B2C CRM Kritik kanggo Bisnis Ngadhepi Pelanggan

pelanggan ritel

Konsumen ing pasar saiki luwih akeh kekuwatan saka sadurunge, kanthi aktif ngupayakake kesempatan kanggo melu bisnis lan merek. Pergeseran tenaga akeh banget kanggo konsumen wis kedadeyan kanthi cepet lan nuwuhake umume perusahaan sing lara banget kanggo nggunakake kabeh informasi anyar sing wiwit diwenehake konsumen kanthi cara anyar.

Sanajan meh kabeh bisnis sing canggih, konsumen nggunakake solusi CRM kanggo ngatur pelanggan lan prospek, umume adhedhasar teknologi sing wis puluhan taun - lan dirancang utamane kanggo ngatasi penjualan B2B. Umume perusahaan gumantung karo cathetan pelanggan sing beda ing platform POS, eCommerce, utawa Marketing sing ora nuduhake data siji-sijine. Dibangun kanggo ndhukung model lawas sing kalebu tahap belanja sing fungsional, solusi kasebut ora bisa menehi gambar lengkap babagan konsumen modern nalika mlebu lan metu saka corong penjualan kaping pirang-pirang, ing macem-macem saluran lan titik tutul sing beda sadurunge dikonversi.

Intine yaiku sistem fungsional lan CRM adhedhasar tumindak lawas sing ora efektif kanggo ngatur konsumen modern. Intelijensi sing diwenehake diwatesi mung silo, diisolasi saka sing dipelajari liwat saluran lan interaksi liyane; iki ngalangi supaya ora nggabungake data pelanggan anyar kanthi wektu nyata kanggo nggambar gambaran sing akurat babagan perjalanan blanja anyar, sing rumit lan nonlinear.

Iki sing nggawe aku nggawe ENGAGE.cx, jinis CRM sing anyar sing dibangun saka wiwitan kanggo mbisakake bisnis ngerti lan nggawe hubungan karo para pelanggan. Lair ing méga, platform iki sinau prilaku konsumen lan nuduhake data ing kabeh saluran, sanajan media sosial, kanthi tujuan ngirim intelijen pelanggan sing akurat banget sing paling penting: interaksi siji-sijine karyawan lan pelanggan.

Aku ngarani B2C CRM.

Napa B2C CRM?

Ing ENGAGE.cx, kita ngerti 80% bathi sampeyan dikirim dening 20% ​​pelanggan.
Bayangake nggawe hubungan sing luwih kuwat karo para pelanggan kanthi nangani hubungan kaya kekancan sampeyan; ngerti saben liyane lan ngerti cara paling apik kanggo komunikasi sajrone konteks macem-macem kahanan sing sampeyan sesambungan:

  • Saben obrolan karo kanca sampeyan adhedhasar sejarah sing dituduhake, lan sampeyan wis ngerti carane nimbang konteks kahanan nalika komunikasi.
  • Nalika telpon, sms, tweet, sampeyan bakal ngerti sapa sejatine - nilai, kekarepan, lan kabutuhane.
  • Nalika ngirim konten, mesthi relevan amarga dheweke ngerti sapa sejatine sampeyan.
  • Nalika dheweke teka ing omah sampeyan, sampeyan ngerti cara menghibur, lan sampeyan bisa uga ngombe minuman favorit kanggo dheweke.

Nglamar kesadharan iki kanggo bisnis sampeyan, sampeyan pengin CRM duwe katrampilan ora mung ndhukung jinis hubungan pelanggan anyar iki nanging uga mbantu nggawe sing anyar. CRM Tradisional cacat amarga pengetahuane mung winates karo kahanan lan keterlibatan sing dirancang kanggo nangani.

B2M CRM anyar sampeyan bakal ngerti carane pelanggan ganti sajrone lelungan tuku lan Hubungan Cloud® kita kanggo ngandhani lan nguatake karyawan kanthi intelijen pelanggan sing relevan, dibangun ing platform sing lincah sing ngliwati saluran kanggo njupuk lan tumindak data tumindak.

eCX_RelationshipCloud

Inovasi B2C CRM: Pengetahuan Perjalanan Pelanggan

Cloud Hubungan kita nyedhiyakake wawasan, visibilitas, lan konteks babagan lokasi pelanggan ing lelungan tartamtu. Iki ngidini bisnis sinau cara paling apik kanggo narik kawigaten para pelanggan ing sembarang wektu lan papan miturut syarat-syarat pelanggan - ing kabeh saluran, media, lan lokasi. Suwe-suwe, kita nggawe garis wektu siklus urip kanggo saben pelanggan sing sabanjure nyedhiyakake tingkat intelijen sing durung pernah ana sadurunge sing bisa ditrapake kanggo konsumen individu utawa prediktif kanggo wong sing tuku.

Inovasi B2C CRM: Pemberdayaan Karyawan

Karyawan ana ing garis depan keterlibatan pelanggan lan biasane dadi elemen sing paling penting kanggo nggawe hubungan lan ngasilake kesetiaan. CRM tradisional ora bisa nguatake informasi sing dibutuhake saiki kanggo ngoptimalake saben interaksi pelanggan. Cloud Relationship dibangun kanthi khusus kanggo nyedhiyakake karyawan sing KANAN data pelanggan sing RELEVANT ing saben langkah. Coba waca psikologis kanggo saben pelanggan sing bisa dimanfaatake karyawan kanggo nuntun interaksi.

Inovasi B2C CRM: Agility Platform

Panyedhiya CRM tradisional wis wiwit reposisi penawaran babagan pengalaman pelanggan, nanging umume dibangun ing tulang punggung B20B CRM umur 2 taun utawa minangka gabungan saka akeh akuisisi sing wis dijahit bebarengan. Skenario kasebut ora nyipta katrampilan utawa responsif sing dibutuhake kanggo ngatasi permintaan konsumen saiki. Cloud Sesambungan ngatur intelijen kanthi real-time lan dadi luwih cerdas ing saben titik tutul kanthi ngolah lan nganalisa prilaku lan prilaku siklus nyata pelanggan wektu nyata.

Melu Perjalanan Pelanggan

Ana akeh solusi CRM ing kana sing ngupayakake pasar B2C, nanging kajaba platform kasebut dibangun kanggo nyedhiyakake hubungan pribadi karo pelanggan kanthi skala, apa bisa diarani B2C? Konsumen saiki wis keluwen dingerteni; dheweke kepengin banget lan nanggapi. Kanthi ngetrapake CRM B2B sing sejatine dadi teknologi, perusahaan bisa nggawe hubungan sing luwih apik lan transformatif karo pelanggan, lan iku minangka pembeda lan komponen kompetitif utama kanggo sukses sukses.

Sampeyan bisa sinau babagan komponen inti B2C CRM lan cara ngasilake pengalaman pelanggan kanthi mriksa whitepaper, Napa Pelanggan sing Ngadhepi Bisnis Butuh B2C CRM. Amarga kita ngerti yen pracaya, sampeyan uga bisa gawe jadwal pribadi demo kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.