5 Sastranegara kanggo Nggawe Luwih Dhasar Sekolah ing taun 2019

Bali menyang Statistik Sekolah kanggo 2019

Back-to-School minangka musim blanja paling gedhe nomer loro ing taun iki lan jagad digital wis dadi bagean integral saka tuku tuku pelanggan. 

Bali menyang Mbuwang Sekolah

Infographic iki saka The Shelf, Kabeh Statistik sing Sampeyan Kedah Nggoleki Kampanye Back-to-School, ngumumake 5 strategi sing bisa dipasarake para pemasar ing blanja sekolah:

  1. Wong tuwa sing duwe wektu gumantung marang sosial lan seluler kanggo njupuk keputusan, mula aja nganti mesthi nggawe pribadhi lan gawe jadwal sawetara tawaran apik.
  2. Mikir babagan mlaku a Wiwitan anyar kampanye kanggo nambah emosi sing dirasakake wong tuwa babagan bocah-bocah wiwit sekolah utawa kuliah anyar.
  3. Takon panyengkuyung merek lan pengaruh kanggo nggabungake produk sampeyan menyang kiriman sing wis digunakake.
  4. Partner karo Ibu Blogger kanggo mbantu sampeyan ing ngarepe para pembeli lan menehi konten sing digawe karo pangguna.
  5. Wong tuwa karo pirang-pirang bocah utamane golek cara kanggo nyimpen, mula masangake produk lan klompok target dadi paket sing terjangkau.

Mangkene infographic lengkap karo sawetara data anyar sing apik kanggo pengecer lan perusahaan e-commerce 2019:

Bali menyang Statistik E-niaga Sekolah kanggo 2019