About Martech Zone

Kabeh diwiwiti minangka klub buku.

Ya, aku serius. Aku miwiti kerja ing web luwih saka rong puluh taun kepungkur. Situsku sing pertama yaiku situs sing diarani Helping Hand sing ngrampungake situs paling apik saka saindenging web kanggo mbantu wong nganggo komputer lan navigasi sumber ing Internet. Pirang-pirang taun mengko aku adol domain kasebut menyang perusahaan sing nulungi wong liya supaya ora ngrokok, minangka salah sawijining sing pertama amba kontrak.

Aku wiwit blogging ing blogger lan nggawe puisi babagan kabeh babagan politik nganti alat Internet. Aku ana ing endi wae lan biasane nulis kanggo aku - tanpa akeh pamirsa. Aku kalebu ing klub Pemasaran Buku ing Indianapolis sing cepet ora bisa dikendhaleni. Suwe-suwe, aku ngerti manawa akeh klompok sing njaluk saran saka teknologi. Gabungan latar mburi teknologi lan bisnis lan ketrampilan pemasaran saya dikarepake nalika Internet kanthi cepet nggawa pangowahan ing industri.

Sawise maca Pacelathon Wuda, Aku motivasi nggawe merek lan ngontrol konten sing luwih apik ing situs kasebut. Aku uga pengin ngontrol luwih akeh babagan tampilan lan rasane blogku, mula aku pindhah menyang domain, dknewmedia.com, ing taun 2006 lan nggawe situs WordPress sing pertama. Amarga aku fokus ing teknologi pemasaran, aku ora pengin domain sing jenengku mbebayani, mula aku mindhahake situs kasebut (kanthi susah) menyang domain anyar ing taun 2008, wiwit saiki tuwuh.

DK New Media

The Martech Zone diduweni lan dilakokno dening DK New Media, agensi sing dakwiwiti ing taun 2009. Sawise nggarap saben departemen pemasaran online utama ing jabatanku ing ExactTarget lan ngluncurake compendium, Aku ngerti ana panjaluk banget kanggo keahlian lan pandhuan ing industri rumit.

DK New Media minangka perusahaan pribadi sing ngawasi publikasi, podcast, lokakarya, webinar, lan pertunjukan. Highbridge iku sandi Agensi Mitra Salesforce sing mbantu perusahaan nggedhekake investasi ing produk Salesforce lan Marketing Cloud. Kita nawakake integrasi, migrasi, pelatihan, konsultasi strategis, lan pangembangan khusus. 

Matur nuwun kanthi sanget kanggo dhukungan liwat taun!

Douglas Karr

Douglas Karr
CEO, DK New Media

The Martech Zone kanthi bangga dianakake dening Flywheel ngatur WordPress hosting lan kita afiliasi.