Video: Bad Powerpoint

Tip topi kanggo Pemasaran lan Teknologi

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Medeni, pinten poin valid sing ana. Sawetara wektu kepungkur aku nulungi sawetara wong kantor kanggo nambah presentasi. Nggumunake carane akeh sing mikir manawa saben tembung sing diucapake pancen kudu ana ing layar?
    Mung grafik kanthi informasi sing akeh yaiku grafik sing apik?
    Siji kudu mesthi nuduhake pirang-pirang typefaces ing komputer?
    Werna kudu digunakake kanthi akeh?
    Latar mburi kudu distraktif sabisa?
    Lan ing ...

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.