Bannerflow: Kampanye Desain, Skala, lan Nerbitake

Amarga saluran pariwara saya beda-beda, kemampuan kanggo nggawe, kolaborasi, lan nyetujoni pariwara spanduk bisa dadi ngipi elek. Platform Manajemen Kreatif (CMP) nyedhiyakake kemampuan kanggo nglancarake desain, nambah alur kerja, lan ngoptimalake kabeh kreatif kanggo standar industri. Platform manajemen kreatif Bannerflow menehi kontrol lengkap babagan produksi lan distribusi iklan, ngirit wektu lan dhuwit.

Yen sampeyan nggarap pirang-pirang saluran, ing pirang-pirang pasar, lan kanthi macem-macem format, Bannerflow bakal nggawe sampeyan abot, supaya sampeyan bisa dadi pinunjul ing pariwara digital.

CMP Bannerflow

Fitur bannerflow kalebu kemampuan tim pariwara kanggo:

  • Mbangun spanduk sampeyan - Mbangun spanduk media kaya HTML5 kanggo saben piranti lan platform, saka seluler nganti media sugih.
  • Ukuran - Saka siji spanduk, produksi kabeh ukuran lan variasi kanggo kampanye sampeyan.
  • Translate - Digunakake ing méga karo panjarwa lan coba edit salinan spanduk langsung. Lali spreadsheet eksternal!
  • Kolaborasi - Komentar lan sarujuk ing platform kanggo tumindak luwih cepet ing kabeh alur kerja produksi. Nyuwun pamit kanggo chain email sing semrawut.
  • jadwal - Rencanakake kampanye sadurunge kanthi fungsi seret lan selehake sing gampang.
  • nerbitaké - Ngirit wektu kanthi gampang nerbitake kabeh jaringan iklan, gedhe utawa cilik, ing platform.
  • Nganalisa lan ngoptimalake - Nggawe keputusan sing tepat lan ngoptimalake kampanye nggunakake fitur kayata heatmap lan tes A / B.

Nyuwun Nyoba Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.