10 Langkah Nggawe Strategi Twitter B2B sing Luwih Apik

target pamirsa kabeh

Bubar aku maca manawa Twitter isih duwe pangguna kaping pindho luwih akeh tinimbang LinkedIn. Kanthi akeh aplikasi lan integrasi Twitter, luwih gampang tweet sing ditambahake uga luwih gedhe. Minangka pangguna Twitter B2B, aku mesthi ngupayakake strategi Twitter kanggo terus nggawe pandhuan lan narik kawigaten para pamirsa sing paling relevan. Mangkene sawetara strategi sing daklakokake:

  1. ngenali target pamirsa ngetutake. Aku ngrampungake rong cara iki… dhisik kanthi nggoleki data profil kanggo tembung kunci sing relevan karo pamirsa lan nomer loro, kanthi ngetutake pandhereke sing ana ing industri sing padha karo aku. Kalorone proses kasebut gampang digunakake kanthi nggunakake alat kaya TweetAdder. Nyatane, aku durung nemokake alat sing luwih apik! (Ya, iku link afiliasi).
  2. Luwih mbuwang pitakon umum marang para pandhereke, aku takon langsung kanggo wong sing aku pengin ngetutake utawa pengin nggawe hubungan. Sawetara akun dudu target pamirsa, nanging duwe wewenang ing industri lan mula aku melu. Yen aku pantes, dheweke bakal ngobrol lan ningkatake aku ... sing menehi wewenang lan nggawe pandherekku.
  3. Aku nggunakke ngawasi media sosial kanggo ngenali kesempatan kanggo nulungi wong liya. Yen sampeyan nulungi wong liya, asring nggawe hubungan bisnis sing bisa nyebabake keterlibatan dhuwit. Aja nganggep minangka ngewangi wong kanthi gratis… Kanthi ngewangi publik ing bidang keahlian kanthi umum, jagad iki ngerteni sampeyan ngewangi wong liya. Nalika ndeleng sampeyan mbantu, dheweke bakal kelingan ... lan bakal nelpon sampeyan nalika mbutuhake pitulung.
  4. Aku nggunakke Aplikasi Twitter kanggo mbantu ngatur telusuran, ngetutake, tweeting, lan nyingkat link. Twitter.com, situs iki, elek banget. Nanging aplikasi kaya TweetDeck, Seesmic lan Hootsuite Fantastic. Dheweke ngidini sampeyan ngatur obrolan kanthi luwih irit.
  5. I mbayar kanggo promosi profilku ing situs kaya TwitterCounter. Luwih saka tuku pandherekipun, sing minangka pendekatan elek sing ngasilake pirang-pirang pengikut spam sing ninggalake dina mengko, situs kaya TwitterCounter narik kawigaten pangguna serius sing bakal nyambung karo aku yen ngerteni aku relevan.
  6. Aku asring melu pacelathon kontroversial lan kanthi debat kanthi oposisi. Kabeh wong seneng debat sing apik… utamane babagan topik sing nyenengake. Tinimbang kuwatir nesu marang wong liya, aku ngerteni manawa nyaring wong sing bisa uga ora pengin bisnis! Aja wedi melu ora setuju, coba lakoni kanthi hormat (ora preduli ala).
  7. I promosi… kabeh. Malah kompetisi para klien lan kompetisi dhewe uga saya minat. Kasunyatane yaiku menehi saran lan informasi sing luar biasa sing ditrapake kanggo pamirsa. Kanthi nuduhake informasi kasebut karo pamirsa, aku nambah regane Tweeting karo pandherekku… ora ana perkara sing ala.
  8. Aku nyoba kanggo ora tau ngomong babagan awakku dhewe. Ora ana sing peduli karo sampeyan lan apa sing sampeyan lakoni. Dheweke peduli karo nilai sing sampeyan lakoni. Yen aku arep offline sawetara wektu, aku bisa takon marang sebabe. Yen aku arep menyang acara sing bisa populer, aku bisa tweet ... nanging supaya aku bisa ketemu karo para pengikutku. Aku bakal terus terang yen aku cepet-cepet ngilangi wong sing ngumumake sarapan, lan liya-liyane. Ora ana sing peduli ... utamane wong sing pengin nggawe jaringan bisnis sing terkenal online. Omong kosong kasebut kanggo Facebook. 🙂
  9. Aku nggunakake hashtags okehe. Efektif nggunakake hashtags sing digoleki wong liya bisa nggawe jumlah wong sing nemokake konten sampeyan lan nggawe sampeyan ing ngisor iki. Aja ngremehake kekuwatane tandha #!
  10. Yen ora duwe Tweet sing apik, aku twut omelan! Kadhangkala sedina utawa rong dina bakal liwat tanpa tweet sing pantes saka aku. Aku ora masalah ... perkara pungkasan sing dakkarepake yaiku ngisi aliran pengikutku kanthi konten sing ora ana gunane!

Yen duwe bisnis, sampeyan ngerti manawa ngenteni telpon muni bisa uga cara paling cepet kanggo bangkrut. Yen sampeyan pengin ngobrol, sampeyan kudu proaktif nyopir, njawab, ngarahake, lan nindakake obrolan sing kedadeyan saiki.

Bisnis ing Twitter. Bisnis nggoleki sampeyan lan pesaing sampeyan. Bisnis golek solusi. Yen sampeyan ora ana ing kono kanggo nulungi wong-wong mau, aja ngarep-arep dheweke nggoleki sampeyan. Sampeyan kudu terus maju ing ngarepe ... kanthi jawaban sing tepat ing wektu sing pas.

11 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 5

    Barang sing apik, Doug. Twitter uga dadi papan sing apik kanggo nonton akeh conto sing wis ana. Aku salah banget kaya wong mbesuk nalika pamer nganggo rada wani Twitter. Kanthi nyata, konten anyar sing dituduhake wiwitane ing Twitter, luwih becik kita ndeleng samodra retweet, sing umume nuduhake sumber awal sing padha. Nanging, ana sawetara cara supaya migunani. Sawijining wong bisa ngerteni manawa tumindak retweeting minangka jendela kesempatan kanggo luwih ngerti pola pikir individu kasebut. Sampeyan uga bisa nggunakake banget kanggo analisis tren. Lan kaya sing sampeyan ngerteni, ana aplikasi sing ana ing kene kanggo mbantu nindakake kaloro kasebut kanthi efektif. Nanging, kanggo kula, Twitter minangka titik wiwitan sing bener kanggo njaga dialog sing penting karo wong liya. Lan iki sing dakrasakake ing endi regane nyata. Contone, nalika sampeyan ngobrol ing Twitter, aku ora bakal kaget ndeleng dheweke ditambahi menyang blog perusahaan, menyang kaca Facebook, kanggo wong-wong sing nyetel Blog Talk Radio. Aku ndeleng saiki akeh organisasi sing mikir babagan Twitter lan wis dadi saluran pemasaran liyane, nalika durung lulus nganti nggunakake kanthi mung ngobrol karo para pelanggan. Seksi pangowahan saiki menyang mantra ROI lan sampeyan ora bisa ngira, manawa umume perusahaan isih durung entuk. Padha karo biyen.

  5. 6

    "Aku takon kanthi langsung marang wong-wong sing pengin dakikuti utawa pengin nggawe hubungan". Apa jinis pitakon sing sampeyan takon?  

    • 7

      @ google-aa522cbe3de1ac803a0cf795b19e8a3a: disqus, sing dakkandhakake yaiku aku njupuk wektu kanggo bener-bener ndeleng profil lan situs kanggo ngenali pitakon sing apik sing nuduhake manawa aku wis bener-bener nggarap PR. Ing Twitter, aku mesthi ndeleng wong kanthi otomatis menehi komentar kaya "Kandhani buku apa sing sampeyan waca"…. lan aku ngerti yen dheweke ora duwe minat ing apa sing dakwaca. Nanging, aku seneng maca babagan dheweke lan takon dheweke mung bisa mangsuli.

      Contone - Aku ndeleng manawa sampeyan kerja bareng karo perusahaan e-commerce lan katon sampeyan makarya karo Magento? Kita duwe sawetara klien sing nggunakake Magento lan asring golek sumber saben-saben kanggo mbantu - apa jinis karya sing bisa ditindakake?

  6. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.