Pengalaman Pelanggan Gagal Nggawe Marketing Sampeyan

survey pengalaman SDL pelanggan

SDL nindakake survey kanggo nggoleki endi titik siji utawa sing paling misuwur kegagalan lan sukses pengalaman pelanggan (CX) kelakon karo pelanggan lan pengaruhe kanggo bisnis.

Mbok asil sing paling medeni saka survey iki yaiku SDL nemokake manawa akeh pangguna sing ngalami pengalaman pelanggan sing ala aktif nyoba ngrusak perusahaan kasebut saben kasempatan bisa diluncurake lan kalebu media sosial lan saluran penerbitan online liyane.

Yikes… ing jagad sing gegandhengan, kegagalan pengalaman pelanggan nyebabake upaya pemasaran sampeyan. Warta sing ora apik diluncurake kanthi cepet lan kedadeyan kasebut bisa mbayangake strategi sing apik sing digunakake kanthi online.

Temuan utama ing infographic kalebu

  • Gagal CX sing nggegirisi biasane mbutuhake wektu kurang saka sak jam lan regane luwih murah tinimbang nedha awan kanggo navigasi.
  • Apa dijamin utawa ora, papat saka limang wong nyalahake gagal CX.
  • 21% kegagalan CX utama kedadeyan sadurunge pelanggan malah tuku.
  • 27% milenial enom ora bakal nyoba ngrampungake kegagalan, dibandhingake karo 13% boomer bayi.
  • Luwih saka 40% konsumen pengalaman CX paling ala wis kedadeyan ing industri digital (kayata komunikasi, elektronik lan ritel online).

Dadi pancen kaget. Kanthi tembung liya, akeh Gagal CX sing perusahaan sing ngrusak banget bisa diidentifikasi sadurunge entuk pelanggan, bisa didandani kanthi gaweyan minimal, akeh pelanggan bakal nilar perusahaan kabeh - lan teknologi asring dadi pusat pengalaman pelanggan sing ora apik.

Gagal Pengalaman Pelanggan CX

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.