Apa B2C CRM Paling Apik Kanggo Usaha Kecil Sampeyan?

Manajemen Relationship Customer

Hubungan pelanggan wis adoh wiwit didegake. Mentalitas B2C (Business to Consumer) uga wis ganti dadi mentalitas sing luwih sentris UX tinimbang ngirim produk pungkasan. Milih piranti lunak manajemen hubungan pelanggan sing cocog kanggo bisnis sampeyan angel. 

Miturut panelitian, 87% bisnis nggunakake CRM adhedhasar cloud kanthi aktif.

18 Statistik CRM sing Sampeyan Perlu Dikenal kanggo 2020 (lan Beyond)

Kanthi pilihan sing ana ing pilihan sampeyan, bisa dadi pilihan banget lan stres yen milih sing bener. Ayo goleki conto-conto penting lan carane sampeyan bisa milih alat sing cocog kanggo kabutuhan bisnis cilik.

Cara Pilih CRM

Sadurunge mlebu, penting kanggo nyetel sawetara kriteria ing watu. Kaping pisanan, ora ana rong alat CRM sing padha - masing-masing duwe pilihan liyane. 

Milih sing bener asring ditindakake kanthi refleksi saka pihak perusahaan, utamane babagan sing sampeyan butuhake. Nalika sawetara perusahaan prioritasake dodolan, liyane seneng nglacak lan analisis sing luwih rinci. CRM sing bener uga bakal menehi pengaruh positif marang strategi pemasaran konten, supaya sampeyan bisa ndeleng jinis konten sing ngasilake luwih akeh. Ayo goleki sawetara pitakon sing bisa mbantu sampeyan nemtokake CRM sing sampurna kanggo bisnis sampeyan:

Ukuran bisnis sampeyan

  • Bisnis sampeyan sepira gedhene?
  • Apa sampeyan kerja internasional utawa domestik?
  • Pira anggota staf sing sampeyan duwe lan sampeyan lagi ngembang?
  • Pira data sing sampeyan proses saben dina lan apa wis berkembang?

Fungsi teknis bisnis sampeyan

  • Jinis profesional apa sing sampeyan duwe?
  • Apa sampeyan duwe analis data lan salesman sing kasedhiya?
  • Sepira otomatis proses dhukungan lan penjualan pelanggan sampeyan?

Prioritas bisnis sampeyan

  • Apa prioritas sampeyan babagan kepuasan pelanggan?
  • Apa investasi sampeyan ing pariwara lan pariwara?
  • Aliran kerja apa sampeyan wis efisien lan apa ana kemacetan?

55% pamilik bisnis njaluk gampang digunakake ing CRM sing penting.

12 Grafik CRM sing Nggumunke Sampeyan Ora Bakal Ilang

Sawise sampeyan wis mangsuli kabeh pitakon kasebut, sampeyan bakal duwe gambaran sing luwih jelas lan objektif babagan apa sing sampeyan butuhake. Gawe salah ngetung lan milih CRM sing ora cocog karo sampeyan, nanging mengko mung nggawe backpedal liyane. Saiki yen wis ngerti babagan milih CRM sing bener, ayo goleki conto sing paling penting.

CRM lincah

Yen sampeyan nggoleki manajemen sing apik lan gawe jadwal CRM, Agile CRM kudu dijamin. Alat kasebut nduweni akeh pilihan otomatisasi lan manajemen kontak sing bisa nglancarake manajemen hubungan pelanggan menyang surat kasebut. 

Iki dirancang kanthi khusus kanggo mbudidaya bisnis cilik lan ora duwe opsi perusahaan gedhe tartamtu sing biasane ditemokake ing CRM. Nanging, CRM Agile dilengkapi dhukungan lengkap kanggo plugin lan widget sing tegese sampeyan bisa ngatur supaya cocog karo kabutuhane bisnis kanthi sampurna.

Dolan maring CRM Agile

Pipedrive

Yen sampeyan nggoleki CRM sentris penjualan kanggo bisnis sampeyan, aja luwih adoh saka Pipedrive. Layanan iki dirancang khusus kanthi streamline penjualan ing tengah, tegese kasedhiya kanthi akeh pilihan khusus penjualan. 

Desain antarmuka sing lunyu lan UI seret-lan-gulung nggawe manawa tim sampeyan duwe platform sing cepet lan andal. Pipedrive malah ngidini integrasi email sing tegese tim sales sampeyan ora kudu mbukak multitask kanthi macem-macem tab lan mung fokus kanggo nindakake tugas.

Dolan maring Pipedrive

tembaga

Tembaga (kanthi resmi Prosperworks) minangka CRM kanthi integral suite Google lengkap. Iki tegese layanan kasebut kompatibel karo kabeh aplikasi lan alat sing ditemokake ing Google, kalebu Drive, Spreadsheet, lan Docs. 

Apa sing misahake Tembaga saka CRM liyane yaiku kompatibilitas VoIP sing digabung karo layanan kasebut.

Amari Mellor, Wakil Layanan Pelanggan Senior kanggo Grabmyessay

Iki ngidini manajer sales lan dhukungan pelanggan sampeyan bisa sesambungan karo panelpon lan pihak katelu tanpa alat kasebut metu. Ngrekam lan nyimpen obrolan swara kanggo analisis mengko lan ngidini sampeyan nyimpen lan ngowahi data penting langsung liwat Google dhewe. Tembaga minangka salah sawijining CRM lengkap fitur sing ana ing njaba lan cocog karo umume bisnis cilik sing golek solusi CRM permanen.

Dolan maring Tembaga

HubSpot

Minangka CRM sing paling terjangkau ing pasar, HubSpot tetep ora kepincut. Iki minangka pilihan utama kanggo wiwitan lan bisnis cilik kanthi anggaran sing luwih murah. Ngidini manajemen pelanggan lan analisis data lengkap, uga integrasi Gmail ing CRM. Paling apik, HubSpot nyetel rega miturut pilihan sing sampeyan gunakake lan paket sing sampeyan pilih. 

Kurang sithik sing digunakake kanthi aktif, sithik sampeyan bakal mbayar ing pungkasan wulan. HubSpot minangka platform sing apik kanggo nglacak data lan manajemen pelanggan tanpa kasedhiya opsi lanjutan. Nanging, iki kekurangan paling sithik, amarga umume opsi pelacakan lan analisis sing maju rada ora perlu kanggo bisnis cilik lan berkembang.

Dolan maring Hubspot

Zoho

Yen watesan kanggo 10 pangguna ora kabukten dadi masalah, mula Zoho bisa dadi CRM sing sampurna kanggo bisnis sampeyan. Zoho minangka CRM gratis kanthi fungsi inti CRM paling canggih. Iki ngidini manajemen, analisis lan dhukungan pelanggan liwat UI ing layanan. 

Zoho digawe karo wong sing duwe pikiran lan nduweni kemampuan gamifikasi. Iki tegese tim penjualan sampeyan bisa uga nggawe swasana kompetitif ing wiwitan lan bisa ningkatake kabecikan. Zoho nawakake kapabilitas sing luwih maju lan dhaptar pangguna sing ditambahi kanthi ragad saben wulan. Nanging, umume bisnis lan startup cilik bakal nemokake fleksibilitas lan fungsi uga ing versi gratis.

Dolan maring Zoho

Dhuwure

Pungkasan, yen manajemen data lan pelacakan pelanggan minangka sesuatu sing sampeyan butuhake, Highrise bakal nutupi sampeyan. Layanan kasebut dibangun kanthi nyimpen data adhedhasar awan, tegese saben interaksi pelanggan disimpen ing CRM kanthi aman. 

Highrise bisa digunakake kanthi cara sing padha karo alat manajemen proyek lan notebook pribadi, nanging kanthi corak CRM. Iki tegese antarmuka resik lan gampang digayuh. Sampeyan uga bisa ngatur dhaptar email lan ngirim pesen menyang pelanggan liwat Highrise tanpa nggunakake layanan otomatisasi mail. Yen sampeyan nggoleki manajemen data lan alat pelacakan kanggo bisnis sampeyan, aja luwih adoh saka Highrise.

Dolan maring Highrise

CRM sampeyan kanggo Konsumen

Pikirake pelanggan lan interaksi bebarengan nalika sampeyan milih piranti lunak CRM. Apa kesulitan sing sampeyan alami saiki lan sampeyan pengin nyuda? Pitakon sederhana iki kadhang bisa dadi inisiatif sing dibutuhake kanggo investasi ing solusi CRM.

74% pangguna CRM ujar manawa duwe akses luwih lengkap menyang data pelanggan sawise investasi ing CRM.

CRM Panganggo Piranti Lunak

Ora prelu nindakake manajemen pelanggan kanthi manual kanthi akeh solusi lengkap lan terjangkau ing kana. Lumpukake iman lan coba alat anyar kanggo ndeleng manawa cocog karo alur kerja sing ana. Sampeyan bisa uga mung kaget karo asil kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.