Badgeville: Nyengkuyung Pangowahan Prilaku liwat Gamifikasi

mesin badgeville

Kemampuan kanggo ngowahi prilaku pelanggan bisa uga grail suci para e-marketer. Tantangan karo para pelanggan ing lingkungan saiki yaiku kesetiaan sing cepet nalika ngadhepi macem-macem opsi. Kanggo ngrampungake iki, bisnis kudu ngganti strategi nalika mbukak utawa nyedhiyakake apa sing dikarepake pelanggan kanthi cepet. Iki ora mesthi bisa ditindakake kanthi sumber daya langka saiki. Gamification minangka strategi sing mbantu para pemasar ing upaya kasebut.

Siji perusahaan gamification sing saiki isih aktif Badgeville. Badgeville bubar liwat dana liyane, entuk dana kasebut Wiki Gamifikasi, lan diluncurake mekanika sosial. Badgeville nawakake toolet sing nyedhiyakake solusi kanggo masalah sing angel kasebut.

Badgeville ngetrapake mekanika game, mekanika sosial lan mekanika reputasi lan ngawasi pola kegiatan utawa prilaku utawa pengunjung situs web. Sistem sing kuat banjur bisa nggunakake analisis predikatif kanggo nanggapi pengunjung adhedhasar apa sing dianggep apik utawa apik kanggo pengunjung. Intine Badgeville gamification pinter program minangka Platform Prilaku sing nglacak prilaku lan ngetrapake mekanik keterlibatan sing wis kabukten kanggo nambah interaksi pangguna, nggawe pelanggan luwih apik lan nambah produktivitas karyawan.

Platform Prilaku iki kalebu koleksi alat sing terkenal.

  • Mesin Prilaku ngenali lan menehi hadiah prilaku pangguna sing regane dhuwur.
  • Mekanik Keterlibatan nambah keterlibatan pengunjung kanthi ngetrapake umpan balik wektu nyata kanggo nyedhiyakake game sosial kaya pengalaman kanggo pengunjung.
  • Analytics Prilaku nyedhiyakake perusahaan kanthi data lan wawasan sing nggawe perusahaan ngerti kepiye carane wong nggunakake kanthi temenan karo wong-wong mau.
  • Widget Studio & Tools Pangembang minangka koleksi alat pangembang sing kuat sing ngidini perusahaan nyiyapake kanthi intuisi lan tangguh Lapisan Keterlibatan ing antar muka.

Kanggo nyebarke gamifikasi ing pelanggan lan karyawan perusahaan, Badgeville nawakake enem Framework for Behaviour, yaiku solusi turnkey sing mbukak macem-macem komponen Platform Perilaku.

  • The Kerangka kerja Gamifikasi Inti ngidini perusahaan nggunakake gamifikasi ing interaksi pelanggan biasa utawa individu.
  • The Kerangka Ahli Komunitas memperkaya platform komunitas.
  • The Kerangka Piramida Kompetitif ngandhani perusahaan sing program berorientasi pelanggan sing paling sukses.
  • The Kerangka Pandhuan sing Apik ngidini perusahaan nyebarke insentif kanggo pelanggan utawa karyawan supaya nindakake prilaku sing dikarepake.
  • The Kerangka Kerja Kolaborasi Komunitas mbantu perusahaan nggunakake teknologi perusahaan sosial kanthi luwih apik liwat sistem hadiah.
  • The Kerangka Tantangan Perusahaan bisa uga minangka wangsulan kanggo pandonga HR, amarga ngidini nggawe kontes lan hadiah sing nyenengake kanggo nambah ikatan ing antarane karyawan lan saengga bisa ningkatake produktivitas lan prilaku.

Badgeville uga nawakake Widget Studio - koleksi widget gamifikasi sing bisa dicopot lan dikonfigurasi. Widget iki kalebu papan utama, pameran prestasi, kegiatan situs wektu nyata, peringkat kanca, profil mini header, notifikasi, lan liya-liyane.
studio widget badgeville

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.