B2B: Video sing Pengaruh Keputusan Tuku

Video wis diarani sawetara babagan pemasaran konsumen, nanging kesempatan nyata bisa uga kalebu pemasaran bisnis menyang bisnis (B2B). Ing panliten anyar sing diluncurake dening Eccolo Media, multimedia dadi ndhuwur dhaptar jaminan minangka media paling cepet sing digunakake para pengambil keputusan lan pengaruh kanggo njupuk keputusan tuku.

Jaminan B2B

Kaya sing ditemokake ing saben survey kepungkur, jinis jaminan sing paling asring dikonsumsi yaiku brosur produk & lembar data. Kasunyatane, responden mung nambah panggunaan jinis konten kasebut sajrone pirang-pirang taun: saka 70 persen ing taun 2008; nganti 78 persen ing taun 2009; nganti saiki ditemokake 83 persen. Studi kasus lan kertas putih, sawise nggawe tingkat konsumsi sing signifikan antara taun 2008 lan 2009, tetep relatif rata ing antarane taun 2009 lan 2010. Pangowahan paling gedhe yaiku frekuensi nalika responden nggunakake video lan podcast & file audio. Ing taun 2008, mung 28 persen responden sing nggunakake jinis jaminan kasebut. Ing taun 2009, podcast ngasilake moderat nganti 32 persen. Konsumsi video tambah akeh banget saka 28 persen ing 2008 dadi 51 persen ing taun 2009.

Kualitas tinggi, biaya murah produksi video lan hosting appear to be driving a lot of the adoption. As well, higher bandwidth and a higher selection of tools and devices to watch video have finally pushed multimedia mainstream. Video is becoming an essential strategy. If you've not adopted it, you should be putting together a strategy now… the survey provides evidence that video is becoming an essential medium within your collateral arsenal.
pengaruhe jaminan b2b.png

There's a ton of information in this free B2B Survey Report – especially on the collateral with the highest influence: Whitepapers. The paper provides keen insights on what makes whitepapers great and what makes them fail, as well as the size of the companies they attract.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.