Apa Sampeyan Entuk Saran Ala Saka Pemasar Utama?

Adol Marketing

Mungkin aku wis suwe banget main game. Kayane luwih akeh wektu kanggo industri iki, saya sithik wong sing saya hormati utawa dirungokake. Iki ora ateges aku ora duwe wong sing dakkarepake, mung aku dadi bosen karo akeh sing ngerti.

Ati-ati karo nabi-nabi palsu, sing mara ing sandhangan wedhus, nanging ing njero asu ajag serigala. Matt. 7: 15

Ana sawetara sebab…

Ngomong Apik lan Pemasaran sing Hebat Minangka Bakat sing Eksklusif

Aku seneng ngomong umum lan aku nyoba metu kaping pindho saben wulan kanggo ngomong. Aku ngisi biaya nominal kanggo nutupi wektu adoh saka kerja, nanging ora ana sing mokal. Sajrone pirang-pirang taun, aku luwih akeh nggunakake kerajinan kasebut lan nyoba nyoba metu saka taman kasebut saben-saben nyedhaki masarakat.

Cukup narik kawigaten, nalika aku masarake kesempatan kanggo ngomong umum, katrampilan ngomong nyata ora ana gandhengane karo katrampilan pemasaranku. Dadi pamicara umum sing apik ora nggawe sampeyan dadi pemasar sing apik. Dadi pemasar sing apik ora bakal nggawe sampeyan dadi juru pidato umum (sanajan sampeyan bisa entuk luwih akeh kesempatan kanggo ngobrol).

Sayange, aku duwe sawetara klien sing wis nyewa pamicara kanggo mbantu pemasaran - mula banjur kuciwa banget karo asil kasebut. Ngopo Dadi, amarga pamicara umum adol pidato, lelungan ing saindenging negara (utawa jagad), lan kabeh sing ditindakake yaiku supaya luwih akeh pidato. Pidato minangka mbayar tagihan, dudu pemasaran kanggo klien.

Pidato minangka mbayar tagihan, dudu pemasaran kanggo klien. Kalebu peringatan sing nguwatirake, nemokake peluru perak, utawa ngetrapake teori sing durung dites, adol kesempatan ngomong sabanjure - nanging bisa nggawe pemasaran sampeyan mlebu ing lemah.

Nulis Babagan Pemasaran Ora Ateges Sampeyan Marketer

Aku ora sabar ngenteni buku pemasaran sabanjure sing bakal metu. Wektu sing sepi karo buku pemasaran sing apik ngembangake ideasi lan proses pikiranku. Aku asring mikir karo ide-ide klien lan pikirane liyane nalika maca, terus mundur kanggo ndeleng apa sing ora kejawab lan nulis cathetan ing pad ing jejere kursi maca.

Yen jarene, buku pemasaran asring dadi bukti anekdot sing diwenehake penulis kanggo… adol buku. Mesthine, ujar manawa sampeyan penulis mbukak kesempatan kanggo marketing, konsultasi, lan kesempatan ngomong. Lan, minangka panulis dhewe, aku bisa njamin manawa dadi pemasar sing apik banget bakal mbantu adol buku. Nanging, isih babagan adol buku lan ora kudu pemasaran kanthi apik.

Mesthi ana akeh pangecualian! Akeh pemasar seneng nulis lan nuduhake temuane liwat buku.

Pemasar Utama Bisa Ora Ngurus Perusahaan Kaya Sampeyan

Aku duwe sawetara klien sing apik banget pirang-pirang taun kalebu Salesforce, GoDaddy, Webtrends, Chase, lan - paling anyar - Dell. Aku bisa njamin manawa tantangan sing ditindakake organisasi gedhe kasebut beda banget karo bisnis cilik lan medium sing digunakake. Nalika perusahaan gedhe mbutuhake sawetara wulan

Perusahaan gedhe mbutuhake wektu pirang-pirang wulan kanggo nemtokake swara lan nada inisiatif, koordinasi sumber daya internal, lan navigasi proses persetujuan legal utawa liyane. Yen kita kerja kanthi cepet lan kepincut karo startup, mula bakal ora ana usaha. Akeh banget perusahaan sing wis kerjane nggawe anggaran gedhe kanggo para pimpinan ing ruang kita, mula ora nguciwani asil kasebut.

Cara Golek Marketer sing Tepat sing Bisa Dipercaya

Aku ora nuduhake apa-apa kanggo pamicara, panganggit, lan pemasar utama lan negesake manawa ora nyedhiyakake nilai kanggo pamirsa, pamaca, utawa klien. Aku yakin dheweke ngerti… mung yen dheweke ora bisa nyedhiyani sampeyan regane Bisnis ora kabeh padha lan saben navigasi liwat dhewe lelungan pemasaran..

Layout target, sumber daya, lan garis wektu sing kasedhiya kanggo perusahaan sampeyan lan goleki para pemasar sing wis makarya ing industri sing padha utawa karo perusahaan sing padha tantangan. Sampeyan bisa uga kaget yen aset paling gedhe kanggo upaya pemasaran sampeyan bisa uga ora dadi intine konferensi sabanjure, adol buku sabanjure, utawa dibintangi media sosial.

Omong-omong ... minangka panganggit, pamicara, lan pemasar ... Aku ora nyisihake saka artikel iki. Aku uga ora cocog karo perusahaan sampeyan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.