Ngenali Pengunjung B2B ing Blog WordPress sampeyan

Pirang minggu kepungkur, para rawuh ing Blaze Visual nyedhiyakake demonstrasi produk anyar sing lagi dibangun Jeneng. Alat kasebut apik banget, menehi rincian jero babagan bisnis sing ngunjungi situs sampeyan lan nyedhiyakake kaca sing wis ditemokake, cara ngrujuk, uga tembung kunci sing bisa digoleki nalika tekan situs sampeyan.

Sanalika, aku takon karo John Nichols apa kita bisa partner karo dheweke lan nggawe Plugin WordTag WordPress lan, matur nuwun, wis setuju! Kita ngrampungake versi pisanan plugin dina iki lan ndhaptarake karo repositori WordPress esuk mau. Nggunakake API, plugin ngidini sampeyan ndeleng paling anyar 25 pengunjung situs kanthi langsung saka dashboard ing blog WordPress!

NameTag WordPress

Plugin kasebut dudu pengganti toolet sing ditawakake VBTools ing Antarmuka aplikasi NameTag. Ing aplikasi NameTag, sampeyan bisa takon sawetara tanggal lan output file ing pirang-pirang filetipe. Plugin kasebut mung digunakake kanggo nambah kode pelacakan menyang WordPress uga nyedhiyakake dashboard sing bisa dideleng sapisan nalika nganyari situs sampeyan.

The Jeneng layanan uga terjangkau - ing $ 30 saben wulan. Iku rega murah kanggo alat akuisisi timbal B2B sing migunani. Sugeng John kanggo produk sing apik lan rega sing gedhe. Kita uga seneng kesempatan kanggo nggawe integrasi kanggo produk sampeyan dadi WordPress! Mesthine, kita kalebu link afiliasi ing plugin sing disebar kanthi bebas uga ing postingan blog iki.

Kanggo nginstal plugin, cukup telusuri "NameTag" ing kaca plugin WordPress, tambah lan instal. Plugin kasebut banjur bakal menehi link kanggo ndhaptar layanan lan ngakses informasi sampeyan. Sugeng mburu!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.