Mangkene Napa Wong Sengit karo Konten Sampeyan

konten sampeyan

Web ora bisa dipungkiri minangka sumber informasi utama kanggo kabeh pamirsa lan penting kanggo mesthekake efektif lan pengaruh supaya masarakat lan bisnis bisa ngupayakake. Revolusi digital nuntut. Situs web kudu unik, relevan lan seger, lan konten kudu langsung melu maca. Konten kudu landhep, kudu narik kawigaten lan kudu jelas.

Iku ora kanggo njaga; babagan sing nuntun dalan. Pramila sampeyan kudu luwih maju nalika nulis konten sing efektif lan cara sing luwih apik kanggo nindakake iku tinimbang muter menyang pamirsa. Kekuwatane pungkasane ana ing tangane. Ora ana siji strategi konten sing bisa digunakake kanggo kabeh wong, kudu digawe khusus kanggo saben pamirsa tartamtu. Wong duwe kabutuh sing beda-beda lan mulane penting kanggo ngerti babagan kabutuhan kasebut.

Mulané kita nganakake survey iki - Kita pengin ngerti apa sing disenengi, ora disenengi, apa sing disenengi lan sing ora disenengi wong ing Web World Wide. Survei iki ditindakake marang 712 wong sing umure 18-65 + lan ing kene kita bisa nemokake persis apa sing nggawe konten apik dadi apik lan konten sing ala dadi ala. Data kaya iki sing mbantu Stratton Craig nggawe salinan, saka e-commerce nganti kiriman blog lan sampeyan uga bisa mbantu sampeyan. Stratton Craig

Sawetara statistik menarik ditemokake, uga sawetara sing nggumunake. Apa sampeyan ngerti:

  • Konten media sosial apa luwih penting kanggo generasi lawas?
  • panjenengan blog perusahaan ora bakal tekan umur 18-24 taun.
  • Mung 2 saka 712 wong seneng blanja online!

Stratton Craig minangka perusahaan komunikasi tertulis kanthi kantor ing London lan Bristol. Dheweke takon babagan pirang-pirang pilihan pilihan babagan konten sing apik lan sing ala lan ngasilake infographic kanggo nampilake asil:

Konten Ala

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.