Napa Ana 542 Gantung Pisang ing Amazon

Gantungan Pisang

Ana 542 gantungan gedhang sing beda ing Amazon… regane regane $ 5.57 nganti $ 384.23. Gantungan pisang sing paling murah yaiku pancing sederhana sing dipasang ing lemari. Gantung gedhang sing paling larang yaiku sing ayu Gantung gedhang Chabatree sing digawe kanthi tangan lan digawe saka sumber daya kayu berkelanjutan.

gantungan gedhang chabatree

Serius ... Aku nggoleki wong-wong mau. Aku ngetung asile, diurutake miturut regane, banjur daklakoni ton gantungan gedhang riset.

Saiki, sampeyan takon ... Apa hubungane karo teknologi pemasaran… apa sampeyan wis lunga pisang? (yo, aku wis ngomong!)

Ora, iki mung artikel sederhana sing nerangake inovasi produk, pilihan produk, lan nilai sing dirasakake - uga cara pasar dhewe, produk, lan layanan sampeyan. Semono uga carane, minangka bisnis, sampeyan kudu prioritasake nggoleki solusi sabanjure.

Nilai Produk

Gantungan gedhang mung ana siji tujuan lan siji waé ... nyumerepi gedhang supaya ora lenggah ing ndhuwur lan gampang lebel. Kaget, ing patent umure udakara 20 taun. Cathetan sisih ... panemu Bruce Ancona uga paten karo wadhah andhuk kertas… kayane wong sing ngentekake akeh wektu ing pawon mikir babagan endi sing bakal dilebokake. Bali menyang gantungan gedhang, sanajan…

Sajrone rong dekade kepungkur, gantungan gedhang durung dadi luwih inovatif tinimbang jaman biyen nalika Bruce menehi paten ing kana. Saben gantungan gedhang ing pasar duwe tujuan sing padha ... kanggo nyuda bruising banana sampeyan. Kanthi tembung liyane, ing Nilai saka gantungan durung diganti. Pisang sampeyan digawe suwene sawetara minggu suwene rong puluh taun kepungkur ... lan umure tahan suwene saiki.

Dadi, kenapa masarakat mbayar rega sing beda? Amarga saben toko duwe nilai sing dirasakake beda. Sawetara wong pengin kenyamanan gantungan gedhang sing ora entuk ruang counter, mula dheweke bakal mbayar model under-counter. Wong liya bakal ngurmati lampiran mangkuk kanggo woh liyane. Wong liya bakal mbayar adhedhasar bahan lan kemungkinan bakal katon apik ing omah. Lan… isih, wong liya bakal mbayar $ 384.23 kanggo ndhukung produk berkelanjutan lan tukang lokal sing nggawe seni kanggo pawon sampeyan.

Nalika mikir babagan produk utawa layanan, sampeyan bisa uga ora ngirim produk sing ora menehi regane luwih utawa kurang kanggo pelanggan. Mula pancen pancen kudu dingerteni kepiye carane ngurmati produk utawa layanan sampeyan. Kadhangkala, sampeyan kudu ndhidhik supaya mbantu dheweke ngerti sebabe produk utawa layanan sampeyan luwih larang (utawa kurang) tinimbang pesaing sampeyan. Kabeh wong nggawe gantungan gedhang sing beda.

Inovasi Produk

Aku duwe kanca sing kerja dadi CEO startup sawetara taun. Tekanan sing ditindakake dheweke ora tahan. Dheweke duwe investor meksa saben dina, klien meksa nggawe fitur-fitur anyar, pangembang sing direkrut saka perusahaan liyane, lan penghasilane elek banget nalika nyoba njaga kabeh komponen kasebut lan ngembangake visi inovatif. Usahane gagal amarga pungkasane entek dana lan ora bisa nyewa bakat sing dibutuhake maneh kanggo ngirim.

Pirang-pirang taun mengko, aku ketemu dheweke ngombe kopi lan takon apa sing saiki ditindakake. Dheweke mangsuli manawa dheweke saiki duwe perusahaan pemotong rumput. Dheweke wis tuwuh wiwit ngethok pekarangan saiki dadi pirang-pirang kru. Dheweke pancen hebat, kurang stres, makarya ing njobo, lan seneng banget.

Aku kaget ... saka inovator lan wirausahawan teknologi nganti ngethok pekarangan?

Wangsulane, ing suket tetep saya gedhe.

Dheweke saiki wis apik lan usahane saya maju. Sanajan ekonomi, komunitas investasi, regulasi pamrentah, lan persaingan… suket terus saya tuwuh lan dheweke bisa nggawe lan tuwuh (hehe) sesambungane nalika menehi layanan mutu. Ora ana sing inovatif, mung nyediakake kerja keras lan asil sing apik kanggo masalah sing wis kita lakoni sajrone abad.

Nyatane, kita kerja ing ruang platform perusahaan ing ngendi para pemain utama kerja keras kanggo entuk lan nggabungake produk lan fitur-fitur anyar, sing inti utamane ana ing industri. Dheweke fokus kanggo ngembangake perkara gedhe sabanjure supaya bisa adol, dene para pelanggan bakal menehi solusi sing luwih apik, sing asring ora murah, luwih larang.

Inovasi ora mesthi dadi kabutuhan kanggo nglakokake bisnis sing sukses.

Pilihan Produk

Ana gantungan gedhang sing akeh. Nalika sawetara digantung ing lemari, ana sing nemplek mangkuk buah, lan meh kabeh duwe tampilan sing beda… kabeh padha nindakake perkara sing padha. Nanging, cukup akeh panjaluk saka konsumen supaya kabeh bisnis kasebut ngenali pasar lan wiwit adol solusine ing kana.

Bisnis sampeyan ora beda. Ana produk lan layanan saingan liyane sing bisa nindakake apa sing sampeyan lakoni. Malah bisa uga luwih apik. Iki tegese, minangka pemasar, sampeyan kudu bisa ndhidhik para pamirsa kenapa sampeyan cocog karo dheweke. Lan mulane, minangka pemasar, sampeyan kudu mesthekake manawa otoritas ing industri sampeyan diakoni minangka pembeli sing riset kemampuan bisnis sampeyan kanggo ngirim produk lan solusi kasebut.

Bedane manawa ana wong sing tuku gantungan gedhang utawa liyane ing Amazon, ora ana gandhengane karo gedhang sing seger lan durung diwasa ... kabeh padha nindakake. Bedane yaiku ing rating, review, deskripsi, lan desain produk. Minangka pemasar, mula sampeyan kudu nglampahi wektu - kanthi efektif marketing produk lan layanan… rating, review, deskripsi, lan desain produk lan layanan.

Mupangatake pemasaran kanthi luwih apik, lan sampeyan bakal bisa nyambung karo pelanggan sing pengin produk lan layanan sampeyan.

Produk lan Layanan Pemasaran Digital

Ing komunitas pemasaran digital, kita duwe pakulinan sing asring banget golek platform peluru perak sabanjure utawa saluran sing bakal ngatasi kabeh masalah. Nanging sawetara perusahaan teknologi paling duwe bathi lan tuwuh paling dhuwur ora inovasi babar blas. Dheweke mung ndeleng panjaluk lan nggawe cara paling apik kanggo pasar yaiku solusi sing paling apik kanggo nilai paling apik.

Sampeyan bisa tuku buku saka endi wae, nanging Amazon miwiti. Sampeyan bisa tuku sepatu saka endi wae, nanging Zappos mlaku. Sampeyan bisa nggawe situs web kanthi platform apa wae, nanging WordPress diwiwiti. Aku bisa nulis atusan utawa ewonan conto.

Aku ora ujar manawa perusahaan-perusahaan kasebut ora inovatif ... Aku mung nuduhake asile padha. Sampeyan nampa buku, sampeyan nampa sepatu, utawa nggawe situs web. Aku percaya manawa volume, pangenalan, lan tuwuh ing usahane ... mung bisa entuk sumber daya kanggo investasi kanthi tenanan.

Nilai lan Inovasi Bisnis Sampeyan

Nalika ndeleng industri sampeyan, jawabane bisa uga ora kepiye carane nggawe sing luwih inovatif utawa malah nyedhiyakake layanan kompetitif sing luwih murah.

Konsumen lan bisnis uga duwe masalah sing diadhepi saben dina sing mung pengin solusi. Apa nggantung gedhang, utawa nggawe proses nulis, desain, persetujuan, lan penerbitan kanggo buletin sabanjure. Masalah kasebut ana, frustasi ana, lan dheweke wis ngerti regane solusi.

Sampeyan ora butuh siji fitur liyane, inovasi sabanjure, utawa titik rega liyane yen ana permintaan lan nilai kasebut diakoni. Fokusake masalah utama lan solusi kanggo produk lan solusi kasebut.

Inovasi lan Nilai Solusi sing Sampeyan Goleki

Saiki kita lagi nggarap bisnis sing menehi label kanthi murni produk kanggo toko ritel. Kanthi pandemi, lockdowns, lan keruntuhan ritel sabanjure, dheweke ngerti yen kudu nggabungake opsi e-commerce langsung menyang konsumen. Ora cerdas kanthi teknis, dheweke nemokake solusi lan miwiti ngobrol karo wakil penjualan ing macem-macem panyedhiya perdagangan.

Sawise ndeleng kabeh kemungkinan, dheweke nyuda solusi sing paling apik ing pasar. Bisa skala tanpa wates, nawakake dhukungan multi-basa, duwe macem-macem integrasi, petungan pajak internasional, duwe mesin AI internal, lan bisa ngatasi jutaan SKU. Dheweke didol ... siyap nandur modal atusan ewu lisensi lan luwih akeh kanggo nyewa kita kanggo ngetrapake solusi lan nggabungake karo platform pemasaran kelas internasional.

Kita ngomong babagan dheweke.

Sanajan bisa dadi solusi paling apik lan paling inovatif ing planet iki, mesthine bakal nyebabake bangkrut utawa dasawarsa sadurunge bisa nemokake investasi maneh. Dheweke mung duwe 75 produk… sing bisa ditangani kanggo platform e-commerce. Lan dheweke mung bakal adol menyang Amerika Serikat suwene setahun suwene. Peluru perak arep mateni dheweke.

Kita saran supaya, investasi ing riset lan merek, banjur jalanake solusi sing gampang lan ora ana ing platform kanthi platform otomatisasi pemasaran terintegrasi sing bisa fokus kanggo nambah kesadaran lan ndorong penjualan produke. Dheweke mung butuh gantungan banana biasa… ora liya.

Nalika nggoleki bisnis, ngenali titik rasa sakit ing organisasi sampeyan sing teknologi bisa mbantu sampeyan dadi luwih efektif lan luwih efisien bisa uga ora mbutuhake solusi sing larang utawa inovatif. Iki sejatine bisa dadi platform piranti lunak sing ngekstrak, ngowahi, lan ngemot data sing bakal ngirit jam kerja liyane ing dalan.

Lakukan analisis sing padha karo para pelanggan… ing endi frustrasi lan kesenjangan babagan cara sampeyan bisa ngawula lan supaya dheweke seneng?

Solusi kasebut bisa uga murah lan uga ora teknis. Ana sebab kenapa ana 542 gantungan gedhang ing Amazon… ana pirang-pirang wong sing tuku lan akeh perusahaan sing cukup nindakake tuntutan. Lan regane beda-beda adhedhasar rega sing dideleng pelanggan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.