Umume Industri SEO mundur

mundur

Aku ngrungokake webinar saiki Search Engine Optimization (SEO) lan dadi saya jengkel. Metrik pisanan sing dibahas ing webinar yaiku diskusi babagan pira tautan strategi sing diprodhuksi, lan volume tembung kunci sing digunakake ing strategi kasebut.

Ugh.

Ora ana diskusi babagan konversi. Ora ana diskusi babagan relevansi. Ora ana diskusi babagan pamirsa. Ora ana diskusi babagan promosi. Diskusi kasebut mung carane sampeyan bisa ngilangi omongane uwong lan nyoba nggolek akeh link saka sumber apa wae kanggo ningkatake pangkat ing tembung kunci sing kompetitif banget. Napa sampeyan mung nggawe logo ing panting wong lan mbuwang ing Youtube? Sampeyan uga bakal entuk akeh lalu lintas sing ora relevan ... lan bisa uga regane luwih murah.

Kita wis entuk pemasaran digital nganti saiki, lan kita isih taktik omong kosong. Strategi umure saka bola mata liyane terus ngrusak para pemasar. Mitos yaiku sampeyan kudu narik kabeh wong ing situs sampeyan ... lan ing klompok kasebut sampeyan bakal nemokake wong. Bola-bali kita ndeleng strategi gagal, nanging para pemasar meh mesthi mbalekake. Bola mata liyane identik karo bisnis liyane.

Ora bener. Lan kenapa perusahaan kudu nandur modal pemasaran mlebu liwat SEO.

Aku isih gumun karo akeh wong sing adol ahli SEO dhewe nanging ora preduli kepiye pengunjung online diowahi dadi pelanggan. Sadurunge ngobrol karo klien, dheweke nemokake rangking, golek kabeh tembung kunci kanthi volume dhuwur, lan menehi penawaran sing larang babagan cara nyerang. Minangka pendekatan sing elek lan bisa mundur banget.

Yen sampeyan merek online sing mantep, sampeyan wis duwe data babagan bisnis saka online. Kabar aku ora ngomong ngendi sampeyan lalu lintas lagi teka saka. Kandhaku ngendi sampeyan business lagi teka saka. Iku tegese mriksa maneh Analytics kanggo acara, target lan konversi sing ndadekake prospek merek sampeyan lan bakal dadi pelanggan.

Umume lalu lintas sing sampeyan entuk ora ana ing segmen kasebut ... dadi kenapa sampeyan luwih prelu njaluk kunjungan saka pengunjung sing ora bakal bisa bisnis karo sampeyan? Mesthi, sawetara wong bakal nuduhake informasi sampeyan karo wong liya - iku paling apik. Nanging mung kedadeyan nalika sampeyan nuduhake konten sing relevan karo pamirsa sing pas.

Yen sampeyan lagi nggarap optimisasi mesin telusuran, sampeyan kudu miwiti kanthi ngenali tembung kunci sing nyebabake asil ... banjur mundur. Apa sampeyan duwe peringkat menengah ing tembung kunci relatif kanggo sing nggawe penjualan sampeyan? Miwiti kanthi ngoptimalake kaca kasebut kanggo tembung kunci kasebut supaya penjualan sampeyan bakal tambah. Biasane, iki buntut luwih dawa lan ora angel diatasi.

Saiki sampeyan bakal nyopir asil bisnis tinimbang bola mata lan upaya SEO bakal lunas.

2 Komentar

  1. 1

    mratelakake panemume, cara paling apik kanggo ngenali tembung kunci sing bakal ngasilake asil, yaiku miwiti karo kampanye google adwords cilik kanggo nyoba kinerja tembung kunci kanthi gampang lan kepiye masarakat bisa ngenali bisnis kanthi luwih online. Sawise 1 wulan, sampeyan bisa duwe cukup data kanggo ngoptimalake asil organik.

    • 2

      Cara sing apik sing cocog tenan! Kadhangkala, klien ora menehi pilihan kasebut - nanging asring nyoba ngobrol! Sampeyan bisa nyoba atusan utawa ewu kombinasi liwat PPC. Matur nuwun kanggo nambah sing!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.