Pemasaran Konten B2C ing taun 2013

pemasaran konten b2c

Perusahaan Business to Consumer (B2C) nggunakake pemasaran konten minangka bagean penting saka strategi pemasaran. Infographic iki nggambarake taktik, kalebu tujuan sing paling umum, alat promosi favorit, metrik lan sawetara kasus sukses.

Pemasar saya akeh nggunakake pemasaran konten kanggo narik kawigaten para konsumen kanthi bahan menarik sing mulang, menehi informasi, nyenengake lan nuntun dheweke sajrone tuku tuku. Penting kanggo ngluwihi buzz lan deleng apa sing ditindakake para pemasar minangka industri kanggo sinau saka tren utama lan kasus sukses. Neil Bhapkar, VP Pemasaran ing Uberflip

visual-b2c-konten-marketing

Uberflip nawakake sawetara platform pemasaran konten. Flipbooks bisa ngowahi PDF sampeyan dadi pengalaman flip kaca interaktif. Cocog kanggo ebook, whitepaper, laporan lan majalah. Lan Hub nggawa kabeh konten sampeyan dadi siji ing ngarep terpusat, responsif lan makarya tanpa prentah sing dibutuhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.