Makan Malam Natal Sarjana

Kanca apikku, Derek, wis ngirim email, nelpon lan ngirim sms kabeh sedya kanggo nylametake aku saka Makan Malam Natal Sarjana. Garwane, Anne, minangka juru masak ... tukang masak gourmet. Dheweke pengin aku teka dina iki (saiki) kanggo nedha bengi sing apik karo kulawarga. Natal minangka dina kanggo kulawarga, mula aku mesthi rumangsa lucu nalika lungguh kanggo mecah roti karo kulawarga liya. Sanajan dheweke terus nelpon (aku ngenteni polisi teka maneh), aku wis milih nedha bengi.

Kanggo Thanksgiving, anak-anakku guyonan karo aku, "Apa jinis pizza sing bakal kita mangan?" Iku mung motivasi sing dibutuhake kanggo nggawe nedha bengi Thanksgiving sing luar biasa. Kita duwe karya! Turki, isian, kentang, kuah, pie waluh, gulungan, lan sapiturute. Kabeh metu sampurna - lan uga kalkun luar biasa - Butterball sing lembab banget.

Saiki wis Natal lan anak-anakku ana ing omahe Ibune. Wayahe kanggo a Makan Malam Natal Sarjana!

Jam 3 esuk esuk iki, nalika nggoleki gang ing apotek lokal 24 jam, aku nemokake Makan Malam Natal Sarjana:

  • Kripik Kentang Lay's Cheddar lan Krim Asam ... bener, wong-wong padha nyelehake kripik supaya ora usah nyisihake wektu. Lan dheweke lagi adol! Tuku 1 gratis 1 gratis.
  • 2 Kaleng Chili Chunky panggang Campbell. Ora ana sing paling apik!
  • 2 Kaleng Diet Generik soda oranye dipinjam saka tanggaku (aku lungguh ing omah karo 3 kucing)
  • Lan Gurun? Rokok ACID Blondie sing apik. (Ketemu ing lok zip ing mejaku ... iku sampurna)

Aku njupuk gambar kanggo nyimpen memori ing wektu sing tepat:
Makan Malam Natal Sarjana

Sampeyan bisa uga mikir yen aku edan nyerah panganan gourmet kanggo iki… nanging tambahake tabel televisi, petinju lan spesial asing ing Saluran Sejarah, lan kita bakal entuk Natal Merry sing apik banget!

Sugeng Kraton Natal Kabeh!

8 Komentar

  1. 1
  2. 2

    lol… pancen cukup mangan ing kono Doug. Aku uga nindakake perkara solo taun iki, nanging aku rumangsa duwe kentang lan pitik. Kripik kasebut katon apik banget,… aku pengin.

    PS Apa ana cara kanggo nambah fitur, saengga sistem ngelingake aku saben dolan? Aku dudu penggemar nulis ulang informasi saben-saben. Matur nuwun

  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Ya, aku entuk, sampeyan mung ora mangsuli utawa bali telpon MY! 🙂

    MERRY CHRISTMAS konco !!!

    PS - Nedha bengi sampeyan LAME (saben sarjana ngerti manawa Pizza Rolls minangka kanca sing paling apik)!

  6. 6
  7. 7

    Aku bakal entuk Bill siji sing luwih apik - getih banget !!
    Sabanjure, tampa undhangan saka kanca - panganan sing enak, anggur sing enak, (bisa uga cerutu sing enak) lan obrolan sing apik - kabeh bahan kanggo panganan sing sampurna.
    love
    Poppa

  8. 8

    Sampeyan mung ora lunga amarga Derek pancen dork. Lan dheweke duwe kuman koran ... Sampeyan ora kudu njaluk alasan. Aku yakin sawise mangan macem-macem panganan iki, dheweke seneng yen sampeyan ora teka sawise.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.