Makan Malam Natal Sarjana

Kanca apikku, Derek, wis ngirim email, nelpon lan ngirim sms kabeh sedya kanggo nylametake aku saka Makan Malam Natal Sarjana. His wife, Anne, is a fantastic cook… gourmet cook. They want me to come over today (right now) for a beautiful dinner with their family. Christmas is a day for family, so I've always felt funny sitting down to break bread with another family. Though they continue to call (I'm waiting for the police to come any minute), I have chosen my dinner.

Kanggo Thanksgiving, anak-anakku guyonan karo aku, "Apa jinis pizza sing bakal kita mangan?" Iku mung motivasi sing dibutuhake kanggo nggawe nedha bengi Thanksgiving sing luar biasa. Kita duwe karya! Turki, isian, kentang, kuah, pie waluh, gulungan, lan sapiturute. Kabeh metu sampurna - lan uga kalkun luar biasa - Butterball sing lembab banget.

Now it's Christmas and my kids are at their Mom's house. It's time for a Makan Malam Natal Sarjana!

Jam 3 esuk esuk iki, nalika nggoleki gang ing apotek lokal 24 jam, aku nemokake Makan Malam Natal Sarjana:

  • Lay's Cheddar and Sour Cream Potato Chips… that's right folks, they put the dip on the chips so you don't have to waste time dipping. And they were on sale! Buy 1 get 1 free.
  • 2 Cans of Campbell's Grilled Steak Chunky Chili. Nothing but the best!
  • 2 Cans of Generic Diet Orange soda borrowed from my neighbor (I'm house-sitting her 3 cats)
  • And Desert? A fine ACID Blondie cigar. (Found it in a zip loc on my desk… it's perfect)

Aku njupuk gambar kanggo nyimpen memori ing wektu sing tepat:
Makan Malam Natal Sarjana

You guys may think I'm crazy to give up a gourmet meal for this… but add a television table, boxers and an alien special on the History Channel, and we've got a very, very, Merry Christmas for Doug!

Sugeng Kraton Natal Kabeh!

8 Komentar

  1. 1
  2. 2

    lol… pancen cukup mangan ing kono Doug. Aku uga nindakake perkara solo taun iki, nanging aku rumangsa duwe kentang lan pitik. Kripik kasebut katon apik banget,… aku pengin.

    PS Apa ana cara kanggo nambah fitur, saengga sistem ngelingake aku saben dolan? Aku dudu penggemar nulis ulang informasi saben-saben. Matur nuwun

  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Ya, aku entuk, sampeyan mung ora mangsuli utawa bali telpon MY! 🙂

    MERRY CHRISTMAS konco !!!

    PS - Nedha bengi sampeyan LAME (saben sarjana ngerti manawa Pizza Rolls minangka kanca sing paling apik)!

  6. 6
  7. 7

    Aku bakal entuk Bill siji sing luwih apik - getih banget !!
    Sabanjure, tampa undhangan saka kanca - panganan sing enak, anggur sing enak, (bisa uga cerutu sing enak) lan obrolan sing apik - kabeh bahan kanggo panganan sing sampurna.
    love
    Poppa

  8. 8

    Sampeyan mung ora lunga amarga Derek pancen dork. Lan dheweke duwe kuman koran ... Sampeyan ora kudu njaluk alasan. Aku yakin sawise mangan macem-macem panganan iki, dheweke seneng yen sampeyan ora teka sawise.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.