Balihoo: Otomatisasi Pemasaran Lokal

thelocalweb

Dina iki kita wis Shane Vaughan ing acara radio sing mbahas babagan otomatisasi pemasaran lokal. Shane minangka CMO saka Balihoo, perusahaan sing nyedhiyakake layanan otomatisasi pemasaran lokal. Balihoo minangka platform otomatisasi pemasaran sing nyedhiyakake perusahaan perusahaan sing duwe kabutuhan pemasaran tingkat lokal, kayata waralaba, distribusi ritel, utawa perusahaan layanan lokal. Tuladhane kayata 1800Dokter.com, Geico, KasurFirm kanggo sawetara jeneng.

Rungokake Wawancara kita karo Shane Vaughan

Balihoo minangka panyedhiya utama teknologi lan layanan Otomatisasi Pemasaran Lokal kanggo merek nasional kanthi kabutuhan pemasaran lokal. Balihoo mbisakake pemasaran kelas perusahaan ing level lokal lan menehi visibilitas merek nasional menyang kabeh kegiatan lan asil pemasaran lokal.

Shane Vaughan ing Pemasaran Lokal:

Balihoo nerangake kabutuhan lan keuntungan otomatisasi pemasaran lokal:

  1. Tekan prospek sing luwih cedhak karo titik tuku - Prilaku tuku konsumen wis diganti. Web lokal digunakake luwih asring lan luwih akeh jinis media sing dilebokake ing proses nggawe keputusan sing khas. Otomatisasi lokal ndadekake merek nasional bisa njaga kontrol maneh ing proses komunikasi lan penjualan.
  2. Ngilangi katergantungan marang afiliasi lan mitra lokal - Jupuk keahlian pemasaran nasional lan lokalisasi. Tekan pirang-pirang pasar lokal kanthi gaweyan kaya nglakokake siji kampanye lan wawasan babagan pasar lokal liwat Analytics supaya sampeyan bisa nambah investasi maneh investasi nasional.
  3. Nampa asil agregat saka upaya pemasaran lokal sing tepat wektu - Gunakake lokal Analytics kanggo ngenali tren ing pasar lan ningkatake upaya kampanye nasional.

Panelusuran lan sosial nyopir pemasaran lokal kanthi signifikan lan ora cukup kanggo merek gedhe kasebut duwe kehadiran nasional. Pelanggan lan bisnis nggoleki regional kanthi nggunakake telusuran kanthi geografis. Sanajan tanpa istilah geografis, mesin telusuran nggunakake target geografis adhedhasar lokasi pangguna… utawa dipengaruhi liwat jaringan sosial pangguna. Kanthi tembung liyane, akeh tumindak telusuran sing ditargetake kanthi geografis lan ora bisa diabaikan.

Balihoo nawakake pitulung situs web lokal, pemasaran afiliasi, pemasaran lan pariwara co-op, lan bangunan iklan ing siji paket sing nawakake outlet bisnis cilik lokal kanthi gampang ngatur pemasaran kanthi gampang lan ngerti ing endi kedadeyan investasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.