakehan lan sensitif. Nanging iku dudu alesan kanggo mbusak kiriman?

      Most of the people here saw it Yet Douglass continues to defend himself as if he’s the victim. Its really pathetic and sad if you ask me.

  13. 25

    Ngalih saka Vista menyang XP minangka upgrade, OUCH !! (Ya mesthine.)

    Kanggo presiden kita sabanjure, Barack Obama. Aku ora precaya karo Obama nganti pungkasan musim panas.

    Kaya akeh wirausahawan sing sukses banget, Barack Obama, ing kertas, ora bakal katon minangka wong sing bisa nggegirisi ing omah. Sanajan ora duwe pengalaman, dheweke kayane bisa dadi CEO sing apik, tenang, logis, lan logis - kanthi sesanti. LAN, wong lanang kasebut wis nuduhake yen dheweke bisa nindakake.

    Kaya dheweke utawa ora, Obama duwe rencana lan visi sing gedhe banget lan ditindakake kanthi sampurna ing saindenging negara sajrone 2 taun. Iki dudu prestasi cilik kanggo kepala pejabat eksekutif.

    Obama wis nggawe kampanye maneh ing kantor politik ing Amerika Serikat. Minangka merek, dheweke wis resonan lan entuk traksi karo para pamilih kaya apa sing dakdeleng sajrone uripku. Kemampuan Obama kanggo golek dhuwit akeh saka kontributor cilik, individu kanthi online nggumunake. Iku keaslian lan ora gimik.

    Obama wiwit ora dingerteni 2 taun kepungkur dadi siji-sijine kekuwatan super ing politik AS. Yen dheweke dadi wirausahawan, perusahaan VC bakal ngemut jadwal lan umume kita bakal antisipasi IPO.

    Obama uga dadi wong sing apik banget. Sing wis apik.

    Yen dheweke mrentah saka tengah, aku bakal dadi presiden sing sukses.

    • 26

      Hi Michael,

      I absolutely respect what the Obama campaign has done and have talked about it with some ‘awe’ on his campaign’s use of the Internet and marketing prowess. I agree – like him or not – he’s changed the way politics is run in this country.

      My only point at this was to throw some levity (perhaps a bad decision) at the fact that we really don’t know what he’ll do. He’s made a lot of great promises, but in each of the 5 elections I’ve voted in, I’ve never seen a president do what he promised.

      Thanks!
      Doug

  14. 27
  15. 28

    Hei Doug,

    Nuwun sewu sampeyan entuk kabeh flack iki. Miturut keprihatinan aku seneng maca blog sampeyan, lan nggantung sampeyan ing Piala Kacang.

    Aku kelingan yen aku duwe komentar dibuwang saka forum CNET lan aku nesu banget amarga mikir yen aku wis menehi komentar substansial. Nanging pungkasane dina mung komentar ing situs web.

    Tindakake terus apa sing sampeyan lakoni. Lan yen ana sing ora seneng; dheweke bisa mlaku adoh saka dermaga cekak.

  16. 30

    Tembungku ngomong babagan wong sing lagi reaksi. Doug Aku seneng karo blog sampeyan lan mikir yen analogi Vista sampeyan pancen nyenengake. Sampeyan duwe hak sensor sensor lan yen Trish ora seneng, aku saranake dheweke nindakake apa sing diancam bakal ditindakake lan ora bakal maca maneh. Amarga sawetara alesan dheweke ora bisa bali maneh ....

    Aku duwe pendapat sing pengin dakwiwiti ...

    Aku pendhukung Obama nanging isih ngirim blog sampeyan ing profil Facebook amarga ora mung guyonan, nanging ora ana sing bisa nolak manawa ana bebaya yen Obama ora bakal bisa ngganggu yen mlebu ing Gedung Putih. Aku bisa ngandhani kabeh manawa aku minangka salah sawijining pemain basket paling apik ing saindenging jagad. Aku bisa ngomong bola-bali nanging kepiye sampeyan ngerti kajaba sampeyan ndeleng aku metu ing pengadilan NBA lan muter.

    Malah Obama dhewe ora ngerti 100% manawa dheweke wis siyap amarga durung nate nate nindakake sadurunge lan sejatine dheweke duwe pengalaman sithik, dadi risiko gedhe. Apa tegese kita ora kudu ndhukung dheweke? Ora, ora, miturut keraguan aku mikir dheweke bakal nggawe presiden sing hebat, nanging yen sampeyan njaluk aku taruhan omah kanthi apik, iki minangka pitakonan sing beda.

    Mula, ing kabeh demokrasi sisih kulon kita duwe pamisahan politik negara lan partai, dadi angel banget kanggo sapa wae wong sing ora bisa ngrampungake. Muga-muga kanthi tulus ati manawa Obama pancen cocog karo retorika dhewe, nanging siji-sijine prekara sing dakkarepake, dheweke bakal nindakake tugas sing luwih apik tinimbang Bush utawa McCain. Aku duwe kesimpulan iki dudu amarga aku seneng banget karo "Owahi" nanging amarga aku percaya sawise nganalisa saben kabijakan manawa Obama luwih bisa menehi pengaruh sosial ekonomi sing positif

    Thats my opinion !! Mangga arahake kabeh hatemail menyang email pribadi ILoveFreomerOfSpeech@hotmail.com

    • 31

      Thanks, Shane. I’m glad one Obama supporter recognized the post for the intent it was written. I was in no way trying to disparage the work that he’s accomplished.

    • 32

      Aku mikir iki komentar sing paling waras lan mikir yen aku wis maca babagan kabeh? Mangu-mangu Obama? debat. sejatine, ora ana sing ngerti apa sing bakal ditindakake, ing sisih endi. iku isih bisa dideleng? .. sing, menurutku, apa tegese Doug? Sapa wae sing maca blog iki kanthi suwene wektu bisa ngerteni manawa Doug duwe humor sing garing. Apa iki wektu sing pas kanggo guyon apa-apa? Yen sampeyan ora bisa ngguyu babagan urip lan wektu sing angel, mula aku nuwun sewu. Ngguyu nggawe kabeh luwih apik. Ngguyu tenan IKU obat sing paling apik. Mung kita ngguyu, tegese sampeyan ora nganggep entheng. Aku ngerti iki sejatine babagan kancaku, Doug, sanajan aku asring ora setuju karo dheweke, kanthi politik. 🙂

  17. 33

    Nalika ngritik karo wong liya (mbandhingake Obama karo VISTA mung guyon ala sing bisa uga ditrapake kanggo McCain) sampeyan kudu ngerti manawa wong liya bisa uga kritis karo sampeyan.
    Yen sampeyan ora tahan, aja kritik!
    Sensor iku perkara sing ala !!!
    O.

  18. 34
  19. 35

    Kanggo nanggepi kiriman sampeyan:

    Bedane gedhe yaiku para pamilih ora dijaluk nggawe kabeh data lan aplikasi sing ana ing bebaya, mbuwang dhuwit kanggo upgrade utawa sinau sistem operasi sing anyar. Nyatane, dheweke dijanjeni rabat pajak yen mung bakal ngalih saklar. Microsoft (utawa panyedhiya teknologi) mesthine kudu kepenak banget.

    Kanggo nanggepi komentar babagan OpenMindedNut:

    Aku ora nate weruh postingane lan ora duwe komentar kajaba mung ngandhani yen ing blogku, aku mutusake apa kiriman sing tetep lan apa kiriman sing ora. Aku duwe, kaya duweke sampeyan. Jalanake kaya sing sampeyan pas. Aku bakal maca utawa ora kaya sing dakkarepake, kaya pamaca liyane.

    Kanggo nanggepi saiki ora dadi wektu kanggo apa wae:

    Aku wong Amerika. Aku ora nglilani wong liya ngandhani nalika wayahe pas kanggo olahraga bebas.

    Terus wae, Douglas.

  20. 36

    Doug,
    I chuckled at this… I realized it for what it was.
    Although if I was offended by this, it was more because of what you were saying about Vista!! I can take political jokes, but technology jokes? come on! 😉

  21. 37

    Aku wis maca blog sampeyan sajrone rong taun kepungkur lan terus terang aku kaget karo apa sing sampeyan tulis. Nyensor kanca sing maca amarga dheweke ngarani postingan sampeyan durung diwasa, ora nyenengake.

    Apa sing sampeyan ngarepake saka kiriman sampeyan? Iki dudu parodi Mac vs. PC. Usaha kanggo nyoba dadi lucu lan lucu. SALAH WAKTU Nindakake DOUGLASS.

    Iki minangka wektu sing angel banget ing sejarah negara kita. Telung triliun dolar metu ing pasar ekuitas sajrone 3 wulan kepungkur. Pengangguran paling dhuwur 10 taun. Masyarakat kelangan penggawean, omah, bandhane. Bank lan institusi finansial bangkrut. Lan sampeyan lungguh ing kene nyoba nggawe lelucon babagan iki? Banjur tindakake karo keraguan tanpa patriotik?

    AS VP saka perusahaan iklan utama, aku ora bakal ngopeni sampeyan!

  22. 38

    Bapak,

    Aku ngirim entri ing http://www.billkarr.com . Aku pengin sampeyan maca lan yen sampeyan seneng, luwih apik yen sampeyan menehi katrangan marang wong liya sing maca situs sampeyan.

    Iki jenis bummer ... nanging apa wae! Aku bakal ngatasi! Aku isih seneng!

  23. 39

    How can two people who have been reading your blog for 2+ years spell your name wrong? And where hass everyoness ssensse of humor gone?

  24. 40

    Haven’t been to this blog in a while. What the HELL happened!? I’ve never seen so much anger and frustration! People, calm the f down!!

  25. 41

    Iki minangka kunjungan pertama ing blog Doug. Aku sejatine teka mrene kanggo njaluk pitulung ing blog Photography sing anyar. Kaya sing dakdeleng saiki bisa uga ora bisa ditindakake. Dadi, aku ngomong ing awakku, DIRI, kenapa ora mlebu arus. Kaping pisanan, aku uga ngandhani yen aku ora melu pesta. Aku ora ndhukung calon politik. Aku seneng karo referensi Dougs kanggo Sen. Obama lan Vista. 4 taun mbesuk bakal ndhukung referensi kasebut kanthi jelas. Secara pribadi, dakkira aku dadi Presiden sabanjure bisa uga duwe piring paling lengkap kanggo Presiden sadurunge Perang Dunia, lan kabeh.

    Aku maca akeh postingan kasebut lan kudu nyebutake siji, dudu kanggo menehi kritik, nanging nuwuhake ujar lawas sing dak tresnani. Tanya, VP saka perusahaan iklan BESAR, ujar manawa dheweke ora bakal nyewa Doug. Pratelan iki nuwuhake ukara SEBENAR PALING NGALAMI ——— ”AKU KANGGO YESUS” Wangsulan, aku ora ngerti yen dheweke ilang!

    Thanks Tanya, aku ora ngerti Doug nglamar kerja.

    Ing nutup, CAHAYA wong. Saiki, urip bisa ganti sithik repes amarga kahanan ekonomi saiki kudu didukung. Urip cekak, seneng.

    Jim

  26. 42

    Hei Doug, kanthi katresnan lan pangarep-arep aku ngajak sampeyan nganut kepemimpinan anyar kita, Barack wis janji bakal dadi Presiden sampeyan. Sampeyan pancen apikan lan padhang lan ngerti manawa GW Bush luwih akeh ngentekake lan ora luwih murah tinimbang demokrat apa wae.
    Anggaran pemasaran kanggo Obama minangka tandha peringatan dini kanggo dhukungan lan 64 juta swara, miturut aku iku paling saka Presiden. Aku mutusake dadi luwih mbukak pikiran amarga akeh republik lan konservatif milih Barack. Ing 2012, sampeyan uga bisa uga.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.