Sing Katon Iklan Banner

sing ndeleng iklan spanduk

Aku ora nentang banner iklan, nanging aku nantang ora duwe pariwara spanduk sing nyedhiyakake ajakan kuat (CTA) jejer karo konten sing relevan sing diwenehake menyang pamirsa sing relevan. Wis kakehan, aku ngunjungi situs web lan ndeleng iklan spanduk sing ora ana gandhengane karo konten ing sekitare. A iklan spanduk paling apik nalika CTA menyang tujuan kanggo wong sing wis mlebu situs lan ngarep-arep bisa melu luwih adoh.

Iklan spanduk pisanan ditampilake ing web ing taun 1994 lan wiwit iku digunakake akeh liwat Internet. Dheweke digawe supaya bisa narik kawigaten lan nyengsemake supaya bisa nggawe para pengunjung ngeklik bisnis. Nanging, produksi massal lan penyalahgunaane nyebabake pemirsa ora ragu-ragu lan ora responsif marang dheweke. Sawise 8 taun, apa ana wong sing isih seneng iklan sing apik iki?

Infographic iki saka Prestige Marketing, Sing Katon Iklan Banner, nyedhiyakake sawetara wawasan babagan pitakon kasebut.

Infografis Iklan Spanduk

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.