Pemasaran Digital lan SEO kanggo Band lan Musisi

situs musik band seo

Sampeyan bisa uga rumangsa seneng karo musikku, aku seneng karo band lokal Gabung karo Wong Mati kene ing Indianapolis. Sajrone pirang-pirang taun, aku dadi luwih akeh penggemar band live, ora jelas, lan lokal. Aku seneng duwe bir karo band iki lan ngormati pengalaman musik lokal luwih saka sawetara band sing meh ora bisa dideleng saka kursi irung ing stadion utawa amfiteater lokal.

Jujur, sanajan akeh band gedhe lan bintang musik menangis babagan langit sing tiba ing industrie, aku yakin media online wis ngowahi industri musik dadi luwih apik. Ora sawetara mogul ing kana sing milih musik sing bakal dirungokake utawa band lanang sabanjure sing bakal dadi bintang, saiki kita duwe konsumen musik milih apa sing pengin dirungokake. Kita durung ana ing kana - nanging ora ana sangsi manawa band sing durung dingerteni saiki bisa dirungokake luwih saka saiki, apa maneh yen dheweke wis online kanthi online kanthi apik.

Priksa manawa sampeyan duwe musik ing Web pancen ora ana gandhengane tinimbang ngirim link menyang saluran Youtube ing Facebook- sampeyan butuh situs web, tag judhul lan deskripsi meta, hubungan karo blogger sing duwe pengaruh, lan liya-liyane. Mangkene pandhuan kanggo SEO kanggo musisi supaya sampeyan bisa pindhah saka band garage menyang sensasi virus. Kristen Geil, Digital Third Coast.

Dadi sampeyan duwe - infographic gedhe sing nyedhiyakake sawetara sumber daya sing apik. Aku uga penggemar Bandsintown kanggo ndhaptar gig sabanjure lan wong-wong ngetutake lan nuduhake sampeyan! Rock terus!

Pemasaran Online lan SEO kanggo Band lan Musisi

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Artikel Douglas sing apik lan tepat waktu. Kita main-main karo kertu Audio Twitter sing menurutku minangka cara sing paling apik kanggo ngidini musisi (lan podcast) target target pamirsa anyar lsp.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.