Pembeli Bisnis Beda!

Bisnis kanggo Pembeli BisnisPanulis copy Bob Bly wis nyedhiyakake dhaptar kenapa pemasaran menyang bisnis beda banget karo konsumen. Aku wis nulis babagan maksud ing kiriman kepungkur, lan aku yakin iki conto sing apik. Ing maksud pembeli bisnis unik yen dibandhingake karo konsumen:

  1. Sing tuku bisnis kepengin kanggo tuku.
  2. Sing tuku bisnis canggih.
  3. Sing tuku bisnis bakal maca akeh salinan.
  4. Proses tuku multi-langkah.
  5. Pengaruh tuku pirang-pirang.
  6. Produk bisnis luwih kompleks.
  7. Sing tuku bisnis tuku kanggo bathi perusahaan? Lan duweke.

Pak Bly menehi rincian rinci babagan saben perkara kasebut lan pancen nggedhekake rasa wedi lan motivasi para pangguna bisnis! Nyingkiri stres utawa kangelan, wedi karo perkara sing ora dingerteni lan wedi yen ora duwe kepemilikan ing proses kasebut minangka faktor utama sing kudu dielingi ing proses pemasaran lan penjualan.

Yen sampeyan duwe sawetara menit, priksa manawa maca kabeh artikel babagan 7 Beda Antarane Panuku B2C lan B2B, Aturan lan Umume Beda. Sampeyan bisa mbantu mikirake maneh strategi sampeyan!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Klien kita minangka perusahaan teknologi B2B khusus nanging kita bakal nemoni tantangan nalika adol layanan, kaya perusahaan liyane, apa wae ing dununge B2B utawa B2C. Dhaptar iki ngemot poin sing kudu dielingi, yen kita frustasi sajrone proses pangembangan bisnis; prospek kita beda karo konsumen individu, sawijining titik sing wis dingerteni nanging ora salah yen ngelingake saben-saben. Aku ngarep-arep maca artikel lengkap - matur nuwun wis nuduhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.