Ballparker: Nggawe Estimasi kanthi Kemudahan

tukang bal

The sektor enablement sales saya tuwuh, saya tambah akeh perusahaan sing ngakoni yen jabatan dodol wis beda wiwit pirang-pirang taun. Nalika prospek wis entuk, dheweke wis nggoleki sampeyan lan pesaing kanthi online, ngerti kekuwatan lan kekurangan sampeyan lan pengin njaluk proposal.

Salah sawijining sektor sektor teknologi enablement sales yaiku mbantu bisnis kanthi gampang nyipta lan nyebarke perkiraan, kutipan, proposal lan tanggapan marang RFP (panjaluk proposal). Ana akeh solusi ing njaba, saka solusi desktop perusahaan sing nggabung karo Word, nganti solusi proposal merek kanthi kemampuan esignatur lan diskusi, nganti solusi entheng kanggo ngira prakiraan.

Pendhiri David Calvert kerja ing industri agensi luwih saka sepuluh taun kepungkur lan nemokake kesenjangan ing pasar kanggo Ballparker. Ballparker minangka platform sing apik, dirancang khusus kanggo nggawe proses ngira-ngira calon kerja kanthi cepet lan gampang. Iki bisa ditindakake kanthi nggawe platform sing cocog kanggo kabeh piranti seluler lan komputer desktop. Platform kasebut mesthi kasedhiya liwat maya, saéngga ana wong sing tugas nggawe prakiraan nalika ing situs, adoh saka kantor utawa bali ing mejane.

Sawise perkiraan wis digawe, bisa uga dikirim langsung email saka piranti seluler utawa kiwa nganti wong kasebut bali ing kantor. Ballparker uga nduweni alat nglaporake sing bisa mbandhingake karo perusahaan liyane ing sektor utawa lokasi sing padha, saengga pangguna bisa ndeleng kinerja sing apik karo perusahaan liyane sing uga nggunakake sistem kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.