WordPress: Plugin # 1 saben situs Kudu duwe

komentar

ala.pngDina iki situsku dibongkar !!! Aku ora yakin manawa spambot endi sing nguntungake, nanging dheweke mateni situs web sedina muput. Iki minangka spam-bot komentar sing nyoba bola-bali kanggo ngirim Spam komentar. WordPress ora duwe perlindungan saka serangan jenis iki. Lan Akismet mung mbantu SETELAH ngirim spam komentar.

Aku butuh prekara sing biasane bakal nolak jabatan kasebut lan pancen kaya ngono Prilaku ala plugin ora.

Mangkene rincian apa sing ditindakake:

Bad Behaviour minangka seperangkat skrip PHP sing ngalangi spam ngakses situs sampeyan kanthi nganalisa panjaluk HTTP sing sejatine lan mbandhingake karo profil saka spam sing dingerteni. Nanging, ngluwihi Agen pangguna lan Referer. Kelakuan sing Ala kasedhiya kanggo sawetara paket piranti lunak adhedhasar PHP, lan uga bisa digabung karo sawetara detik menyang skrip PHP.

Instalasi Plugin ora bahaya lan situsku wis digawe maneh. Kebetulan, Prilaku ala wis mblokir luwih saka 50 pengajuan wiwit aku nginstal udakara 10 menit kepungkur. Situsku wis performa luwih apik amarga kegiatan database saya akeh banget. Uga, antrian Akismetku ora bakal cukup cepet saiki.

Aku mbukak saben situs klien bengi iki lan nginstal Prilaku ala plugin Aku ora pengin dheweke duwe kaya dina sing dakkarepake! Aku uga bakal ngelingi dheweke karo teknologi liyane, Prilaku ala wis ngembangake teknologi kanggo macem-macem platform.

Aja lali mbuwang dhuwit sawetara uga kanggo wong-wong mau. Aku bisa ngandhani manawa dina iki ngilangi 4 situs sing duwe dhuwit 90% saka regane saben dinane… (dadi saiki aku ora bisa tuku Starbucks!)

UPDATE: 1/8/2007 - Salah sawijining klien duwe masalah nalika dheweke nolak koneksi liwat kaca login. Ngrungokake sawetara situs liyane, aku ngerti manawa Kelakuan sing Ala uga duwe fungsi Whitelist. Sampeyan kudu nyunting file kanthi bener, dhaptar putih.inc.php, lan tambahake alamat IP sing diblokir menyang macem-macem alamat IP.

Yen sampeyan ora yakin manawa alamat IP diblokir, aku bisa takon database nggunakake pitakon iki:

PILIH * Saking `wp_bad_beh behavior` ing endi` request_uri` kaya '% login%'

4 Komentar

  1. 1

    Hai Doug

    Lan taun anyar sing nyenengake. Sugeng entuk 100.000 top!

    Lan matur nuwun amarga ngelingake babagan Tumindak sing Ala. Aku ngira wis diinstal lan rada kepenak karo akeh komentar spam sing ditemokake sawetara dina kepungkur. Uga, ndeleng statistik (luwih asor tinimbang sampeyan), aku weruh manawa akeh lalu lintas blogku teka saka browser sing ora jelas; Bot spam kanthi tembung liyane.
    Askimet wis ngalangi udakara 70 upaya komentar saben dina suwene sawetara dina.
    Nanging, sawise maca artikel sampeyan, aku mriksa kaping pindho kanthi setelan blog, lan - kesalahan umum ing wayah wengi - ngerti yen aku uga lali ngaktifake plug-in. Saiki wis mlaku lan aku kepengin ngerti babagan statistik sing bakal ditindakake.

  2. 2
  3. 3
  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.