10 Sifat Media Sosial kanggo Pemasaran B2B

Screen Shot 2014 10 19 jam 12.29.04 AM

Ing Agustus, Softchoice ngirim survey menyang para pelanggan lan nampa 1,444 tanggapan lengkap sing makili luwih saka 1,200 bisnis cilik lan menengah (SMB), perusahaan, sektor publik lan organisasi pendhidhikan. 71% responden ana ing IT lan sampel umume 50 persen AS lan 50 persen organisasi Kanada - dadi perwakilan lanskap bisnis Amerika Utara.

Salah sawijining aspek presentasi sing kudu mbengok yaiku representasi Wordle kanggo ujar: Konten sing relevan lan tepat wektu sing kudu njupuk kapentingan lan dadi ditulis ringkes!

Mangkene sawetara pemahaman tambahan saka temuan:

Komentar siji

  1. 1

    Doug, iki minangka ringkesan geser sing migunani lan nganyari video babagan riset Softchoice (sanajan aku rumangsa rada 'diganggu' kanthi pilihan lingkungan lol)

    Kadhang-kadhang aku kepengin weruh carane akeh perusahaan gedhe sing ngidini akses menyang FB lan Twitter saka desktop / laptop karyawan. Ana macem-macem masalah keamanan, risiko reputasi lan perdagangan produktivitas sing kudu ditindakake. Bisa uga sing nyebabake panggunaan telpon pinter kanggo ngakses piranti kasebut, nalika ora dikunci dening firewall Internet perusahaan 'tradisional'?

    Saka ringkesan slideshare, aku milih tip # 8 kanthi cetha banget babagan pandangan dunia sing asring berorientasi produk para pemasar teknologi b2b. Pitu tanggapan sing dikutip nuduhake pesen marketing sing dikirim liwat email, nanging bisa uga ditrapake kanggo meh kabeh formulir marketing konten liyane sing mbantu ngajari lan nurture hubungan bisnis sing bisa ditindakake karo manungsa sing nyata lan urip. Elingi sing!

    Nalika telpon pinter (lan tablet) berkembang ing donya perusahaan, katon kaya potongan "infografis" sing cendhak lan bisa dadi cara sing disenengi kanggo narik eyeballs lan gendang telinga menyang ijol-ijolan informasi sing luwih diukur lan rinci, contone, webinar lan konten tulisan sing ndhukung.

    Akeh sing kudu dipikirake. Matur nuwun kanggo nuduhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.