Yayasan Strategi Jual Sosial sing Sukses

b2b cedhak

Inbound versus outbound mesthi dadi debat sing ana ing antarane penjualan lan pemasaran. Kadhangkala, para pamimpin adol mung mikir yen luwih akeh wong lan nomer telpon sing bisa ngasilake luwih akeh. Pemasar rumangsa asring mikir yen duwe konten luwih akeh lan anggaran promosi sing luwih gedhe, mula bisa adol luwih akeh. Kalorone bisa uga bener, nanging budaya adol B2B saiki wis ganti dadi pembeli bisa nindakake kabeh riset sing dibutuhake online. Prabédan antara sales lan marketing kabur - lan kudune!

Kanthi kemampuan kanggo riset tuku sabanjure kanthi online, kasedhiya kesempatan kanggo para profesional sales supaya bisa katon lan melu ing ngendi panuku golek informasi. Profesional penjualan sing nggunakake kekuwatan konten lan nggawe panguwasa dhewe ing ruang kasebut entuk asil sing apik. Blogging, media sosial, kesempatan ngomong, lan jaringan bisnis minangka media ing ngendi wong sing adol bisa menehi kemampuan kanggo menehi prospek.

Sales B2B, Pembeli lan Strategi Jual Sosial

  1. Dadi saiki ing endi sing tuku - LinkedIn, Twitter, Grup Facebook, lan situs industri liyane minangka situs jejaring sing apik ing ngendi para profesional penjualan bisa nemokake para pembeli utawa nggawe reputasi apik.
  2. Nyedhiyakake nilai, nggawe kapercayan - Nguripake konten, mangsuli pitakon, lan menehi pitulung kanggo para pembeli (sanajan ing njaba produk lan layanan sampeyan) bakal mbantu sampeyan nggawe kapercayan.
  3. Nilai + kapercayan = panguwasa - Nduwe reputasi kanggo nulungi wong liya nggawe sampeyan dadi sumber penjualan sing hebat. B2B Buyers ora pengin cedhak karo salesperson, dheweke pengin golek mitra sing bisa mbantu usahane sukses.
  4. Panguwasa nyebabake kapercayan - Kepercayaan minangka basis kanggo saben pembeli B2B njupuk keputusan. Kepercayaan minangka kunci kanggo saben kesempatan bisnis kanthi online lan biasane dadi alangan pungkasan ing keputusan tuku.
  5. Kepercayaan nyebabake pertimbangan - Sawise sampeyan duwe kapercayan kanggo pembeli, dheweke bakal nyedhak nalika ngerti yen sampeyan bisa nulungi.
  6. Wawasan dadi cedhak! - Saben profesional penjualan sing apik mung pengin kesempatan kanggo dipertimbangkan supaya bisa bersinar lan cedhak.

Ana akeh diskusi babagan babagan malang penjualan lan pemasaran. Nanging evolusi iki didhukung dening siji faktor penting: ing panuku. Cara tuku produk lan layanan online kanthi dramatis ganti taun - lan saiki, para pembeli duwe kekuwatan luwih akeh tinimbang sadurunge. Kanggo ngerteni luwih akeh babagan apa sing pengaruhe pelanggan saiki, kita nggabungake infographic sing nyritakake babagan motivasi. Apa jinis konten sing luwih apik kanggo para pembeli? Sapa sing dipercaya? Piranti sing endi sing kudu digunakake kanggo nyederhanakake proses tuku? Jose Sanchez, Sales kanggo Urip.

Wong tuku saka pamimpin pamikiran sing katon ing ngendi panuku B2B golek informasi lan menehi informasi sing digoleki para pembeli. Apa wong dodol sampeyan ana ing kana?

Sade sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.