10 Sifat Media Sosial kanggo Pemasaran B2B

Screen Shot 2014 10 19 jam 12.29.04 AM

Ing Agustus, Softchoice ngirim survey menyang para pelanggan lan nampa 1,444 tanggapan lengkap sing makili luwih saka 1,200 bisnis cilik lan menengah (SMB), perusahaan, sektor publik lan organisasi pendhidhikan. 71% responden ana ing IT lan sampel umume 50 persen AS lan 50 persen organisasi Kanada - dadi perwakilan lanskap bisnis Amerika Utara.

Salah sawijining aspek presentasi sing kudu mbengok yaiku representasi Wordle kanggo ujar: Konten sing relevan lan tepat wektu sing kudu njupuk kapentingan lan dadi ditulis ringkes!

Mangkene sawetara pemahaman tambahan saka temuan:

One comment

  1. 1

    Doug, iki minangka ringkesan slide lan nganyari video sing migunani kanggo riset Softchoice (sanajan aku rumangsa 'bricked' karo pilihan lingkungane lol)

    Kadhangkala aku kepengin banget kepiye pirang-pirang perusahaan gedhe sing ngidini akses menyang FB lan Twitter saka desktop / laptop karyawan. Ana macem-macem masalah keamanan, risiko reputasi lan perdagangan produktivitas sing ditindakake. Mbok sing nggawe panggunaan ponsel pintar sing tambah akeh kanggo ngakses alat kasebut, nalika ora dikunci dening firewall Internet perusahaan 'tradisional'?

    Saka ringkesan gelaran slide, aku milih tip # 8 nalika ngomong kanthi cetha marang pandangan dunya sing asring berorientasi produk para pemasar teknologi b2b. Pitu tanggepan sing dikutip nuduhake pesen pemasaran sing dikirim liwat email, nanging uga bisa ditrapake kanggo meh kabeh formulir pemasaran konten liyane sing mbantu ndhidhik lan ngrampungake hubungan bisnis karo manungsa sing nyata. Elingi sing!

    Nalika telpon cerdas (lan tablet) nyebar ing jagad perusahaan, katon kaya potongan "infographic" sing cendhak lan bisa dadi cara sing luwih disenengi kanggo narik bola mata lan gendang telinga menyang pertukaran informasi sing luwih terukur lan rinci, kayata webinar lan ndhukung konten sing ditulis.

    Akeh sing kudu dipikirake. Matur nuwun kanggo nuduhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.